Bytové parfémy Puella

    1 zkušenost

Exkluzivní vůně do bytu Puella vám nabízí možnost navodit v interiéru atmosféru luxusu a komfortu. Každá vůně je výsledkem promyšleného výběru esencí, a když je jednou vyzkoušíte, rychle se stanou nedílnou součástí vašeho domova.

Tyto vůně byly vyvinuty s myšlenkou provonět a oživit vaši domácnost. Po vůních Puella sáhněte vždy, když chcete osvěžit textilie, pohovku, vnitřek vašeho automobilu nebo navodit v domácnosti příjemnou a útulnou atmosféru a dodat jí teplo domova.

Jedna láhev vůně do bytu Puella vystačí na 300 použití. Opojnou vůni, která se stane neodmyslitelnou součástí vašeho domova, si tak budete moci vychutnávat opravdu dlouho.

Vůně do bytu Puella jsou Cruelty-free a Vegan. Žádné složky vůní nejsou živočišného původu a nebyly testovány na zvířatech. Můžete si tak být jisti, že si užíváte výrobek, který je nejen etický, ale také šetrný k přírodě.

Bytové parfémy Puella

Vyberte si z široké nabídky vůní

  • 🟣 First Dream: Pronikavá levandule spolu s jemnou vanilkou vytvářejí sladkou harmonii, která potěší vaše smysly.
  • 🟡 JaLu: Květy se spojují s osvěžujícími tóny citrusů, což přináší do vašich prostor příjemnou a svěží atmosféru.
  • 🟢 Double Y: Vůně květu Ylang Ylang zajistí, aby váš dům voněl krásně a čistě.
  • 🔵 Emija: Ovocně-kořeněná vůně dodá vašim prostorům hřejivou a exotickou náladu.
  • ⚫ Frayo: Květinovo-ovocná vůně zajistí, že váš dům bude přeplněný vitalitou a životem.
  • 🔴 Queenka: Ovocně-květinová vůně, nejsladší ze všech, přinese do vašeho domova sladkou a neodolatelnou atmosféru.
Kde koupím bytové parfémy Puella?

Nejnovější články

Hodnocení a zkušenosti s bytovými parfémy Puella

Máš zkušenost s bytovými parfémy Puella?
Poděl se o ni a pomoz tak ostatním maminkám.
Napiš svou zkušenost

Stačí jen několik stlačení a dům se změní na voňavý ráj

Čichová paměť je schopná vyvolat v nás velmi silné vzpomínky i po letech. Jsou místa, lidé, události, které se nám spojují s konkrétní vůní. Maminčin parfém, dědečkova kolínská, vůně dříví v krbu, vzduchu na dovolené u moře… I to je důvod, proč je právě vůně tím, co definuje i náš domov. Ne náhodou se často mluví o „vůni domova”.

Vůně do bytu Puella ve formě spreje pro textilie je přesně to, co jí vašemu domovu dodá! Je to jakoby malý flakon štěstí, který lze aplikovat na oblíbené textilie a dům naplnit harmonizujícími vůněmi. Okamžitě po aplikaci této vůně na gauč, závěsy a polštáře jsem byla ohromena tím, jak úžasný rozdíl dokážou udělat. Vůně je příjemná, jemná a osvěžující, a zanechává textilie vonící dlouhou dobu. Působí jako opravdový balzám pro smysly. Navíc v dokonalé harmonii s ostatními produkty Puella. Takto podtrhnou již příjemnou vůni, která se v domě šíří díky použití Puella parfémů do praní.

Balení ve spreji je velmi praktické a snadné k použití. Stačí jen několik stlačení a dům se změní na voňavý ráj. Tato vůně je určitě nedílnou součástí mého domova a činí jej mnohem příjemnějším místem k pobytu.

Vůně do bytu Puella ve formě spreje pro textilie je úžasným způsobem, jak přidat vůni a osvěžení do vašeho domova. Určitě ji doporučuji všem, kteří chtějí mít své textilie voňavé a připravené pro příjemné chvíle relaxace. Je to malý, ale velmi výrazný kousek, který učiní váš dům ještě příjemnějším. A jako bonus ho zkuste použít v autě. ;)
(6 fotek)
  • Široká paleta vůní
  • Možnost sladit vůni s olejem do praní i pěnou do koupele
  • Veganský produkt netestovaný na zvířatech
  • Příjemná vůně, která vydrží dlouho