Příspěvky pro registrované uživatele se ti nezobrazují.

    Ahoj vy co máte za sebou nějaký ten let s dětma jak je to s kočárkem? Bere se jako zavazadlo nebo příruční zavazadlo? A jak nejlépe zabavit dítě 1rok? Cesta skoro 10hodin 🙏

    pesilka
    21. dub 2019    Čtené 243x

    Naše 1. testování s Niveou

    Poprvé jsem zkusila štěstí a napsala na testování produktů NIVEA BABY. Byla to naše 1. zkušenost s testováním i se značkou. Mikulášek testoval teprve ve 2 měsících. a tedy jsme toho ještě nestihli mnoho vyzkoušet. Velké díky koníku za tuhle možnost. 

    Balíček nám přišel hned ráno a byl plný překvapení:

    a) Nivea krém na tvář, tělo a zadeček

    b) Nivea micelární gel

    c) Nivea pečující olej

    d) Nivea micelární šampón

    e) Nivea ochranný krém proti větru a chladu

    Jako první přišel na zkoušku krém na tvář, tělo a zadeček. Ten u nás frčí nejvíce doteď. Krásně voní, není příliš mastný a hezky se roztírá. Máte potřebu k tomu miminku potom čuchat ještě víc a víc než doteď. 

    Nejvíce jsem se těšila na vyzkoušení gelu. Radost mě i Mikuláška trošku přešla, když se osypal. Nicméně jsme mu dali šanci ještě asi za 4 dny znovu, ale opět se malý osypal a tenhle gel budeme používat maximálně s manželem (krásně voní a dělá pěnu) nebo uděláme někomu radost.

    Ale abychom napravili značce reputaci, olejíček je velmi příjemný. Ocenila bych více, kdyby byl také v pumpičce jako šampón a gel, ale nemastí moc a střídáme ho s již zmiňovaným krémem. Manželovi se líbí, že má po natírání také jemné a voňavé ruce :D

    Vlásků Mikulášek nemá mnoho, ale přesto jsme šampón vyzkoušeli. Nejvíce se mi líbí, že má pumpičku a dobře se tedy dávkuje.

    A jako poslední na řadu přišel krém proti větru a mrazu. Počasí nám ještě nadělilo 2 dny, kdy foukalo, dobře se roztírá, ale je hodně tuhý až hutný. Určitě schováme a více otestujeme na podzim.

    Nivea Baby mohu jen doporučit a krém na obličej, tělo a zadeček určitě budeme používat i nadále. 

    #test_nivea #recenze #zkusenosti_nivea_baby