Sousedé, kteří kouří marihuanu

bubu889
30. kvě 2019

Chtěla bys se někoho z vás zeptat zda jste řídili se sousedama huleni trávy.. Každy den co den to cuchame a když jsem jí to říkala aby toho nechali tak mi tvrdí že nehuli a pak ji slyším jak tam mluví a kašle 🤦‍♀️ Da se to nějak řešit z domovkou nebo policii? Nebo je člověk na to krátký?

lolam10
30. kvě 2019

Ridili?ach jo,proc si to po sobe lidi nectou..a jaktoze vam jde kour do bytu?odkud?a asi by slo volat policii si myslim...

sudylichozrout
30. kvě 2019

@lolam10 myslim, ze ta autokorekce je to posledni, co me na zakladatelcine pisemnem projevu stve 🙂 Tady to nema smyslu resit, ja jsem typicka "grammar nazi", ale na Koni uz jsem vyseptala a neskodna. Protoze to by clovek fakt neresil nic jineho.
@bubu889 Pokud kouri travu, muzes se samozrejme obratit na PCR, ale oni s tim asi moc neudelaji. Pokud je nechyti, jak si predavaji brko, je to nepostizitelne. Spis bych se obratila na majitele bytu, predpokladam, ze jsou v najmu.

lenatko91
31. kvě 2019

Volali jsme na ně policii, ale nepomohlo. Naštěstí byt není jejich a tak jim už majitel neprodlouží smlouvu.

ivular
31. kvě 2019

Volat na někoho policii, pokud ten dotyčný nic špatného kromě trávy nedělá, to mi připadá docela drsné..
Ale otravný zápach chápu - já nesnáším kouř z cigaret a mám několikrát denně plný byt (pokud všude důsledně nezavírám okna).
Otázkou je, jestli by pro vás byl cigaretový kouř přijatelnější, protože nelze počítat s tím, že když nebudou kouřit trávu, tak nebudou kouřit nic.

lstuchlova
31. kvě 2019

No nevím, to bych volala policajty u nás rovnou na tři byty. Hulí kde kdo, pokud ti budou vykuřovat cigarety a doutníky přímo pod oknem nebo do stupaček, taky nic nenaděláš.

astyna88
31. kvě 2019

Pokid jste v bytovem druzstvu, ozvi se na setkani. Ja jsem taky resila,ze nam soused nad nami kouri a klepe popel dolu. Mame to vzdy na parapetu,to je min,to mi ani neva,ale od nedopalku zacal cmadit koberec a to byla posledni kapka. Takze se zavedlo,ze musi mot kazdy popelnik a nekourit z okna. Uvidis,zkus. Pokud nejsou najemci, ale maji jen smlouvu, da se to resit. My mame drsnou bytnou,takze pri jakekomkoli problemu hned za ni a nemame nikdo problem. Me by stval ten stiplavy kour. Edit: priznam se,ze jsem pred lety vyresila pokurovani pod oknem po svem. Stacilo vzit do hrnku vodu a vylit ji z okna,uz tam nikdo nekouril 😀

rajecka
Autor odpověď smazal
Zobraz
bubu889
autor
31. kvě 2019

Omlouvám se že jsem si to nezkotrolovala.. Ale mám mu dceru která má špatně vyvinutý plíce a když nám to vleze do bytu tak kašle.. I když hned zavirame okna... Já jsem ji neřešila když se mlátil jak žito před dětmi.. