Pleny Moony

Plenky Moony jsou exkluzivní hypoalergenní jednorázové pleny z Japonska z prémiových materiálů pro miminka. Na evropském trhu jsou dostupné více než pět let.

Moony používá materiály s nejvyšší úrovní bezpečnosti na světě. Jsou tenké a 100% prodyšné, neobsahují ropné produkty, parfemaci, latex, syntetická barviva. Plenky byly přizpůsobeny anatomii miminka, přizpůsobí se trojrozměrně v oblasti stehen, bříška a celé funkční části, přičemž netlačí a jsou vhodné pro citlivou pokožku. Přiléhavé fit lemy pleny se přizpůsobí samy a není třeba je upravovat, takže se nemusíte obávat přetečení. Moony jsou vyrobeny tak, aby dokonale přiléhaly kolem miminka a poskytly mu nejvyšší komfort. Materiály jsou certifikovány a splňují přísná kritéria z pohledu neškodnosti k pokožce dítěte.

Jsou vhodné pro citlivou pokožku díky obsahu přírodních olejů a ideálnímu PH. Složení vnitřního povrchu pleny zahrnuje tři druhy přírodních olejů v optimálním poměru, které působí protizánětlivě a chrání pokožku před vysušením. Mimořádně rychlá absorbce zapezpečí novorozenci ochranu pokožky, ideální PH a pohodlí.

Pleny Moony

Pleny Moony

Pleny Moony

Pleny Moony

VÝJIMEČNÁ KVALITA

Pokožka novorozence je mnohem citlivější než ta u dospělých. Pro výrobu plen Moony se používají jen ty nejkvalitnější materiály. I proto jsou případy opruzenin ojedinělé a Moony jsou vhodné při léčbě případů plenkové dermatitidy.

CO NEJBLÍŽE K PŘÍRODĚ

Při výrobě japonských plenek Moony jsou používány pouze ekologicky čisté a bezpečné materiály, které neobsahují formaldehyd, ftaláty a sloučeniny chlóru. Nejsou použity žádné zbytečné přísady, jako jsou vůně nebo parfemace.

MĚKKÉ A NADÝCHANÉ

Už na první dotek jsou japonské pleny velmi jemné a převyšují kvalitu běžně používaných evropských plen. Je to díky přísným výrobním standardům a očekáváním japonských zákazníků. Jsou vyrobeny z buničiny a netkané textilie avšak vnitřní vlákna jsou velmi tenké, jemné a přitom absorbují dostatek tekutiny velmi rychle. Proto pokožka dítěte zůstává dlouhou dobu suchá.

TENKÉ A ÚČINNÉ

Zvykli jsme si, že kvalitní ekologické pleny musí být dostatečně silné, aby byly účinné. Avšak v případě japonských plenek Moony je to tloušťka jen 3mm, přesto jsou jejich absorpční vlastnosti unikátní. Jsou jemné jako bavlna, s vysokým absorpčním jádrem a speciálně navrženy tak, aby netlačily na pokožku dítěte.

Kde koupím plenky Moony?

#test_moony

Nejnovější články