Fototiskárna Canon Pixma G640

    1 zkušenost

PIXMA G640 je první multifunkční tiskárna řady PIXMA G se šesti doplnitelnými zásobníky inkoustu, která nabízí tisk fotografií v nevídané kvalitě a umožňuje velkoobjemový tisk s extrémně nízkými náklady.

Fototiskárna PIXMA G640 nabízí jednoduchost, všestrannost a skvělou kvalitu tisku pro ty, kteří chtějí tisknout velké množství vysoce kvalitních snímků za nízkou cenu.

Je multifunkční - můžete na ní tisknout, skenovat i kopírovat. Umí vytisknout až 3800 fotek formátu 10x15 cm na jedno naplnění inkoustových nádržek. Díky tomu je výsledná cena fotografií velmi nízká.

Šest inkoustů na bázi barviv (tzv. dye-based) zaručuje výbornou kvalitu fotografií a neutrální barevné podání bez velké závislosti na typu použitého fotopapíru, a také kvalitní tisk černobílých fotografií. Zásobník odpadního inkoustu si navíc můžete vyměnit sami bez návštěvy servisu a tím ušetřit nejen čas, ale také peníze.

Umožňuje tisk na různé typy potisknutelných materiálů - od klasických typů fotopapírů, přes magnetický a samolepící fotopapír, až po nažehlovací folie na světlou a tmavou látku, či bannery o max. délce 1200 mm.
Canon Pixma G640

Canon PIXMA G640 umožňuje bezdrátový tisk. Fototiskárnu do své stávající Wi-Fi infrastruktury připojíte přímo i přes access point. Po jejím připojení můžete pohodlně tisknout přímo z mobilu za pomoci mobilních aplikací Canon PRINT Inkjet/SELPHY, Easy-PhotoPrint Editor a Creative Park. Tisknout lze i přes protokol Mopria (Android) či AirPrint (iOS).

Nejnovější články

Hodnocení a zkušenosti s fototiskárnou Canon Pixma G640

Máš zkušenost s fototiskárnou Canon Pixma G640?
Poděl se o ni a pomoz tak ostatním maminkám.
Napiš svou zkušenost
konik_testuje  21. bře 2022

Zvládne fotky, magnetky i samolepky

Praktický pomocník do kanceláře i do domácnosti. Na jedno naplnění vytiskne až 3000 fotek. Podporuje různé formáty a materiály pro tisk, a tak si můžete vytisknou téměř cokoli, od dokumentů, přes fotky nebo magnetky, až po nažehlovačky na textil.
K propojení se zařízeními v síti stačí bezdrátové připojení Wi-Fi. Kreativní návrhy pro tisk najde v aplikaci Canon Easy-PhotoPrint Editor. Tiskárnu využije celá rodina, ať už máte doma školáka, nebo mladší dítko. Využijete ji totiž pro práci, do školy i jako zdroj zábavy a k ukládání vzpomínek v papírové podobě.
(2 fotky)
  • zvládá kopírování, scannování, tisk dokumentů i fotek
  • podporuje mnoho typů papíru, včetně například magnetického a samolepkového
  • snadná příprava a instalace
  • na jedno naplnění s tiskárnou vytisknete přes 3 000 fotek
  • Wi-Fi připojení
  • variabilita formátů