Baby Design Lupo Comfort

Výroba ukončena

Popis kočárku

Baby Design Lupo Comfort je robustní kombinovaný kočárek. Velká nafukovací kolečka jsou kvalitně odpružená. Využít ho tak můžeš i na horší terén. Stříška hluboké vaničky s kšiltem se dá extra rozšířit. Najdeš v ní i kapsu na drobnosti. Sportovní část otočíš i napolohuješ až do lehu. Její součástí je podložka. Zádová opěrka sedadla je delší než u kočárků podobného typu. Zvládne tak i starší dítě. Před nástrahami počasí ochrání pasažéra prodloužitelná stříška s kšiltem. Výhodou je i prostorný nákupní košík s přihrádkou na pumpu na kola. Ta je součástí výbavy.

Od roku 2017 je Lupo Comfort vylepšený vzdušným síťovaným okénkem namísto toho plastového a jednodušším upínáním nánožníku přímo na stříšku. Starší verze před rokem 2015 poznáš podle plastového výklopného kšiltu.

Lupo Comfort je dvojkombinace s volitelně dokoupitelnou autosedačkou. Je to kočárek téměř totožný s kombinacemi Dotty a Husky. Liší se provedením potahů, výpletem kol, barvou konstrukce a výbavou.

Parametry

Typ
dvojkombinace, trojkombinace
Hmotnost (v kg)
14,9
Rozměry v rozloženém stavu (vך×d cm)
115 × 60 × 91
Rozměry ve složeném stavu (vך×d v cm)
78 × 60 × 34
Původ značky
Polsko
Maximální zatížení sedadla (jedno dítě - v kg)
15
Doporučený věk dítěte (v měsících)
0 – 36
Zádová opěrka jde polohovat do kolmého sedu (90°)
Otočné sedadlo
Všechny parametry

Hodnocení maminek

janci95  20. srp 2023
Odvozila jsem v něm 2 děti a pořád je v krásném stavu
Kočárek už mám 5 rokem odvozila jsem v něm 2 děti a pořád je v krásném stavu bez závad.
medvedbrtnik  16. črc 2023
Jedinou nevýhodou je jeho vyšší váha
Lehce ovladatelný kočárek s prostornou hlubokou korbou, projel téměř každý terén. Sportovní nástavba dobře řešená, pětibodový bezpečnostní pás. Stříška u obou variant nastavitelná na velmi dobré odstínění. Jedinou nevýhodou je za mě vyšší váha. Stabilní a odpružený, nafukovací kola ( dodáván včetně pumpičky). Polohovací rukojeť.
6 7 1
Čti celé...