Těhotenské příznaky a test negativní. Je to normální?

stepanka666
11. srp 2019

Ahojda, chtěla bych se zeptat. Už 2 měsíce jsem to nedostala. Mám snad všechny těh. Příznaky, ale test je stále negativní. A před 3měsícemi jsem jen špinila. Je to normální? Předem děkuji za odpověď.

barulina
11. srp 2019

Neni to normalni. Zajdi si na gyndu

kafr
11. srp 2019

2 měsíce zpoždění a neměla jsi čas dojít na gyndu a ptáš se tady? Promiň, ale vždyť ti něco může být!

stepanka666
autor
11. srp 2019

@kafr Dříve jsem měla období anorexie, kdy jsem si s prominutím dojebala tělo, byli časy kdy jsem menstruaci neměla 6 měsíců, poté jsem ji měla jeden měsíc celý a pak zase 8měsíců nic. Chodila jsem na provokačku na vyvolání menstruace, takže pro mě není nepravidelná menstruace nic neobvyklého. Samozřejmě jsem na gynekologii objednaná, ale moje doktorka má stále plno, takže to trvá než přijdu na řadu, tak se raději ptám ještě tady. 🙂

ignel01
11. srp 2019

2 měsíc zpoždění? To už si u doktora měla být dávno...

vitezove
11. srp 2019

@stepanka666 Já se ti nedivím, že jsi nešla k doktorce. Když jsem vysadila HA tak jsem neměla ms půl roku. Čekala jsem, jestli se tělo srovná. Nakonec jsem teda šla na vyvolávačku k doktorce. I potom jsem měla cyklus 30-72 dní 😀DD. Jinak příznaky jsem měla furt. To vůbec neřeš. To je prostě tím, jak se ti tam bouří hormony. Kdybych řešila příznaky, byla bych těhotná furt. Jinak taky mám doktorku co má furt narváno, je to děs. Doporučila bych ti jít na kurz hormonální jógy, ta mi pěkně srovnala cyklus.

stepanka666
autor
11. srp 2019

@vitezove Ha jsem vysadila už tak před rokem a půl, pak to bylo celkem v pořádku, normálně jsem měla memstruaci jen mi to občas vynechalo 😀
Ale ani antikoncepce mi to nesrovnala, jak mi všichni tvrdili 😀 Ale moc dekuju za radu, zkusím to 😁

vitezove
11. srp 2019

@stepanka666 hm... nejspíš máš nějakou hormonální nerovnost. Ono to může způsobit cokoli, ale jestli si to jinak měla pravidelné, tak opravdu asi je na místě návštěva doktorky, protože kdo ví co ti tam dělá paseku... pokud teda nejsi třeba v nějakém stresu nebo tak, to pak může taky cyklus rozhodit. Stejně jako různé léky atp. Uvidíš co ti řekne.

kafr
11. srp 2019

@stepanka666 to je mi líto, tak ať se dostaneš k Mudr co nejdřív a ať to nic není 😉

stepanka666
autor
11. srp 2019

@vitezove Trpím psychickým onemocněním, léčím se na psychiatrii a beru prášky na hlavu. Takže je možné, že by to mohlo být zase ze stresu.

vitezove
11. srp 2019

@stepanka666 no ze stresu a nebo z těch prášků ne??? Jestli bereš antidepresiva nebo něco takového, tak ty mohou způsobit rozhození cyklu.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru