Který golfový kočárek zvládne rozpadlé vesnické cesty a trávník?

Zodpovězené
5. črc 2023

Ahoj,

potřebovala bych poradit s výběrem golfového kočárku pro 1,5letého chlapce. Bydlíme na vesnici s rozpadlými chodníky.

Mé požadavky:

  • musí zvládnout i trávníky,
  • lehký a dobře manipulovatelný, abych ho zvládala skládat a zvedat i sama při případné cestě MHD,
  • s co největší stříškou.


Jaká jsou Tvá doporučení?

Děkuji

Ahoj,

z golfových kočárků, které mají typ rozdvojených rukojetí připomínajících golfové hole doporučuji Maclaren Quest nebo Maclaren Techno XT. Oba mají možnost sklopení zádové a nožní opěrky do skoro úplného lehu, větší stříšky a vyšší nosnost sedadel.


Pokud Ti však rozdvojená rukojeť nevyhovuje a chceš kočárek se spojenou rodičovskou rukojetí, který zajišťuje jednoduchou jednoruční manipulaci, tak si prohlédni sportovní kočárky.

Osobně bych Ti doporučila model Espiro Just. Je cenově dostupný a skvěle vyhovuje Tvým požadavkům. Má funkci samoskládání, je lehký (8,3 kg) a má prostorné sezení, které můžeš polohovat až do téměř úplného lehu.

Prohlédni si také model Joie Parcel (TM). Je to typ kočárku s kompaktním rozměrem po složení do velikosti příručního zavazadla. Je vhodný pro nižší a středně vysoké rodiče. Hodí se jak pro cestování a časté přesuny autem, tak i jako městský kočárek pro starší dítě od narození. Díky své prostornosti vydrží až do konce kočárkovacího období.

Držím Ti palce. Kdybys měla jakoukoliv další otázku, tak mi neváhej znovu napsat (s připomenutím se) do poradny. A nezapomeň odebírat Kočárkovou poradnu, Kočárkopedii nebo lulu_originally. Nepřijdeš tak o žádné novinky a inspirace ze světa kočárků.


Přeji Ti krásný den a příjemné kočárkování!
Vaše Ľudka
Kočárková poradkyně Modrého koníka