Hubnutí po revizi dělohy po zamlklém těhotenství

anicka1211
14. zář 2015

Zdravím všechny, koukala jsem do diskuzí ohledně hubnutí a nikde jsem nenašla diskuzi,nebo ji přehlédla, ohledně toho, kdy začít hubnout a jak po revizi dělohy po zamklém těhu.
Sama jsem teď po revizi, která proběhla 26.8.2015 a vzhledem k tomu, že jsem za to krátké těhotenství přibrala 2 kg a za rok snažení, kdy jsem podstoupila i léčbu na podporu stimulace vajíček clostilbegytem a pregnylem, přibrala dohromady se vším všudy 9 kg.
Po revizi jsem za týden měla 1,5 kg dole, ale byla jsem na víkend u našich a vzhledem k tomu, že u nás se nevaří zdravě a já neměla sílu si vyvářet, přibrala jsem to 1,5 kg za ten víkend zpět.
Co se týče mé fyzické stránky, tak se cítím mnohem lépe od revize a chci začít hubnout, držet nějakou dietu a cvičit, protože krabičková dieta, kterou jsem držela, už na mě nezabírá. Tělo si zvyklo na 5ti denní přísun jídla i v přesně stanovených porcích a drží si svoje kg, a když si nedejbože dám navíc jen gram , hned z toho přiberu celé kg a takhle to dál nejde. Cvičila jsem ke krabičkové dietě, aby teda měla efekt před těhu, ale nepomáhalo to, spíš jsem přibrala zas.
Takže cítím, že je potřeba změna.
Poradíte, jak jste na tom byly vy ať po přirozením potratu nebo po revizi s hubnutím? Šlo vám zhubnout?
Která dieta nebo co bylo nejúčinnější?