Rekonstrukce koupelny a kuchyně - máte zkušenosti?

nita1984
4. led 2016

Ahoj holky,

předpokládám, že Vás tady velká řada prošla rekonstrukcí bytu či domu. Letos budeme kupovat domeček (snad vše vyjde) a už teď je na 99% jasné, že kuchyni a koupelnu budeme dělat novou. Prosím, kdo tím prošel. Měly byste nějaké fotky před/po a případně cenu?

Ráda bych se inspirovala, jaké jsou možnosti a podobně. Díky

bajana
4. led 2016

@nita1984 modrastrecha.cz, prihlasovacie údaje sú tam rovnaké ako tu 😉

nita1984
autor
4. led 2016

@bajana ano, znám, jsem tam, ale tady to žije nějak víc 😀

salot
8. bře 2016

Ahoj, taky nás to letos čeká. Zatím hledám inspiraci, Modrou střechu už mám v hledáčku. Tak tu jen jeden tip: http://eshop.ledsolution.cz/led-osvetleni-kuchyne Zbláznila jsem se do LED osvětlení a těch vychytávek jako je světelná páska nad linkou nebo osvětlený příborník.🙂

finie
20. led 2017

Ahojky, já mám zkušenosti s rekonstrukcí kuchyně, na koupenu máme zálusk příští rok – my hold musíme krůček po krůčku. Každopádně u kuchyně si dávej pozor na rozvržení spotřebičů, to je celkem zásadní, abys po kuchyni neběhala od čerta k ďáblu, jinak je to o tom kolik chceš do kuchyně investovat, viděla jsem to u oresi, měli tam kuchyně za 20tis.a potom taky za 200tis., takže je to o tom jaké materiály budeš chtít a samozřejmě kolik za kuchyň můžeš dát, u nás vyhrála zlatá střední cesta, kdy jsme u oresi zvolili Livanzu a ta je mi ku prospěchu pořád. Takže za sebe radím, všechno řádně promyslet a pak to poptat někde kdo budete mít jakous takous jistotu, že dostanete co jste si zaplatila.

ondraaaa
Odpověď byla odstraněná
Zobraz