Maclaren Techno XT

Výroba ukončena 2023

Popis kočárku

Maclaren Techno XT je vlajkovým modelem značky. Je to výborně ovladatelný golfový kočárek s vysokou nosností. Je o třídu níž od nejvyššího Maclaren Techno XLR, proti kterému je o něco lehčí, sedadlo má o něco menší a není možné k němu připojit autosedačku. Pomocí pevné vložné vaničky z něj ale dokážeš vytvořit kombinaci vhodnou už od narození.

V roce 2016 prošel Techno XT faceliftem. V nové verzi má stříšku s vylepšeným kšiltem, větším náhledovým okénkem a lepším odvětráváním. Novější byl i brzdový systém a systém polohování zádové opěrky, které nově nakloníš za pomoci jedné ruky místo zvedání tyček po stranách.

Techno XT vyšel i v limitovaných edicích patřících pod Maclaren Objects of Design: kolaborace s BMW M, klasický model Albert Thurston jako pocta vynálezci kšand a letectvem inspirovaná verze Spitfire k oslavě 50. výročí značky Maclaren. Vynálezce golfového kočárku Owen Maclaren totiž při jeho výrobě využil poznatky leteckého inženýrství, konkrétně skládacího mechanismu kol modelu Spitfire při přistávání.

Parametry

Značka
Maclaren
Typ
dvojkombinace, golfový
Hmotnost (v kg)
7
Rozměry v rozloženém stavu (vך×d cm)
110 × 49 × 62
Rozměry ve složeném stavu (vך×d v cm)
110 × 35 × 28
Původ značky
Spojené království
Maximální zatížení sedadla (jedno dítě - v kg)
25
Doporučený věk dítěte (v měsících)
0 – 42
Zádová opěrka jde polohovat do kolmého sedu (90°)
Otočné sedadlo
Všechny parametry

Hodnocení maminek

akcinorev7  3. kvě 2019
Perfektně zvládal město, lehký terén i cestování letadlem
Zvládal perfektně město, lehký terén i cestování letadlem.
3 1
Čti celé...
makina28  9. dub 2019
Kdo by nemiloval Maclaren, že? 🙂
Testuju kočárek asi týden a jsem spokojená. Plní účel, ke kterému byl zakoupen. Mám sedmiměsíční dceru a nesedí, tudíž oceňuji novorozeneckou vložku a to, že jde krásně do příjemného lehu - je pro ni pohodlný. Dobře se s ním manipuluje, není těžký a vejde se kamkoli - i vedle řidiče do auta. Je vidět, že je šit z kvalitního materiálu - nikde se nic nepáře, nevisí. Prostě moc pěkný na pohled - kdo by nemiloval Maclaren, že? 🙂 Do města i na hřiště na poležení pro mimi super. Něco zvládne, ale jsou to golfky, takže žádný les s kameny, ale cestu normál ano. A miluju držák na pití, průduchy ve střeše... Střecha jde prodloužit a sklopit, aby nesvítilo slunce miminku do očí - no paráda. Nic moc neuveze, má obyčejný košíček na pár věcí a když je v lehu, tak to není dobře přístupné - ale to jsem u golfek ještě neviděla, aby bylo 😘
7 3
Čti celé...