Volala jsem kartářce a mám špatný výklad karet🤨. Mám jí věřit?

9. kvě 2024

Ptala jsem se jí na lásku a vztahy . Chtěla jméno muže. Mám tak trochu i bokovku prosím neodsuzujte mě. První sem žádala jméno toho "milence" co bude dál. Viděla že to bude pokračovat ,ale že já od toho chci víc ne jen milenecký poměr. A taky že si mám na něj dát pozor ,že tam vidí násilí. ( To mi přišla jako úplná hloupost ,vůbec to není pravda) A taky že vidí ještě jednoho muže ( to je ten s kterým žiju) vidí tam hádky spoty ,mrzutost a že se necítím dobře v tom vztahu. To je taky pravda. Dále že vidí kolem mě žárlivost a nesnášenlivost,negativitu . Někdo na mě žárlí a mám si dávat pozor ,co říkám. Zjistila dále že na mě uvalila kletbu nějaká Romka. Proto se mi v životě úplně nedaří ( práce ,vztahy ,sebevědomí) no viděla taky že něco negativního se týká mého zdraví. A brzy to přijde jako blesk z čistého nebe. To už jsem byla z toho nešťastná. A že už to přijde brzy a mám ji kontaktovat. A že mi teda přeje hodně štěstí a zdraví. Volala jsem ji na narozeniny. Ty mám dnes. Zpětné to nevidím jako dobrý nápad. Jak se od toho odprostit mám ji věřit ? Je to vědma Graciela má stránky. Volala jsem ji na věštírně Klaudie.

mimco
9. kvě 2024

Napíšu to drsně, ano? Je to p.čovina všech p.čovin, ztráta času a peněz, které kdybys spláchla do wc, vyšlo by to na stejno. Kdyby měl někdo na této planetě nadpřirozené schopnosti, jistě by to tady vypadalo jinak!

autor
9. kvě 2024

@mimco asi jsem to tak potřebovala slyšet. Budu klidnější. Dík. Samozřejmě penízky pryč ale víc se mi zhnusila ta budoucnost

treasurka
9. kvě 2024

😂😂😂 To bych ti vyvěštila taky. Kolik to stálo?

urtica
9. kvě 2024

Klíčová je věta: " A že už to přijde brzy a mám ji kontaktovat". Paní sbírá zákazníky i do budoucna. Mojí babičce kdysi podobná dáma předpověděla, že přijde o nohu. Babička zemřela v pětaosmdesáti - žádná končetina jí nechyběla.

reeeza
9. kvě 2024

Proč si to dělat jednoduché, když to jde i složitě 👍

levandule_k
9. kvě 2024

@treasurka jsem se mrkla na ty stránky, 46 Kč stojí minuta.

A náhodou nenabídla ti zrušení kletby např. za 1500 Kč? To, je jen byznys, co předvádí a to říkám jako někdo, kdo má k různým ezo věcem blízko.

Vždycky máš svobodnou volbu a je na tobě, co se svým životem uděláš, takže se na tuhle věštbu vyprdni a začni si dávat život do pořádku. Nevěra není příčinou problémů vztahů, ale jen ukazuje na to, že ti dva mají hlubší problémy. To, že milenec není nejlepší parťák pro život, na to nepotřebuješ být kartářka ani studovaný psycholog. Pár diskuzí tady bylo, kdy proběhla nějaká nevěra a neskončilo to úplně líbánkami.

Ty jsi z toho tak vystresovaná, že si něco přitáhneš do života, např. protože jsi v nervech, nesoustředíš se, tak blbě došlápneš ze schodů a natáhneš si vazy. Bych řekla, že u tebe zafunguje sebenaplňující se proroctví.
"Sebenaplňující předpověď (též sebenaplňující se proroctví, Golemův efekt, Rosenthalův efekt, Pygmalion efekt) je fenomén, kde očekávání budoucích událostí vede k chování, které zapříčiní, že se daná skutečnost opravdu stane.[1] Vztahuje se jak k přístupu člověka k sobě samému, tak k hodnocení jiných osob, očekávání událostí atd." https://cs.wikipedia.org/wiki/Sebenaplňující_př...

Jsem jednou potkala jednu Romku, co mi chtěla strašně věštit budoucnost a řekla mi, že mi nějaká blondýna nepřeje, že si na ni mám dávat pozor. To je tak obecná formulace a každý má v životě někoho, kdo mu nepřeje, protože někteří lidé jsou nepřející a frustrovaní.

sonaxoxo
9. kvě 2024

Na karty věřím, ale chce to hledat dobrou kartářku. Nikdy bych žádné nevolala...jen prachy..🤷

klpoiu
9. kvě 2024

Mas milence ....a od tohoto se da odpichnout uz tolik veci. Jako logicky to muze kdykoli prasknout, zarli na tebe pac chodis domu k manzelovi, nasili se nabizi pac manzel a milenec si asi sobe do naruce neskoci s laskou. Nemoc, jako mas nervy, ze na tebe praskne nevera, a tak muzu pokracovat dal a dal. A co se tyce kletby ....jasne ze na tebe nekdo uvalil kletbu a ona je preci jedina kdo ji muze odvolat a hlavne ne zadarmo. Pochopila si?? Snad ano a vice netreba rikat.

