Který sportovní kočárek má nejdelší sportovní část na ležení a sezení?

Zodpovězené
26. lis 2022

Ahoj,

hledám sportovní kočárek, který má nejdelší sportovní část na ležení a sezení. Dcera měří 90 cm a má 14 měsíců.

Momentálně máme Valco Baby Snap 4 a problém je, že kočárek bude dcerce brzy malý. Dcerka se ráda vozí a také si pospinká v kočárku.

Můžeš nám poradit?

Děkuji

Ahoj,

nedávno jsem na podobnou otázku odpověděla, tak Ti ji sem připnu pro inspiraci:


Thule Spring nemá úplný leh, má pouze pololeh. Ten připomíná dítě v posteli s hlavou položenou na polštáři. Na trhu se pohybuje ve vyšší cenové kategorii, ale oproti neodpruženému Valco Baby Snap 4 je jízda s ním nesrovnatelná.

Prohlédni si také neotočný model Kinderkraft Route, který váží 10,8 kg. Jeho odpružení všech čtyř kol a pneumatiky plněné pěnou zvládnou i náročnější terén. Celková ložná plocha je 95 cm. Má však výše položenou stříšku, která poskytne dostatek místa nad hlavou. Rodičovská rukojeť je otočná. Nastavíš si ji ve výšce 86,5 – 108 cm.

Ráda doporučuji i novinku Carrello Bravo Plus. Je to kočárek, který se pomalu pro svoji funkcionalitu a nízkou cenu stává velmi populárním.

A další vyhovující kočárky zmiňuji v této nedávno zodpovězené otázce. Prohlédni si ji pro inspiraci:


Držím Ti palce. Kdybys měla jakoukoliv další otázku, tak mi neváhej znovu napsat (s připomenutím se) do poradny. A nezapomeň odebírat kočárkovou poradnu, kočárkopedii nebo lulu_originally. Nepřijdeš tak o žádné novinky a inspirace ze světa kočárků.


Přeji Ti krásný den a příjemné kočárkování!
Vaše Ľudka
Kočárková poradkyně Modrého koníka