Léčba Histaminové intolerance biorezonancí. Máte někdo zkušenost?

chaira
26. lis 2020

Prosím máte někdo zkušenost s léčbou Histaminové intolerance biorezonancí? Už nevím co zkusit... děkuji za rady.

geonisa
27. bře 2021

@chaira to by mě taky zajímalo , u syna řešíme histaminovou intoleranci už dlouho . Ale nevím jaký vliv má tohle na histaminovou intoleranci . Všude se mluví a píše i doktoři říkají , ze histaminova intolerance , zmizí když se odstraní nemoc co jí spustila . U nás se tedy neví noc víc . Krom hit a mnoho potravinových alergii . Co by mohlo být příčinou . Bylo by super to zjistit a aby mohl jist konečně aspoň trošku normálně . Co se tyče léčby alergii a histaminu jsme zkoušeli už úplně všechno . Všechny možné , doktory , léčitelé , různé léky i homeopatika . A nic nepomohlo . Stav je furt stejný . Říkám si kdy přijde ten zlom a něco se zlepší .

chaira
autor
23. kvě 2021

kolik je synovi? No pro mě je to trochu alchymie, pořád hledám, zkouším, vše možné. Také zatím bez úspěchu. Máte nízkohistaminovou dietu? My už půl roku a výsledky nic moc. Škrábe se hlavně v noci do krve, je to psychicky náročné. Tohle mi poradila paní Ziková, zatím jsem nenašla nikoho kdo by mi řekl nějaký výsledek u léčby HIT biorezonancí.

ivya
23. kvě 2021

Vyhozené peníze, stejně jako homeopatika...

chaira
autor
23. kvě 2021

@ivya vyzkoušeli jste přímo u dítěte?

marge_s
23. kvě 2021

@chaira to nepotrebujes zkouset, to je z principu sarlatanstvi a blbost. 🙂 bohuzel. Nic lepsiho nez dieta nevymyslis, zkouseli jste opravdu striktni eliminacni dietu aspon 14 dni? Problem je, ze kazdemu vadi neco jineho, chce to fakt zkouset a pak je tam milion zaludnosti. jak jsem zjistila - treba: buraky - ano, ale cerstve, kdyz se dele skladuji nebo jsou nekvalitni, histamin stoupa - pak se muze stat, ze nektere vyrobky z toho netolerujes a nektere ano a muze to byt matouci. Pritom je na vine kvalita ingredienci. Jak se v tom ma potom clovek vyznat, ze. Je to detektivni prace. 😒

geonisa
24. kvě 2021

@chaira syn má teď 5 let , je to těžký říct kde člověk najde pravdu a pomůže 😊😄. Já už po těch letech co s tím bojujeme . Ze zoufalosti opravdu zkoušela všechno . A To držíme dietu 3 rokem a mužů říct , že přichází stále nové a nové překvapeni . Teď bojujeme měsíc s histaminem . A přitom jsme chybu v dietě neudělali . Buď zase i z toho mála něco vadí a nebo zase jako a okolní vlivy . Je to běh na dlouhou trať .

chaira
autor
24. kvě 2021

@geonisa jaké máte příznaky? my víceméně vyrážku a hlavně svědění, to nás trápí nejvíc. navštěvujete alergologa? my jsme na dietě půl roku a je to jako na houpačce, pořád zjištuji a pátrám..

geonisa
25. kvě 2021

@chaira syn má bolesti břicha, průjmy a růžovku na obličeji a velmi často záchvaty vzteku . Které prý k tomu taky patří . Dřív toho bylo ještě více , ekzém a Ječný zrna nebo záněty spojivek a nemluvil . To se pak po dietě změnilo , první změna přišla , že začal mluvit 🙂 . Pak i po čase jak se tělu vedlo lip , zmizel ekzém a i ty problémy s očima . Jezdili jsme původně do okresní nemocnice na gastroenterologii , ale potom jsme na doporučení začali jezdit do Prahy na Immunoflow kde je alergologie -imunologie , kde nám pravé pomohli více . I jsme měli sezení s nutriční specialistkou , která umí pracovat s histaminovou intolerancí . Takže nám poradila ohledně jídla . A taky vysvětlovala jak rychle jde i při dietě se předávkovat histaminem .

chaira
autor
25. kvě 2021

@geonisa tak o ní teď uvažuju o té klinice. nějaká paní na fb ve skupince atopiků mi ji doporučila. Právě bych potřebovala poradit hlavně se stravou, jak upravovat maso atd. Alergologové mají těch informací hodně málo. I při dietě se dělají chyby. Akorát člověk neví kde. A řekli Vám, kdy symptomy odezní? Kdy nastane zlepšení?

marge_s
25. kvě 2021

@geonisa jestlu vam do toho muzu kecat 🙂 to predavkovani pri diete me zajima 🙂 nemohla bys napsat vic, prosim?

geonisa
25. kvě 2021

@chaira nám bylo řečeno , ze něco poškodilo střevo a tím se způsobila histaminova intolerance . On má k té histaminove intoleranci spousty potravinových alergii . Ale ty taky něco spustilo . Už jsme byli na různých vyšetření . Zatím ještě nepřišly na to co způsobilo. Jsou různé teorie a názory . Co se tyče stravy . Nejlepší je vše čerstvé , neohřívané a nizkohistaminove . Nejvíc mi pomohlo si všechno psát , co jedl jak se cítil . Jaký byli změny . A snažila jsem se ze začátku jídla hodně opakovat a z toho poznat co vadí víc a co méně . Ono opravdu každý snese něco jiného .

geonisa
25. kvě 2021

@marge_s klidně mi napište do zprávy co všechno potřebujete vědět . A já vám rada napíšu . A uvidíme co se vám osvědčí či ně . Ohledně toho předávkování , je to prostě jednoduchý . Není potravina bez histaminu , nevím jestli vám to z doktoru někdo říkal . Takže proste člověk furt nějakou davku histaminu přijímá a pak záleží na osobě , která má problém s tou degradaci histaminu jak závažné to je. Stačí málo , nějaký vnější vliv plus seskadani nevhodně potravin a třeba se to jídlo ještě prihřeje a je problém hned na světě . Proto u syna fungujeme tak , ze uvarim jídlo a pak už ho znovu nedostane ohřáté . Všechno se snažím dávat čerstvé , maso si zjišťuji z masny kdy porazili . A dávám jenom čerstvé . Je toho hodně . Stačí napsat a co budu tak vědět napíšu . Ale jak říkám , mám spousty alergii ještě u syna vyřazených z jídelníčku . Takže se podle toho našeho nedá vůbec řídit .

kytickaaa
6. zář 2023

@geonisa hezký den, neporodila byste mi prosím s jídelníčkem 🙏

geonisa
6. zář 2023

@kytickaaa napište mi zprávu 🙂 co potřebujete