Tutis Viva Life

Výroba ukončena

Popis kočárku

Tutis Viva Life je moderní, luxusně působící, kombinovaný kočárek ve stylových barvách. Hliníková konstrukce kočárku je plně a v zadní části dvojnásobně odpružená pro hladkou jízdu v každém terénu. Kola Real Gel mají pneumatiky plněné gelem, takže nabízejí komfort srovnatelný s nafukovacími, ale bez hrozby defektu.

Prostorná hluboká korba je vybavena odvětráváním a nánožníkem s extra kapsami. Kokosovou matraci v ní můžeš v případě potřeby napolohovat. Sedák je, stejně jako hluboká korba, plně otočný a disponuje podložkou i zvýšeným nánožníkem s kapsami vespod. Můžeš ho polohovat až do lehu, a to v zádové i nožičkové části. Stříšku sportovní části můžeš prodloužit nejen kšiltem, ale také dvojnásobným rozzipováním s jednou ventilační částí. Ke kočárku získáš v kompletu i pláštěnku, moskytiéru, držák na nápoj a přebalovací tašku, nositelnou i jako batoh. Volitelně si k němu můžeš zakoupit i sladěnou autosedačku vlastní značky nebo adaptéry k autosedačkám známějších značek s koncovkou Maxi-Cosi.

Parametry

Značka
Tutis
Typ
dvojkombinace, trojkombinace
Hmotnost (v kg)
14,5
Rozměry v rozloženém stavu (vך×d cm)
118 × 59 × 104
Rozměry ve složeném stavu (vך×d v cm)
85,5 × 59 × 36,5
Původ značky
Litva
Maximální zatížení sedadla (jedno dítě - v kg)
15
Doporučený věk dítěte (v měsících)
0 – 30
Zádová opěrka jde polohovat do kolmého sedu (90°)
Otočné sedadlo
Všechny parametry

Hodnocení maminek

barapir  10. pro 2021
Ne příliš jednoduchá manipulace při otáčení sporťáku
Kocarek mame necelé 2 roky a již u něj probehli 3 reklamace. Kamarádka ho má taky a ta reklamovala již 2x. Během krátké doby je kocarek naprosto volný. Vůle je tam cca 5 cm. Což zhoršuje celkovou manipulaci kočárku. Kocarek dost hlasite vrže. Spodní taška skrta o kolečka. Kocarek vysisovan během 4 měsíců. Za mě katastrofa kocarek. Máme celkem 3 kočárky a se žádným není takový problém.
1 4
Čti celé...
luciel125  15. čer 2021
Skvělý kočárek, zvládne jak město tak i terén
Skvělý kočárek, zvládne jak město tak i terén, navíc korbička je velmi prostorná, sportovní verze kočárku lze umístit i proti směru jízdy.
4
Čti celé...