Moon Resea + 2024 versus Moon Clicc 2023. Který z nich doporučuješ?

Zodpovězené
3. led 2024

Ahoj,

miminko se nám narodí v únoru a zalíbily se nám kočárky od značky Moon. Bydlíme ve městě, ale chceme občas vyrazit i na procházku do lehčího terénu. Chceme od kočárku rozumný poměr kvality a ceny.

Jaké jsou rozdíly mezi kočárky Moon Resea + a Moon Clicc? Je tam velký rozdíl v ceně (vzhledem k tomu, že Clicc má v ceně velkou výbavu a Resea nemá žádnou). Je tedy Clicc méně kvalitní?

Našla jsem rozdíl v tom, že Moon Resea + má průhledové okénko v korbičce a nafukovací kolečka. Clicc má zase nižší hmotnost.

O něco více se nám líbí Resea +, ale ta cena u Clicc je lákavá.

Jaký bys nám spíše doporučila?

Děkuji.

Ahoj,

rozdíl je hlavně v designu, použitelnosti modelů pro různé terény a v některých funkcích. Tak jako i Tebou zmíněné okénko na hluboké korbě.

Moon Clicc je určen pro rodiče, kteří se pohybují po rovnějším městském povrchu. Nižší váha a jednoduchá manipulace mu umožňují ovládání jednou rukou. Zaujme jednoručním složením spolu s nasazeným sportovním sedadlem na konstrukci v jakémkoli směru. Rukojeť lze nastavit do výšky 107 cm, proto je vhodný pro středně vysoké až vyšší rodiče.

Moon Resea+ je určen pro rodiče, kteří se pohybují po nerovných cestách vesnice. Kromě moderního vzhledu a trendy barev, zaujme také nižší hmotností a jednoručním kompaktním složením i se sportovním sedadlem umístěným na konstrukci v jakémkoli směru. Velká nafukovací kola s odpružením zaručují dobré jízdní vlastnosti i snadnou manipulaci jednou rukou. Zádová opěrka má možnost odvětrání a navíc lze výškově nastavit, plně se tak přizpůsobí dítěti. Rukojeť lze nastavit jen do výšky 106 cm, proto je vhodná pro nižší až středně vysoké rodiče.

Držím Ti palce. Kdybys měla jakoukoliv další otázku, tak mi neváhej znovu napsat (s připomenutím se) do poradny. A nezapomeň odebírat Kočárkovou poradnu, Kočárkopedii nebo lulu_originally. Nepřijdeš tak o žádné novinky a inspirace ze světa kočárků.


Přeji Ti krásný den a příjemné kočárkování!
Vaše Ľudka
Kočárková poradkyně Modrého koníka