Jaký fusak pasuje do kočárku Cybex Balios s Lux 2023?

Zodpovězené
15. pro 2023

Ahoj,

ráda bych se poradila ohledně fusaku.

Jaký fusak mi bude pasovat do hluboké korby o rozměru 77 x 32 cm?

Jedná se o kočárek Cybex Balios s Lux 2023.

Děkuji

Ahoj,

na podobné otázky o fusacích, které pasují do kočárku Cybex Balios S Lux či jiných modelů od značky Cybex jsem v poradně již vícekrát odpověděla. Abych se vyhnula opakování, tak Ti sem některé z nich připnu. Zmiňuji v nich několik originálních či neoriginálních (populárních a oblíbených) fusaků. Jsou tzv. rostoucí, to znamená, že svojí přizpůsobivou velikostí se vejdou jak do hluboké korby, tak do sportovního sedadla.


Cottonmoose North Yukon a Cottonmoose Yukon Combi jsou fusaky se společnou funkcí přizpůsobivosti na pevné bezpečnostní pásy a tedy sednou na Tvůj kočárek. Jsou však jemně se však odlišují v tom, že:

  • North Yukon není rostoucí, má středové otevírání zipu a možnost spodního rozepnutí, takže dítě do něj pohodlně usadíš. Jelikož se jeho spodní část nedá odepnout, tak výrobce zabudoval čistitelnou vnitřní část pod nohama.
  • Yukon Combi je rostoucí fusak. Je výjimečný svojí funkcí úplného odepnutí předního dílu po obou stranách, čímž vytvoří podložku či vložku do kočárku.


POZOR! Na nové 5bodové bezpečnostní pásy kočárku pasuje pouze fusak, který má zadní stranu přizpůsobivě řešenou pomocí rozepínacích systémů. Pásy kočárku jsou pevné, nedají se odepnout, a proto přes ně fusaky s pevnou zadní stranou (s vyříznutými otvory na pásy), nenasadíš!

Příkladem takového fusaku je například PETITE&MARS Jibot.

Držím Ti palce. Kdybys měla jakoukoliv další otázku, tak mi neváhej znovu napsat (s připomenutím se) do poradny. A nezapomeň odebírat Kočárkovou poradnu, Kočárkopedii nebo lulu_originally. Nepřijdeš tak o žádné novinky a inspirace ze světa kočárků.


Přeji Ti krásný den a příjemné kočárkování!
Vaše Ľudka
Kočárková poradkyně Modrého koníka