Máte zkušenost s předčasným odloučením placenty?

dameno23
6. bře 2016

Jsem ve 37tt...od třetího trimestru mám snad všechny možné komplikace.RH f. Negativní ,streptokok pozitivní,minimum plodové vody,nízká váha miminka,takže riziko předčaasného porodu,samozdřejmě už 2x hospitalizovaná,ale co mně trápí teď je to že od 29tt beru Utrogestan a Magnesium.Před dvěma dny mi doktorka prášky už vysadila,jenže ty dva dny co je neberu mám nepravidelné silné cca. 10-15 vteřinové bolesti v podbříšku.Mohou to být poslíčci,ale nemůže to být vylučování placenty?Nekrvácím ale je mi pořád na zvracení a ta bolest...poznala bych sama předčasné vylučování placenty?Samozdřejmně k dr.si zítra zajdu.Děkuji za odpovědi.

viktorkaja
6. bře 2016

Ja rodila predcasne kvuli odloucene placente. Bylo to akutni a zadne bolesti jsem nemela. Masivne jsem krvacela.

bajana
6. bře 2016

Ako ťa napadla táto diagnóza? Mala som vcestnu placentu (prekryvala bránku) a ešte keď bola v celku , tak mi spôsobovala od 27tt nárazové silné krvácanie. Odlučovať sa začala behom hospitalizácie v 32tt, nasledovala akútna sekcia. Predtým som bola poučená, že v prípade silného krvácania spojeného s bolesťou mám okamžite volať záchranku. Takže nie, to čo cítiš ty rozhodne nie je odlučovanie placenty.

dameno23
autor
6. bře 2016

@bajana no napadla mně,někde sem se dočetla že při tom bolí též v podbříšku a hned mi to nasadilo brouka do hlavy.Ja už bych se opravdu ničemu nedivila,každou kontrolu se dozvídám jen samé špatné věci.Ale teď se mi ulevilo že to nebude ono pokud nekrvácím.Nejspíš jen poslíčci.Po strašení od mé Dr. Která ke všem mím komplikacím řekne "plod může zahynout" sem už jak plašan...a vidim všechno černě...

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru