Příspěvky pro registrované uživatele se ti nezobrazují.

    Moc prosím, nemáte někdo slevu na mall.cz??
    Moc děkuji

    Koupila jsem dceři boty značky D.D. Step a za 2 měsíce nošení je má úplně sešlapané. Jak je ta bota široká, tak jí to asi pořádně nedrží kotník a šmajdá ☹ . Máte někdo podobnou zkušenost??

    Máte prosím někdo zkušenost s podáváním LR LIFETAKT Colostrum dětem?? Prosím o recenze

    Ahojky, nemáte prosím někdo slevu na Tchibo.cz. Mám dost velkou objednávku, tak kdyby někdo nevyužil. Za❤️❤️❤️

    Doporučte prosím nějaký batoh vhodný se skolkou na vylet, aby se tam vešlo pití, svacina a třeba nějaká hračka. Máme doma tento a je moc malinký.

    Ahojky, potřebuji radu. V červnu čekáme miminko a pro starší dceru bych chtěla panenku (jako od miminka) a nevím jakou. Je jedno jestli bude vlasatá nebo bez vlasů. Dceři budou v květnu 3.roky. Nevím podle čeho vybírat.

    #fisherprice_laska
    Naše láska se narodila předčasně o měsíc dříve a proto jsem si k ní musela hledat opravdu cestu (i když byla moooc hodné miminko). Už to teď budou v květnu tři roky a nejkrásnější je když jí uspavám já nebo manžel a ona nám řekne že nás miluje. V červnu se z ní stane velká ségra, tak doufám že tak jak miluje nás bude milovat i svého sourozence.

    (2 fotky)

    #hipp
    Nevím za co, ale přišla nám další krabička na svačinu, 3ks sušenek a 2ks kapsiček. Moc děkujeme

    Holky poraďte prosím. Koupila jsem Zuzance tuhle bundu a teď nevím jestli je na podzim nebo až na zimu. https://m2.hm.com/m/cs_cz/productpage.062775900...

    Daruji slevu 30% do H&M

    #hipp
    #dny_s_ambasadorkami
    Naše výhra. 😉
    Moc děkujeme

    (6 fotek)
    martinat87
    Zpráva byla změněna    17. srp 2018    

    Doporučte mi prosím chůvičky, které fungují na větší vzdálenost.(např. na hotelu na dovolené)
    Máte zkušenost s touto ,,PMR dětská chůvička s dlouhým dosahem (3 km) DBX-92”

    Co je na tom pravdy, že od příštího roku musí děti sedět v autosedačce proti směru jízdy?? Nějak tomu nerozumím, máte někdo lepší informace??

    I já patřím mezi ta #2procenta uživatelek, které využívaly funkci uzamčení příspěvků a alb pro přátelé. Pokud se i Tebe tato změna nějakým způsobem negativně dotkla, prosím zkopíruj tento tag do své KZ.

    Moc děkujeme @dadakin

    Moji drazí,
    většina z Vás ví, že jsem už od mládí velká knihomolka a knížky miluju a tudíž i zajímavé projekty, které se okolo knížek točí a tenhle projekt mne baví, protože spousta z nás určitě doma najde knížku, kterou buď nechce a nebo naopak se o ní rád podělí, proto tou cestou hledám lidičky, kteří mají stejnou vášeň a podpoří tak jako já projekt "VÝMĚNA KNIH".
    Můžeš být kdekoliv na světě. Všechno, co musíš udělat, je poslat jednu knihu jedné osobě. Zpátky se ti vrátí mnohem víc. Takže jestli máte zájem a také milujete knihy, dejte Like na můj status a já pošlu detaily do SZ. Pak už se jen nechte překvapit, které knihy přijdou vám.
    🙂
    Knížkám zdar, sem zvědavá, zda mi něco přijde 😉
    Klidně sdílej na fb, ať se to co nejvíc rozšíří...
    Já dneska zrovna jednu poslala

    Za jak dlouho by mohla dcera chytit neštovice, když mám pásový opar??

    Vítej druhý trimesře

    Tak jsem se dnes stala oficiálné DOBRÝM ANDĚLEM. 🙂