Pěna do koupele Puella

    1 zkušenost

Puella pěna do koupele je dokonalou volbou, pokud toužíte povznést vaši koupel na novou úroveň. Tento produkt vám nabízí intenzivní, svěží a příjemnou vůni, která dokáže i obyčejnou koupel proměnit v intenzivní wellness zážitek plný relaxu.

Sortiment vůní pěny do koupele Puella vás překvapí svou bohatou paletou. Od jemné vanilky s levandulí po osvěžující citrusy a exotické ovocné vůně. Puella pěna do koupele vám poskytne vše, co potřebujete pro dokonalý relaxační zážitek podle svého vkusu.

Pěna do koupele Puella

Pěna do koupele Puella promění vaši rutinní koupel na rituál, kterou si oblíbí každý člen rodiny. Je navržena tak, aby nejen hýčkala vaše tělo a omámila vaše smysly nádhernou vůní, ale zároveň poskytovala hydrataci a jemnost vaší pokožce. Stačí přidat správné množství tohoto lektvaru do vody a ponořit se do světa voňavého klidu.

Pokud milujete bohatou, krémovou a hustou pěnu, pocit šumících bublinek, které se dotýkají vaší pokožky, pěna do koupele Puella je pro vás ideální. Stačí přidat opravdu malé množství pěny (10 ml) pod proud vody a během pár minut se vaše vana naplní obláčky krémové a bohaté pěny a vaše koupelna intenzivní relaxační vůní podmaňující si všechny smysly.

Pěna do koupele je označena jako Cruelty-free a Vegan. Neobsahuje žádné složky živočišného původu a nebyla testována na zvířatech. Můžete si tak být jisti, že si užíváte výrobek, který je etický a šetrný k přírodě.

Pěna do koupele Puella

Varianty vůní do koupele:

  • 🟣 First Dream: Uvolňující kombinace levandule a vanilky, která vás pohladí sladkou vůní a uvolní napětí.
  • 🟡 JaLu: Energizující květinové tóny smíchané s osvěžující citrusovou vůní, pro bdělý a svěží zážitek během dne.
  • 🟢 Double Y: Něžná vůně květu Ylang Ylang přináší do koupele klid a harmonii, spolu se svěžími akordy.
  • 🔵 Emija: Smícháním ovocných a kořeněných tónů vzniká smyslná a teplá vůně, která pohladí vaše smysly.
  • ⚫ Frayo: Květinově-ovocná kombinace přináší do koupele vitalitu a svěžest, ideální k osvěžení těla a mysli.
  • 🔴 Queenka: Vůně ovoce a květin se pojí v nádhernou harmonii, vytvářející nejsladší vůni, jakou si můžete představit.
Kde koupím pěnu do koupele Puella?

Nejnovější články

Hodnocení a zkušenosti s pěnou do koupele Puella

Máš zkušenost s pěnou do koupele Puella?
Poděl se o ni a pomoz tak ostatním maminkám.
Napiš svou zkušenost

Svou vůní a kvalitou si získala nejen mé srdce, ale hlavně můj nos

S podzimním sychravým počasím tak nějak automaticky přichází i čas čajů, svíček a dlooooouhých koupelí ve vaně. A co zpříjemní koupel více než hustá voňavá pěna? Ruku na srdce. Kolikrát jste se dívali na své děti skotačící v pěně, která jim sahala až po uši a v duchu jste jim to záviděli? Já často. Proto si ráda (samozřejmě, natajňačku, když děti zalezou do peřin) dopřeji voňavou horkou koupel vždy, když je to možné. Pár svíček, příjemná hudba, dobrá knížka… A od té doby, co jsem objevila pěnu do koupele Puella, tu příležitost vyhledávám stále častěji.

Svou vůní a kvalitou si získala nejen mé srdce, ale hlavně můj nos. Každá koupel s ní je pro mě mou malou oázou v každodenním shonu. Vůně této pěny je neskutečně osvěžující a relaxační zároveň. Zanechává moji pokožku jemnou a hydratovanou, což je pro mě velký plus. Ve vaně si i díky ní mohu dopřát chvíle klidu a odpočinku po náročném dni.
Balení je praktické a stylové. Určitě si ho zamilujete na pohled, a to ještě dříve, než si vůbec uděláte svoji první koupel s Puella pěnou.

Pokud si chcete vytvořit vlastní domácí relaxační koupelový rituál, tak tato pěna je ideální volbou. Doporučuji ji všem, kteří chtějí skvělý zážitek při koupeli a relaxaci. A v kombinaci s parfémem do praní, ve kterém peru župany i osušky, je výsledek téměř dokonalý.
(5 fotek)
  • Široká paleta vůní
  • Možnost sladit vůni s bytovým parfumem i pracím olejem
  • Vegánsky produkt
  • Hustá pěna
  • Příjemná vůně
  • Zanechává pokožku hydratovanou