Kdy jste po biochemickém těhotenství znovu otěhotněly?

esmeralda11
18. bře 2021

Ahoj holky🙂
Jsou to 2,5 měsíce, co jsme se začli snažit o miminko. Celkem rychle se zadařilo, těhotenský test pozitivní, MS nepřišla. Jenže čárka na testu nesílila a 7 dní po očekávané MS jsem začla krvácet. 3 dny na to jsem byla u doktora, viděl ještě gestační váček, ale už se částečně odlučoval. Nic z toho tedy není. 😢 A mě zajímá, za jak dlouho se vám podařilo po prodělaném biochemickém těhotenství znovu otěhotnět? Doktor říkal něco ve smyslu, že i takhke po potratu je většinou šestinedělí jako po porodu, kdy otěhotnět nelze. Máte odpovídající zkušenosti, nebo se to některé z vás povedlo brzy?
Díky za vaše zkušenosti.

clo1
18. bře 2021

@esmeralda11 po biochemku se můžete snažit hned, je to vlastně jen opožděná ms. Šestinedělí není třeba dodržovat, normálně se snažte dál. Šance na otěhotnění po biochemku je stejně velká jako v každém jiném cyklu. Hodně štěstí při dalším pokusu 😉

klokanka31
18. bře 2021

@esmeralda11 Měsíc a půl po potratu jsem měla na testu dálnici, a dnes z toho mám 10 měsíční dceru 🙂

mamikry
18. bře 2021

@esmeralda11 Otehotnela jsem hned nasledujici mesic 😉

anetka9
18. bře 2021

Hned další cyklus - ale bohužel zamklé, revize v 10tt...a pak zas dlouho nic:(

martinececka
19. bře 2021

V prosinci biochemko a hned v lednu těhotná ale bohužel mimodelozne

misicka03
19. bře 2021

@esmeralda11 já v prosinci biochemko a ještě pořád nic 😒

drakenn
19. bře 2021

Biochemko není potrat.. snažit se muzes hned

emmanessa
22. bře 2021

Ja to prodelala presne 30.srpna na me narozeniny a v zari uz jsem byla znovu tehotna. A za nejake dva mesice mam termin porodu🙂Tam se o sestinedeli nastesti opravdu nejedna,telo se vycisti samo

krasna_neznama86
22. bře 2021

Otěhotněla jsem další cyklus a teď mi tu běhá 16 měsíční holčička 😊

dadana78
17. dub 2021

Minulý měsíc jsem měla biochemko. Tento měsíc jsem opět těhotná. Takže jak se říká, že je "pohnojeno", tak na tom něco bude.

esmeralda11
autor
17. dub 2021

@drakenn potrat to zjevne je, kdyz mam ve zprave st.p. abortus spontaneus (stav po samovolnem potratu). Byla jsem v 5.tydnu. Tyden po ocekavane menstruaci.

clo1
Autor odpověď smazal
Zobraz
drakenn
18. dub 2021

@esmeralda11 týden po očekávané menstruaci .jsi normal dostala mencky... Ale můžeš bečet, že to byl "potrat"....a všude to roztrubovat.

esmeralda11
autor
18. dub 2021

@drakenn tak na UZ byl videt gestacni vacek, gynekolozka to oznacila za potrat tak to asi "normalni menzky" jak vy tomu rikate nebudou. Ale vy si pripadate dobre, kdyz po internetu napadate nekoho v takovy situaci jen proto, ze vam slusne a bez jakehokoli utoku napsal, ze podle lekarske zpravy to potrat je. A "vsude to roztrubovat"? Asi mate nejaky vazny mentalni defekt, kdyz nechapete, k cemu slouzi diskuzni fora. A navic jsem se vubec neptala, jestli to je nebo neni potrat, ale kdy dalsi zeny s touto zkusenosti otehotnely. Budete asi hodne vyrovnana a chytra zena, soude i podle vasich vyrazu. Vylejvejte si svy utocny reci doma svymu chlapovi, ten na to mozna (narozdil ode me) bude zvedavej, ikdyz o tom dost pochybuju. Vsadim se, ze v realnym zivote tak drsna nebudete. Nashle a uz tady neobtezujte, vase prispevky nemaji zadny prinos a odpovidate na neco jineho.

pufpuf
18. kvě 2021

@esmeralda11 ahoj, taky jsem byla v 5. týdnu těhotenství, přesně na konci pátého týdne a přišla MS. Někdo tomu říká potrat, někdo ne. Každopádně vše samovolně odejde s MS, takže žádné čekání není nutné. Největší problém jdou těhotenské testy. Dřív ženská nepoznala, že je v tom, dokud neměla opravdu velké zpoždění. Takže termín biochemické těhotenství ani neexistoval. Já osobně bych to potratem nenazyvala dokud není nutná revize. Nejlepší, co můžeš udělat je, přestat číst podobné diskuze a čekat až to přijde, vše má svůj čas 🙂

lenkayamaha
28. črc 2021

@esmeralda11 jak to s vámi vypadá? Povedlo se vám otěhotnět?
Jsem momentálně ve stejné situaci. Dr taky viděl na utz zbytek váčku. Tak nevím kdy se snažit znovu, jestli až po další MS?

esmeralda11
autor
28. črc 2021

@lenkayamaha povedlo🙂 ale já brzy po tom musela jít na operaci a pak brala chvíli hormony, takže bohužel podle mě se to moc nedá posuzovat. Ale snažit se můžete klidně hned🙂 hodně holkám se to povedlo hned v dalším cyklu

toureiffel
3. čer 2022

Holky, nemůžu tomu uvěřit, ale vypadá to, že jsem otěhotněla hned po biochem těhotenství...teda, snad 🙂 pozitivní test mám od pondělka, takže 5. den.
Držím všem palce!

emmanessa
3. čer 2022

@toureiffel gratuluji🙂Taky jsem to tak mela a příští týden slavíme rok.Neskutecne

krasna_neznama86
3. čer 2022

@toureiffel taky jsem to tak měla a dcerce je přes 2,5 roku , držím palce

toureiffel
4. čer 2022

holky, moc děkuju 🙂
@krasna_neznama86
@emmanessa