Očkování proti HPV. Máze zkušenosti po konizaci čípku?

oililygirl
27. říj 2021

Dobry den, mate prosim nekdo zkusenost s ockovanim proti HPV, po konizaci cipku? Pry se nesmi mit pohl.styk…az po naockovani 2. davky. Celkem jsou tri. Mezi prvni a druhou davkou jsou dva mesice, plus cca 2 mesice kolem te konizace…takze pres 4 mesice bez sexu, to je pro me strasny🤣🙈🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ Pry ani s kondomem…
Gynekolog mi styk “zakazal”, doktorka na ockovani zase rikala, ze tohle tam pry resim prvni…uz mam prvni davku. Tak vubec nevim…
Dekuji za zkusenosti.

rottentocore
28. říj 2021

@oililygirl nechci ti brát iluze, ale podle mě je to už k ničemu. Mě naockovali ještě teda před konizaci a měla jsem rakovinu čípku. Pak jsem jezdila k Apolinari do cop poradny a když jsem panu docentovi řekla, že mě naockovali, tak si klepal na čelo. Nicméně jsem měla 6 let pokoj, ale pak se mi začala rakovina vracet a museli mi vzít delohu. Takže za mě je očkování, pokud už jsi měla někdy v životě sex k ničemu.

asinehri
28. říj 2021

@oililygirl spíše nechat partnera vysetrit na urologii, jako samoplatce, jestli je prenasec HPV.

87pavlina
28. říj 2021

Já jsem se nechala naočkovat po konizaci a doktorka neříkala nic o tom, že bych nemohla mít pohlavní styk. Nesmí být po konizaci 6 týdnů, ale po očkování se o tom ani nezmínila.

littlebee124
28. říj 2021

@oililygirl Nas, když mamka nechávala očkovat proti rakovině a byla v tom i složka na HPV, segre v te době bylo už 16 a rikal, ze během očkováni by nemel být pohlavní styk.

oililygirl
autor
28. říj 2021

@87pavlina vazne? Me to teda rekla. Ideal je mit pry vsechny davky, ale aspon ty dve 😔

oililygirl
autor
28. říj 2021

@littlebee124 no ja jsem trochu starsi😁 Nemyslim ted pred uplnym zahajenim sexualniho zivota, ale po konizaci, kdy se zacina jakoby “nanovo”.

oililygirl
autor
28. říj 2021

@rottentocore chapu…ale me to doporucilo vic doktoru nezavisle na sobe…Neni to 100%, to nikdy nic, ale melo by to pomoct…

oililygirl
autor
28. říj 2021

@asinehri a jak se testuji muzi? Nejaky ster z penisu?

oililygirl
autor
28. říj 2021

@87pavlina ja teda nevim…styk jakoze “zakazali”, ale nikdo nemluvil o oralnim sexu nebo drazdeni prsty…a nekde jsem zase nasla, ze vadi i to, takze je to uz mozna skoro jedno, protoze “neco” uz probehlo…

littlebee124
28. říj 2021

@oililygirl Segra prave už sex měla, ale nesměla během toho očkováni 🙂

oililygirl
autor
28. říj 2021

@littlebee124 no prave ☹

terkync
29. říj 2021

@oililygirl mela sem pred deseti lety, tusim ze byli vakciny dve, jedna pro panny, druha pro ty co uz zahájili sexualni život. Ale nepamatuji si ze by dr. varoval ze behem davek nema byt sex. Tuším dávky byli tri. 😇 Nevim uz po jake dobe. Mozna po 2m nevim presne. A nemyslim si ze bych mela uplny pust, ikdyz frekvence v tom veku samozrejme uplne minimalni.
To ze neni vedecky podlozeno, ze vakcina brani tomuto onemocneni a ze vůbec hpv viry zpusobuji rakovinu a pokud opravdu ano, samozřejmě je druhů hodně, je vec druha.
Kazdopadne preji pevné zdraví 🍀

oililygirl
autor
29. říj 2021

@terkync dekuji moc
Vam take!