Sunlight Expert Extra Power

Sunlight Expert Extra Power jsou tablety, které splňují funkci all-in-one, protože jsou speciálně vyvinuty, aby odstranily i ty nejodolnější skvrny.

Tablety do myčky Sunlight Expert Extra Power vám zajistí křišťálově lesklé nádobí a zároveň čistou myčku. Vysoká dvojitá účinnost tablet je dána především unikátním složením, které je obohaceno o extrakt z citrónu a účinné čistící složky. Řada Expert obsahuje vše, co je potřeba pro myčku i nádobí. Dokáže si poradit se zaschlou špínou, připáleninami, odolnou mastnotou nebo dodat maximální lesk, aniž by došlo k poškození citlivých povrchů. To vše navíc s příjemnou svěží vůní citrusů. Se Sunlight už není potřeba používat doplňky jako jsou leštidlo a sůl do myčky. Nechte Sunlight Expert pracovat za vás!

Tajemství přípravků značky Sunlight spočívá ve dvojité čisticí síle, kdy je unikátní komplex aktivních látek obohacen o extrakt z citronu. Zárukou precizních výsledků jsou mnohaleté zkušenosti značky Cif, která je opravdovým expertem na čistotu. Sunlight přináší dokonalou péči jak o nádobí, tak i o myčku.

Nejnovější články

Hodnocení a zkušenosti se Sunlight Expert Extra Power

Máš zkušenost se Sunlight Expert Extra Power?
Poděl se o ni a pomoz tak ostatním maminkám.
Napiš svou zkušenost