Proč pořád nepřichází miminko?

luciedrapalova
17. pro 2023

Ahojky,chtěla bych se zeptat,máme za sebou 3.ivf a ztoho 7.transferu,a nikdy se mi nic nechytli,poslední 3 embrya byly geneticky testována a i přesto se nechytala,už nevím co mám dělat dál,jste na tom některá stejně? Nebo došla do zdárného konce?

kelerub
17. pro 2023

@luciedrapalova to je mi líto. Mám toho za sebou krapet více a nakonec jsme se dočkali až díky darovanému vajíčku. No a už máme děti dvě. Zvaž i jiné možnosti.

zekrt
17. pro 2023

@luciedrapalova My jsme se dočkali druhý ket třetího ivf. Darované bych nedokázala, cizí dítě jsem nechtěla. Držím pěsti.

wladimira
17. pro 2023

@luciedrapalova prožívam něco podobného mám za sebou 3 IVF a 6 transferu dvakrát se to tedy povedlo ale v 6tt poprat jsem zdravá žádnou příčinu mě s manželovi nenašli (imunologie genetika endo v pořádku ) gert test mám taky hotovy už neví co dal zkoušet teď mám embrya i po PGT-A a stejně se nechytlo nerozumím tomu nevím co mám dal dělat .. darovane ani adopci nechci to už jsem vnitřně přesvědčena

kin
17. pro 2023

Omlouvám se za otázku, začínám uvažovat nad IVF, můžu se prosím zeptat, na kolik vás zhruba jedno vyšlo?

freemind87
2. led 2024

Mě napadaji otázky, po jak dlouhé době a jak částem styku jste na to oplodnění šly? Bylo vám to jedno a nechali volný průběh? Milovali jste se z radosi že sexu a blízkosti a z lásky? Milovali jste se 4x denně když byla chuť? A aspoň 3x do týdne, ale zase zlasky a z toho zážitku a nebo to bylo na sílu, že chcete dítě a do roka se nezadarilo? Omlouvám se za ty hloupé otázky. Ale znám okolo sebe tolik příběhu když nemohli otěhotnět, protože to byla jediná motivace k sexu. A ženy které nakonec buď si řekli že hold zůstanou bezdětné nebo že adoptují nebo že je čeká to umělé nakonec otěhotnely. Prostě vypustili hlavu.