Náhradní díly autosedačka

cat_rin
2. črc 2019

Ahoj, nevíte zda se dají sehnat někde náhradní díly k sedačce Maxi Cosi Tobi?? Chtěla jsem si pořídit nový potah a dcera mi oškubala ten polystyren z opěrky pod hlavou, který se nesmí odendavat. Takže jediná možnost je sehnat celý ten díl ☹, nebo kdybyste někdo měl starou sedačku na díly??

Děkuju M.

kajalka
2. črc 2019

No jestli je sedačka už takhle jetá, raději bych volila koupi nové. Životnost plastů je cca 5 let.

barchen
2. črc 2019

@cat_rin Podívej se po bazarech a použi náhradní díly z nich pokud je tvoje sedačka v dobrém stavu, kromě toho "oškubání". Také jsem nevěřila, jak dokáží některé děti zničit novou sedačku třeba za 1 rok.

cat_rin
autor
2. črc 2019

No já jsem v tomhle hrozná, když mám doma něco, co se dá ještě používat, tak hrozně nerada vyhazuju :D Ale asi to tak se sedačkou dopadne, protože pro starší dceru asi budeme muset za chvíli řešit zase větší sedačku, takže mladší zdědí po ní. No jen jsem tu sedačku svlíkla, že jí vyčistím atd...no a malá se do toho pustila, jak do perníčku 😀

makronka222
2. črc 2019

@kajalka sedacky 9-36kg nemuzou byt na 5 let, kdyz je to 9m-7let, to je zas marketingova fama. Auta jezdi i 20 let stary a taky tam ty plasty drzej, prece ti neupadne palubka po 5 letech... plast jako plast

motylcice29
2. črc 2019

@makronka222 marketingová fáma to není, muž se v tomhle oboru pohybuje spoustu let a ty plasty, aby se daly tvarovat se nepouští zmekcovadly, které ale postupně vyprchvaji a ty plasty jsou pak krehci a krehci.....sedačku samozřejmě můžeš používat, je to jen Tvoje volba, ale rozhodne uz není tak bezpečná jako nová.

kajalka
2. črc 2019

@makronka222 Plasty v autě neslouží jako zádržný systém. Nakonec je to volba každého z nás, jak dbá na bezpečí svých dětí.