treasurka
9. kvě 2024

@levandule_k No tyjo, proc ja neco studovala, to je zlatej dul!

irmamala
10. kvě 2024

Fidim velky spatny 🔮

lenkalubina
10. kvě 2024

Taky jsem chtěla po potratu vědět,jestli ještě budeme mít dítě. Nadšený výklad řekl,že do konce roku to určitě vyjde🤣( byl zrovna únor) no a jsou to 3 roky a nic🤷‍♀️

lichozroutsudy
10. kvě 2024

Ty woe, proc jsi radeji zabty prachy nesla s milencem na veceri, nekoupila si kabelku, nebo je nedala na charitu? 😂🤦

cilkat
10. kvě 2024

Rozhodně se mi nelíbí to "ozvi se mi". Váže si tě na sebe a snaží se tě dostat do závislosti. Zahoď to a zdrhni.

ai30
10. kvě 2024

Zavolej mi, za petikilo ti vylozim neco dobryho 😀😀

hildeberta
10. kvě 2024

@mimco presne tak, jednou mi kartarka rekla, ze me srazi auto a misto toho mi shoel altanek smh

zanett
10. kvě 2024

Hele, kartarky at jdou k certu😀 Ja jsem kdysi pred lety sla ke kartarce s dvema kamoskama. Vsechny jsme resily vztahove problemy. Kartarka byla udajne vyhlasena, jedna z tech kamosek k ni chodila opakovane a naprosto ji duverovala, protoze ty jeji predikce pry vzdy vysly....zenska nam vsem predpovedela nejaky vyvoj situace.....a ani jedne z nas se nesplnil!😅 Nesplnilo se absolutne a vubec nic. Vickrat jsem k ni uz nesla, ale ta duveriva kamoska k ni chodi dodnes, nechapu proc. Stokrat jsem ji vysvetlovala, ze kartarky jsou proste kraviny, ale ji neodradilo ani to, ze se kartarka s vykladem opakovane sekla. Pro nekoho jsou kartarky skoro jako zavislost.

adelisss
10. kvě 2024

Taky sem napíšu zkušenost, jak mě jedna ženská zastavila na ulici a chtěla mi věštit z ruky :D Prý má někdo v rodině zdravotní problémy a v lásce nemám to, co chci :D Tak jsem jí řekla, že neznám rodinu, kde jsou všichni zdraví. A že jsem čerstvě zamilovaná a ať mi ten pocit nekazí...
Jako věřím, že někteří lidi mají zvláštní dar intuice až jasnovidectví, ale myslím si, že moc nemají nějaké inzeráty na internetu a v časopisech.

tasimia
10. kvě 2024

Vůbec nikdy, nikdy never kartárce.. Das si to do hlavy a bude vymalováno.
Ja jsem se nechala jednou ukecat, a nic z toho nevyslo.
Div z mého manzela (mmch. 10 let zpátky) neudělala lupiče. 😂 Měla jsem mít dvojčata - mam jednu dceru.
To mi věštila prince na bílém koni, s kterým se budu mít líp..
Kdybych se toho chytla, tak si zbytečně potentuji to úžasné co máme už 12 let 😍💗.

Je jasny, ze když někomu reknes, ze mas milence, ze ti z toho vydedukuje, ze doma neni neco v pořádku.
Proc by si taky utíkala, kdyby bylo.

pampelina18
11. kvě 2024

Mě jednou náhodně věštila ženská v autobuse zadarmo bylo mi 16 😂 a vše se do puntíku splnilo. Takže asi tak. Kamarádovi jedna předpověděla budoucnost, měl to nahraný. Když si to po letech pustil tak přesně všechno sedělo. Takže ano, predpovidat lidi budoucnost umí. Ale těm co za to berou prachy bych moc nevěřila. Ale každý se něčím živí a karty nelžou

pavca1982
11. kvě 2024

Prosím tě takových scénářů které ti budou sedět na tvůj život ti vymyslím hromadu. Klidně mi za to můžeš zaplatit chceš?🤦‍♀️😃

lencza1210
12. kvě 2024

A jeje… další oběť podvodu… ačkoli se okultním vědám věnuji pěknou řádku let, takové hlouposti bych si nikdy nedovolila říci…. Tohle je žel pračka na peníze, takže je jasné, že jste uřknutá, že potřebujete rituál na sejmuti kletby, přitáhnutí hojnosti a já nevím jaký ještě… hlavně, že se jí máte brzy ozvat … budoucnost si tvořím my, nikoli kartářky. My jsme tvůrci.

marge_s
12. kvě 2024

Hmmmm…tak to mas blby 😱

esmeralda11
12. kvě 2024

@mimco kdyby to hodila do wc, vyšlo by to líp - to by v ní aspoň nevyvolalo strach, že jí každým dnem odhalí rakovinu a zmlátí jí milenec.

petra993
17. kvě 2024

https://www.samankarenata.cz/kdo-jsem/

Věřím jen této paní!!

hanka_12345
17. kvě 2024

@lichozroutsudy kabelka ji zrejme neda odpoved 😅