Jaký fusak do kočárku Cybex Balios S Lux?

Zodpovězené
12. čer 2022

Ahoj,

potřebuji poradit ohledně fusaku do kočárku Cybex Balios S Lux i do vajíčka. To budeme mít také od Cybexu. Buď Aton M nebo Aton B i-size.

Jaký fusak doporučuješ?

Zamlouvá se mi Lodger Bunker.

Vejde se do vaničky Cybex Balios S Lux?

Bude vhodný i pro další sezónu ve sportovním kočárku?

Dál se mi líbí fusaky od Pinkie, vypadají hezky, ale nevyznám se v nich, který by byl pro nás nejlepší.

A jaké vajíčko na zimu?

Dítě se nám narodí začátkem října. Budu chtít koupit také zimní overál.

Děkuji

Ahoj,

Lodger Bunker sedí dobře hlavně ve sporťáku Cybex Balios S Lux, v hluboké korbě bude trochu na těsno. Pokud chceš fusak využívat i ve vajíčku, tak bych pořídila nejdříve Lodger Mini Bunker, který je o dost menší. Až dítě povyroste, tak bych teprve pořídila klasický fusak Bunker.

Fusaky značky Pinkie, mají také dvě velikosti, a to 0-12m (do hluboké korby, vajíčka) a 6m-2,5r (do sporťáku). Vybírat můžeš z různých barevných variant, navíc si můžeš fusak sladit i s dalším příslušenstvím, jako jsou rukavice, přebalovací taška či nánožník.

V případě, že nechceš kupovat dva fusaky, tak variantou může být i tzv. rostoucí fusak, který má odepínací prodlužovací díl. Doporučuji například oblíbený Cottonmoose Combi .

Za mě jsou obě vajíčka velmi dobrou volbou, jedná se o kvalitní modely a patří mezi ty prostornější. Pokud chceš s jejich výběrem poradit, tak Tě odkážu na naší autosedačkovou poradnu.

Držím palce při výběru a kdybys měla jakýkoliv dotaz, tak mi neváhej znovu napsat. 🙂


Přeji krásný den a pohodové kočárkování.
Katka
kočárková poradkyně Modrého koníka
Kočárkopedie
Blog: kočárkopedie