Zpoždění. Řešit s gynekologem?

22. lis 2023

Hezký den, mám zpoždění již 8 den, i přestože mám menstruační bolesti už tak 10 dní. Vždy bývá menstruace přesně +-2 dny maximálně. Zpoždění jsem přikládala tomu, že jsem téměř celý cyklus byla neustále nemocná, takže se ovulace mohla zpozdit/vynechat a tím i menstruace. Těhotenský test jsem si ale i tak udělala 4 den zpoždění, kdy se ukázal duch ale až za hodinu, takže jsem ho brala jako neplatný. Navíc to byl Pepino, na který jsem pak četla negativní recenze. 6 den zpoždění jsem si udělala test znovu a negativní.

Včera jsem po styku začala krvácet, dnes už ale spíše jen špiním, jen trošku krve. Ne klasická menstruace, takže ji zatím ani tak neberu.

V téhle situaci jsem ještě nebyla, tak nevím, zda to řešit s gynekologem? Pořád si říkám, že je to jednoduše tou prodělanou nemocí a další cyklus už bude v pořádku, ale nerada bych něco podcenila.

lencaa11
22. lis 2023

Ano může se to rozhodit skrze nemoc a taky to může bejt cokoliv jiného počkala bych ještě pár dní a zavolala dr ať se na vás podiva ...( cysta ,hormony atd ...)