Jaký sporťák s dlouhou ložnou plochou?

Zodpovězené
27. zář 2023

Dobrý den,

sháním sporťák s velkou ložnou plochou.

Máme Petite&Mars Street Air a synek 1,5roku se do něj na délku už nevejde na spaní. Koukala jsem po Baby Jogger Summit X3, ale chtěla bych i nějakou jinou levnější variantu.

Je vůbec něco takového?

Děkuji moc

Ahoj,

sportovních kočárků s délkou ložné plochy více než 100 cm je na trhu málo. Pouze pro co největší délku ložné plochy bych Ti koupi terénního kočárku Baby Jogger Summit X3 nedoporučila. Je to kočárek stavěný na běh a sport a průjezd lesním terénem. Sama jsem majitelkou tohoto modelu, ale kupovala jsem ho se záměrem využití na procházky v přírodě a použití při in-line bruslích. Nemá polohovatelnou opěrku nohou v základní výbavě a je třeba si ji dokoupit jako ostatní příslušenství.

Pokud chceš kočárek pouze na běžné procházky, tak si prohlédni Britax B-Motion 4 Plus, Britax B-Motion 3 Plus nebo 4baby Stinger.



Další modely, které by Ti také mohly vyhovovat, najdeš v této mé připnuté odpovědi:


Držím Ti palce. Kdybys měla jakoukoliv další otázku, tak mi neváhej znovu napsat (s připomenutím se) do poradny. A nezapomeň odebírat Kočárkovou poradnu, Kočárkopedii nebo lulu_originally. Nepřijdeš tak o žádné novinky a inspirace ze světa kočárků.


Přeji Ti krásný den a příjemné kočárkování!
Vaše Ľudka
Kočárková poradkyně Modrého koníka