Výběr kočárku - začátečnice. Budu ráda za vaše rady

arabela_
11. led 2012

Ahoj, jsem úplná začátečnice co se týče výběru kočárku a celé výbavičky, ale ten kočárek mi přijde, že je nejtěžší vybrat. Vím, že je tady mnoho diskuzí ohledně výběru kočárku, ale jsou pro mě už moc "odborné", řeší se tam určitě typy, značky. Já bych potřebovala poradit od čeho mám začít, ani nevím, co je to např. zde zmiňovaný sporťák, trojkombinace (to je sedačka na auto+korbička+na větší dítě jakoby golfky?) atd.
Chápu, že golfky budou asi pro větší děti, takové ty sisličky. Jinak co se týče mě, tak jezdit budeme nejvíc po zámkové dlažbě v ulici, děťátko se nám narodí v květnu, čili to už bude nejspíš pěkně a teplo a léto bude před námi, miminko nebudu muset tolik oblékat, ale až přijde podzim říjen bude děťátku 5 měsíců a to už ho budu oblékat teple, tak aby se mi do kočárku ještě vešlo. Myslíte tedy že je lepší koukat po větších korbičkách? A jinak se mi zdá, že dřív se dělali ty kočárky takové veliké a dnes vidím na ulicích takové malé, nevíte proč?
A myslíte, že je lepší vybrat hned dohromady sedačku na auto, korbičku atd? Vůbec se v tom totiž nevyznám. Budu ráda za vaše rady.

arabela_
autor
11. led 2012

omlouvám se, přidala jsem příspěvek do nesprávného okruhu - mělo to být výbavička, prosím může admin přesunout? Díky