Podpora oplodnění. Co vám pomohlo?

19. bře 2024

Ahoj,

nenašla jsem aktuální diskuzi, tak zakládám novou. Co Vám pomohlo k oplodnění?

MS mám celkem pravidelnou, většinou 29/30 dni, zpozdila se mi vzdy, když jsme se snažili o mimčo a na testu byl duch, vždy tak na 35/36. Ovulaci si měřím dle teploty a testů, ale lunetalni fazi mam jen 6/7 dni. Ovulace mi vždy vyjde takto “blbě”.

Koukala jsem, že hoodně děvčatům pomohl GYNEX a vitamin B6 jakou máte zkušenost Vy?

Snažíme se přes rok a půl, možná 2 ale aktivně se hlídám cca 6/7 měsíců dle testů a teploty.

Mám objednaný GYNEX, ale kolegyně mi ho “zhejtila” že ji nepomohl, prý je to jen placebo.

Děkuji za odpovědi. 💙

martulka88
19. bře 2024

Vím, že se na toto neptáš, ale pokud se snažíte již tak dlouho, to je už na konzultaci.

laloogrey
19. bře 2024

Já brala Nosifol tablety a manžel Selzink 🙂

reeeza
19. bře 2024

Pokud máš luteální fázi pouze 6-7 dní, tak to je opravdu málo a primárně se zaměř na to. Gynex ani vitamíny ti na až tak krátkou lf podle mě nezaberou. Zajděte už za odborníky, udělejte postupně testy atp. Pokud se pár snaží rok neúspěšně, už by si měl zajistit vyšetření.

rosalindamelinda
19. bře 2024

Přesně tak, tady už je potřeba se zamyslet nad celkovou délkou snažení. Záleží, kolik je ti let? Do 35 let se můžeš snažit rok i víc, ale od 35 let už je tak toho půl roku varovná doba a jakmile je to rok, tak hned se objednat do Caru. Po 35.roce plodnost rapidně klesá, snižuje se počet vajíček atd. Ta LF je taky docela krátká, probrat to s gynekologem, jestli se nedá nějak prodloužit. Možná ti doporučí nějaké hormony. Tady už jako žádné vitamíny ani bylinky nepomohou, musí nastoupit nějaké léky a hormony 😉