Balíček produktů Moi Forest

Finské produkty značky Moi Forest s obsahem lesního prachu vám umožní kontakt s přírodou i ve dnech, kdy se do lesa nedostanete. Produkty Moi Forest představují zcela nový přístup k péči o pokožku celého těla. Mikrobiální prachový extrakt vyvinutý finskými univerzitami nejenže účinně léčí rozmanité kožní obtíže, ale také podporuje celkovou imunitu organismu. Svůj kus finského lesa teď můžete mít i ve vlastní koupelně.

Balíček produktů Moi Forest

Většina lidí dnes žije ve městech, proto se nám ze života vytratila možnost každodenního kontaktu s přírodou. Nesetkáme se s dobrými lesními mikroby lesní půdy, v důsledku čehož trpíme stále větším množstvím rozmanitých zdravotních a kožních obtíží. Každodenní kontakt s lesem přirozeně posiluje mikrobiom pokožky, zatímco pokud jsme v lese málo, pokožka nemá možnost trénovat své obranné mechanismy a imunita se oslabuje. Pravidelné používání produktů s obsahem lesního mikrobiálního prachu dokáže pobyt v lese účinně kompenzovat a napomoci s posílením imunitního systému.

Balíček produktů Moi Forest

Firma Moi Forest propojila vysoce kvalitní organické přísady, jako rostlinné oleje s vysokým obsahem mastných kyselin, a magický lesní prach a vyvinula jedinečný způsob péče o pleť. Základním smyslem všech produktů je vytvořit synergický celek, který podporuje pokožku a zároveň co nejméně narušuje přírodu.

Balíček produktů Moi Forest


Nezávislé výzkumy finských univerzit potvrdily:

  • pozitivní vliv lesního prachu na posílení imunity, a to již po dvou týdnech každodenního používání na ploše těla o rozměrech 10x20 cm,
  • výrazné zlepšení až úplné vyřešení rozmanitých kožních obtíží, jako atopický ekzém, rosacea, suchá a podrážděná pokožka apod. už po třech týdnech pravidelného používání

E-shop marjalla.cz je výhradním autorizovaným dovozcem a distributorem této značky pro Českou republiku.

Nejnovější články