Těhotenství a nevolnosti. Co pomůže?

10. črc 2020

Holky prosím, poraďte mi, je mi špatně i z vody. Prostě nemůžu pít žádné sladké limonády, obyčejnou vodu, ani s citronem,nic..po všem hned zvracím. To samé třeba Cola, bylinkové čaje ... Neměla ste to některá taky tak? Co může pomoci?

hezz17
10. črc 2020

Jo, ja blila ze vseho. Celodenne, 25 týdnu 🙄 male dousky, zajidat piskotem, suchym rohlikem..

tasimia
10. črc 2020

Vydržet. Bohužel. Mi pomáhalo pít po troškách, hlavně ledovou Coca-Colu nebo ledové mléko ( nevím proč, ale to mi sedělo). A vždy k tomu piškot nebo něco malého. Každopádně pokud by si měla problém do sebe dostat pití, řešila bych to s doktorem aby si nebyla dehydratovaná.

ziraffka13
10. črc 2020

Ono to dříve, nebo později přejde 😉 Mně ještě pomáhal Birell.

jjasmina
10. črc 2020

Mě pomohl až porod, jak já se na něj těšila...

michaela1990xx
10. črc 2020

Mně nepomohlo vůbec nic. Blila jsem do 16.tydne. Vyzkoušela jsem všemožné rady. Musíte jen vydrzet. Vím jaké to je, tak moc držím palce ať vás to brzy přejde.

daisymaminka
10. črc 2020

Bohužel nic. Trochu pomohl jen čas. Hypermesis Gravidarum je fakt hnus. Do cca 17tt jsem zvracela furt, klidně i 8x za dopoledne nalačno, ani vodu jsem už neudržela. Takže nemocnice a kapačky. Po kapačce to bylo jak v ráji. 🙂 Torecan čípky. Postupem se četnost zvracení snižovala, ale zvracela jsem celé těhu, i na porodním sále. Jela jsem do porodnice s 1kg nahoře. Vše jsem vyzvracela. Pomáhalo co nejdéle ráno spát, pokud možno se v leže v posteli nasnídat (chystal manžel) a ještě usnout. Vůbec se nezvedat. Když jsem udržela snídani, byla to polovina úspěchu. A v poledne sníst oběd a rychle si jít lehnout. Když jsem udržela i oběd, mohla jsem si dovolit jít odpo ven. Ale až po 20 tt, do té doby jsem byla "ležák". ☹ Proboha, když to po sobě čtu, tak je mi zle. ☹

cilkat
11. črc 2020

Mě nebylo blbě po kefirovejch mlikach (chlazenejch), většinou i normální mléko. Ale fakt po panácích. Nebo se před tím najíst (rohlík, piškot, suchar...).
Držím palce, ať je brzy líp.
Pokud by bylo fakt zle, gynekolog umí předepsat léky, ale mě moc nezabíraly.

lilian2111
11. črc 2020

Antimetil, homeo cucculine, často pomohl grep a lépe než léky.. to zabíralo mě, ale nepotwsim, mě bylo zle do 7 měsíce a pak začalo vše bolet 😅😁 ale vím jak je to vyčerpávající. Držím palce ať to přejde co nejdříve 🙂

marketanova
20. črc 2020

Já se při prvním dítěti vždy snažila brát pravidelně přírodní doplňky, to co jsem mohla🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru