Kdy se srovná MS? A srovná se?

ladyhacek
4. zář 2015

Ahoj prosím kdy se Vám srovnala MS? Měli jste nějaký problém? Musím vysadit antikoncepci?
Po 6-nědělí jsem šla na kontrolu a nechala si předepsat prášky (kojím-takže jiný druh než na který jsem zvyklá). Týden po nasazení jsem to dostala (ano k mé smůle již 2 měsíce po porodu) pak měsíc nic (paráda, třeba to byli zbytky očistků-neměla jsem ještě zcela zavinutou dělohu a očistky my skončili 14 dní po porodu). Nic takového se nekonalo a později jsem to dostala. Nemám to silné a trvá to cca 4 dny (někdy až 7), ale co mě trápí je že to mám už 2 měsíce (možná už přes)po týdnu. Vždy pár sní MS a pak cca týden pauza a tak pořád dokola.
Je to únavné, vyčerpávající a náladová jsem téměř pořád.
Když to bude nutné prášky vysadím a uvidíme-jenže s kondomem si to neužijeme a přerušovanou nechci riskovat. Za rok se chceme začít snažit o další mimi a mám strach abych to měla srovnané a šlo nám to (teď je ještě brzy).
Je tady někdo kdo měl/má podobný problém? Bere HA, kojí a pernamentně to má? Můžu čekat změnu?
Gynegolog řekl, že změna prášků nepomůže, že je vše na stejném principu a že jediné řešení je vysadit úplně - dal mi Ascorutin ten jsem dobrala celý a nějakou výraznou změnu jsem nezaznamenala - by naopak měla jsem to snad týden.
Mám si pro Ascorutin ještě dojít? zabírá déle?
Teď jsem začala pít kontryhelový čaj na srovnání cyklu - příjde mi, že pomáhá - nemám to silné i když přes tím to také nebylo tak silné jak to bývalo před otěhotnění.

Děkuji za každé povzbuzení, radu - cokoliv

lv
4. zář 2015

Vysadila bych, nedělá ti to dobře.

petrinda
4. zář 2015

@ladyhacek
U tété "kojící" HAK je to docela častý problém že ženy po ní krvácí často nebo skoro stále. U někoho se to srovná časem, jindy ale ne a nepomůže nic jen vysadit. Důležité je taky jí brát maximálně pravidelně - pomalu na minutu přesně. Ascorutin je taková berlička, při dlouhodobém užívání může pomoct. Bát se ho nemusíš, jsou to vitaminy - C a rutin.