Který golfový kočárek pro dvojčata se vejde do malého výtahu?

Zodpovězené
31. říj 2022

Ahoj,

chci koupit golfový kočárek pro dvojčata. Musí se vejít do malého výtahu, jehož šířka je 70 - 72 cm. Značku nepreferuji žádnou.

Můžeš mi poradit?

Děkuji

Ahoj,

takové specialitky mám ráda. Jsem ráda, když můžu pomoci.

Cosatto Supa Dupa je jediný golfový kočárek, tedy typu rodičovské rukojeti ve tvaru golfových holí, který by vyhovoval Tvým kritériím maximální šířky do 72 cm. Jeho rozměry v rozloženém stavu jsou 103 x 72 x 70 cm. Výjimečný je také nosností sedáku pro každé dítě, která je až 25 kg. Má 13,8 kg váhu.

Podívám-li se na kategorii sportovních, tak skvělým kandidátem by byl i Valco Baby Slim Twin. Problémem však je, že ho našem trhu neobjednáš. Je to kočárek určený pro americký trh. Jeho rozměry rozloženém stavu jsou 104 x 66 x 83 cm.

No a cenově nejdražším modelem je Baby Jogger City Tour 2 Double, jehož šířka je 61 cm.

Prohlédni si i tyto kočárky pro dvojčata, které odpovídají šířkovým parametrům. Jsou jimi Baby Monsters Easy-Twin 3.0S, Baby Monsters Easy-Twin 3.0S Light, Baby Monsters Kuki Twin a Mountain Buggy Duet V3.




Držím Ti palce. Kdybys měla jakoukoliv další otázku, tak mi neváhej znovu napsat (s připomenutím se) do poradny. A nezapomeň odebírat kočárkovou poradnu, kočárkopedii nebo lulu_originally. Nepřijdeš tak o žádné novinky a inspirace ze světa kočárků.


Přeji Ti krásný den a příjemné kočárkování!
Vaše Ľudka
Kočárková poradkyně Modrého koníka