Je možné k Thule Urban Glide 2 připojit spojkami jiný sportovní kočárek?

Zodpovězené
20. pro 2022

Ahoj,

v létě se nám narodí druhé dítě s rozdílem 22 měsíců a mám dilema ohledně kočárku. Nyní máme Thule Urban Glide 2 s hlubokou korbou a adaptéry na vajíčko. Jsme maximálně spokojeni, hlavně kvůli častým procházkám v přírodě.

Existuje k Thule skateboard s ne zcela malými koly, popřípadě i sedačkou?

Chci, aby se dal použít v přírodě.

Je možné k Thule připojit spojkami nějaký sportovní kočárek, který by zvládl i mírný terén?

Děkuji

Ahoj,

k Thule Urban Glide 2 lze připojit Cybex skateboard. Ten má kolečko s největším průměrem jaký trh nabízí, ale nemá sedátko. Upřímně si však neumím představit dítě stojící na něm při průjezdu nerovným přírodním terénem. Tedy takový skejt si vůbec neumím představit. Skejty a stupátka jsou spíše určeny k průjezdu rovným povrchem, nikoli k průjezdu výškově rozdílným povrchem.

Spojení dvou kočárků spojkami je vhodné aplikovat na dva konstrukčně stejné nebo velmi podobné kočárky. Ve Tvém případě je to druhý kočárek Thule Urban Glide 2, resp. starší předchůdce Thule Urban Glide 1.

Při spojení dvou kočárků spojkami je třeba spojit je na 3 místech. Proto je nejlepší spojovat dva stejné kočárky. Můžeš využít spojky od značek Inglesina či Leclerc.


Osobně, bych spíše doporučila zvážit koupi kočárku pro sourozence.

Držím Ti palce. Kdybys měla jakoukoliv další otázku, tak mi neváhej znovu napsat (s připomenutím se) do poradny. A nezapomeň odebírat kočárkovou poradnu, kočárkopedii nebo lulu_originally. Nepřijdeš tak o žádné novinky a inspirace ze světa kočárků.


Přeji Ti krásný den a příjemné kočárkování!
Vaše Ľudka
Kočárková poradkyně Modrého koníka