Nemám MS, ale příznaky ano. Mohlo by to být těhotenství?

1. srp 2023

Zdravim vsechny vim ze nejste vestkyne ale chtela bych se zeptat zda se to nekomu nestalo?Mam zpozdenou ms tyden dle kalendare a 10 dni by to bylo dle posledni ms pred par dny me zacalo stridave bolest podbrisek ze ms se blizi takova pichlavejsi bolest a pridalo se ze mam neustale hlad i kdyz se najim.test jsem si delala pred 4 dny a negativni a dnes vecer a take negativni tak nevim zda by to mohlo byt tehotestvi,nechranime se.stalo se to nekomu,ze me neustale hlad test negativni a presto jste byli tehotne?

lencaa11
1. srp 2023

Může to bejt cokoliv PMS před Ms ale i klidně TT počkala bych ještě pár dní když bude test negativní a Ms nepřijde tak se poradit s lékařem na nějaké kontrole

cherie24
1. srp 2023

Tak to jsme 2 😆 taky čekám už víc jak týden. Bolí mě celý spodek, vypadám jak puberťák a sežrala bych všechno, ale MS nikde. Testy negativní a takhle už od minulého pondělí. 🙈 Asi ten úplněk. 😀

autor
1. srp 2023

@cherie24 aha taky dobry jen ja nemam chut na vse ale jen na tvaroh v 9 vecer kazdy den mam dva nanuky z tvarohu.a jogurt take.uplnek nevim ten neresim.a testovala jsi vicemi testama nebo jen jednim?

autor
2. srp 2023

Tak dnes jsem delala test z ranni moci a mozna malinky dousek tam je ale sotva viditelny mozna ze mam vidiny po tech 7 letech😂 no bud jeste pockam nebo jeste koupim jinou znacku testiku protoze porad pouzivam jen intimed ale myslim ze uz by tam byka dalnice kdyz dnes je zpozdeni 8 den u prvniho jsem mela ducha uz 3 dny pred ms.

reeeza
2. srp 2023

Ahoj. Však pošli fotečku 🙂.

cherie24
2. srp 2023

Clear Blue udává poměrně velmi časné výsledky. Mohla se ti posunout ovulace. 🙂 Já už to dnes konečně dostala po víc jak týdnu bolení břicha 🙏 Ale já teda slavím, třetí mimi 2 roky po sobě, to už by mě vážně odvezli 😁 Tak budu držet palce, ať vám to taky dopadne, jak si přejete 🍀

lencaa11
3. srp 2023

// se můžou klidně objevit až 14 dní od datumu Ms jde o ovulaci mohla se klidně posunout s tím pádem není třeba zpozdneni 8 dní ale klidně min nebo žádné zatím vyčkala bych pár dní a test zopakovala třeba Benu ,Rosmann ,atd...

autor
3. srp 2023

@lencaa11 ted jsem udelala z ranni moci a nevim mozna me oci sali nebo si to vsugerovavam ale mozna carku druhou vidim a vy?

reeeza
3. srp 2023

Bohužel, douška nevidím. Třeba bych ještě týden počkala a pokud bepříjde ms nebo nebude aspoň duch, zašla bych na potvrzení krevním testem.

autor
3. srp 2023

@reeeza bohuzel uz netestuji kaslu na to nejsem tehotna.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru