Hodnocení prodávajících a kupujících

  1. Právo přidat hodnocení vzniká až po vzájemném potvrzení obou stran o prodeji/koupi. Jestli k potvrzení o prodeji oběma stranami nedošlo, uživatel nemá právo zveřejnit hodnocení.
  2. Uživatel nemá právo přidat negativní hodnocení jako pomstu za negativní hodnocení. Porušení tohoto pravidla je závažné, protože taková hodnocení vytváří strach u uživatelů dávat pravdivá negativní hodnocení.
  3. Hodnocení nemá obsahovat projevy osobní nevraživosti. Má věcně informovat o průběhu obchodu. Protože hodnocení slouží pro ostatní, emocionální výlevy jim neřeknou nic o tom, v čem spočíval tvůj problém. Navíc, hrubá slova na koníka nepatří.
  4. Do hodnocení nepatří: reakce na jiná hodnocení, otázky na uživatele, zprávy pro uživatele (interní pošta).
  5. Uživatel může přidat jen hodnocení k obchodu, kterého se přímo zúčastnil jako kupující a nebo prodávající a které proběhlo na Modrykonik.cz.
  6. K jednomu obchodu může kupující přidat jen jedno hodnocení prodávajícímu. Prodávající k tomu může napsat jen jednu reakci.
  7. K jednomu obchodu může prodávající přidat jen jedno hodnocení kupujícímu. Kupující k tomu může napsat jen jednu reakci.

Kam dál? > Zpět na Pravidla bazaru