Quinny Speedi SX

Výroba ukončena 2013

Popis kočárku

Quinny Speedi je výborně ovladatelný trojkolový sportovní kočárek nebo jeho kombinace. Tři velká nafukovací kola zvládnou i horší terén nebo lehčí sport, při kterém oceníš i ruční brzdu. Menší nákupní košík se dá rozšířít rozzipováním. Neotočné sportovní sedadlo je dostatečně prostorné i pro větší děti, nemá ale možnost úplného lehu ani úplného sedu. Pro nejmenší miminka je v nabídce hluboká korba a autosedačka, které na konstrukci nasadíš buď se sedadlem, nebo po jeho sundání.

Parametry

Značka
Quinny
Typ
sportovní, dvojkombinace, trojkombinace
Hmotnost (v kg)
12,6
Rozměry v rozloženém stavu (vך×d cm)
102 × 65 × 105
Rozměry ve složeném stavu (vך×d v cm)
94 × 65 × 38
Původ značky
Nizozemsko
Maximální zatížení sedadla (jedno dítě - v kg)
20
Doporučený věk dítěte (v měsících)
0 – 36
Zádová opěrka jde polohovat do kolmého sedu (90°)
Otočné sedadlo
Všechny parametry

Hodnocení maminek

anaj_ka  1. bře 2022
Určitě bych jej doporučila
S kočárkem jsme byli velmi spokojeni. Snadno se ovládá, myslím, že dětem v něm bylo dobře. Zpočátku mi vadilo, že zádová opěrná část nejde sklopit do úplně vodorovné polohy, ale dětem to, jak se zdá, nijak neuškodilo. Určitě bych jej doporučila či zakoupila znovu.
Čti celé...
lalakaslova  9. lis 2019
Nemohu si jej vynachválit
S kočárkem jsem byla velmi spokojená, když jsem si jej mohla zapůjčit v Motole pro syna, který byl po operaci (zanoření stomie). Kočár je lehký na ovládání a manipulace je velmi snadná. Ten stejný jsem si koupila pro syna domů. Uvidíme, jak zvládne zimu, ale já si jej nemohu vynachválit. Jo a je lehoučký. Sama v něm unesu syna do patra i z patra.
Čti celé...