Asi ho nemiluji, ale chci s ním být...

anna4444
15. říj 2023

Ahojte,

před týdnem jsem se rozešla s přítelem Tomem po 5 měsích (on 29, já 27 let).
Od začátku jsem tušila, že to není ono, nezamilovala jsem se. Neměla jsem dořešené vztahy z minulosti. Ale nabaloval mě usilovně a já si řekla, že to zkusíme.
Byla jsem s ním spokojená, všechno skvělý. Já díky němu získala zpět sebevědomí a klid na duši. S ním jsem byla opravdu v klidu a cítila se v bezpečí a uvolněná a hlavně co se týče fyzického kontaktu, tak jsem se přestala stydět, dokázala jsem s nim blbnout jak malá holka občas.
Jenže jak šel čas tak mě asi dohnala v hlavě myšlenka, že to asi není uplně ono, že ho asi nemiluji, něco mi bránilo se k němu nastěhovat, možná strach? Taky už chce děti v blízké době. Já myslela, že taky, ale chci??
Hodně pochybností a do toho stále myšlenky na jednoho bývalého ( kamarádi 6 let, ale zvláštní energie mezi náma je, akorát si užívá hodně jak drogově tak i s holkama), ale něco mě k němu furt táhne. Ale zda to je srdíčko nebo jen jaká si energie/chemie/spontálnost? On mě nechce trápit, nechce se vázat ale zároveň jsme si vyznali lásku…
Ale prostě nemám v hlavě jen toho Toma…což u bývalého vztahu jsem měla.
Musela jsem se s ním tedy rozejít, nechtěla jsem mu dál ubližovat. Ale teď až mi došlo, že mi fakt chybí, že jsem mu nedala dost prostoru se pořádně poznat a třeba se ještě objeví k němu láska? Nedokážu se zbavit věcí od něj, necítím to tak.
Jetě se uvidíme kvůli opravě auta.
Chtěla bych si odajfkovat bydlení uplně sama a změnu práce.
Tak myslíte, že mu mám dát volnost a sobě taky a být sama a splnit si ´´sny´´?
Nebo se k němu vrátit ale nebrat to tak rychle a jít bydlet sama a pak se uvidí?

1pomnenka
15. říj 2023

Zvláštní energie mezi tebou a drogově závislým? Ve 27 bys už mohla mít rozum, protože tohle nemá budoucnost. My nevíme, zda se ve vztahu dostaví láska, to nikdo neví.

lichozroutsudy
15. říj 2023

Byt tim Tomem, poslu te do prdele.

lv
15. říj 2023

Ani jeden, buď sama

slecnami
15. říj 2023

Vztah s feťákem...to jako fakt?? Určitě ani jednoho, Toma nech nějaké, která ho bude milovat. Pochybuji, že teď by ti něco přeplo a byla by z toho láska jako trám, spíš ti teď po rozchodu prostě jen chybí...

anna4444
autor
15. říj 2023

@1pomnenka tak ne tvrdé drogy, ale marihuana, halucinogení drogy. Ale jasně, furt jsou to drogy…
Jeho táta je i vyléčený alkoholik.

anna4444
autor
15. říj 2023

@lichozroutsudy divim se, že už to neudělal…
Nedokážu pochopit, že tak dokonalej kluk + máme společný zájem auta, tak nedokážu pochopit, že mi dělá problém s ním něco budovat a milovat ho…
mohla jsem u něj i pracovat. Ale jelikož jsem nevěřila našemu vztahu tak jsem vycouvala.

veronicka89
15. říj 2023

Pro me ne ...pokud ze zacatku chozeni nejsem ze vztahu hotova a nemam motylky v brise pri zprave nebo puse ...neni to nic pro me

anna4444
autor
15. říj 2023

@1pomnenka já vim, že i kdybych byla s tim kámošem tak by mi chyběl Tom. Možná prostě jen kámoš nemá to co Tom a proto mě to k němu táhne. Ale Tom má o milion věcí víc…nerozumim si vůbec. U bejvalýho byl on a JEN on, nikdo jiný mě nezajímal a tak by to mělo být…

veronicka89
15. říj 2023

Jsi ted sama tsk ti hlava rika ze se mas vratit ...ale je to blbost...

1pomnenka
15. říj 2023

@anna4444 Než si vybrat nic moc chlapa nebo ještě horšího, tak to bych byla raději sama. Chlap, který nepracuje, pije nebo fetuje by mne neuhnal. Hnusil by se mi.

konidana
15. říj 2023

@anna4444 co mas prozi tomovo krom toho, ze si myslis, ze ho nemilujes?
Dej si chvili pauzu, s tomem si to vyrikejte a uvidis. Treba se jeste nekdy za cas date dokupy.

reeeza
15. říj 2023

Buď teď sama a dej se do pořádku. Srovnej si minulost, srovnej si život, buď sama sebou, poznej sama sebe a nauč se věřit sobě i druhým. Zbav se strachů. Měj se ráda.

Vztah není jen o chemii, ale i o respektu, spolehlivosti, důvěře atp...to ti ten první zřejmě nedával, zasloužíš si víc než to ( říkala jsi že si dost frčí na drogách a holkách), tak neblbni. Skvělý sex a chemii zažiješ i s jiným ( byť to třeba bude jiné). Nesrovnávej jednoho s druhým.

Ten druhý je pro tebe třeba vhodnější. Ale asi je moc hodnej. Ty asi potřebuješ trochu hajzla co si tě neváží abys cítila chemii...

Proto píšu: srovnej se a začni si věřit a mít se ráda. Pak tě začne rajcovat i někdo kdo je na tebe hodnej.

zlataberta
15. říj 2023

@anna4444 Alkoholik se nikdy nevyléčí.....a je to v genech, možná proto ty drogy.

kristyn86
15. říj 2023

Od cloveka,co jede v mariuhane a jinych drogach a navic jeho otec alkoholik bych utikala hoodne daleko. To nema budoucnost. To je akorat o pruser.

ina10
16. říj 2023

@anna4444 Toma nechej nějaké lepší než jsi ty, takové, která ho bude milovat a bude s ním chtít i děti. Tobě stačí ten drogově zavislý...s ním to vyhraješ na plné čáře, když máte mezi sebou energii, jdi do toho s ním.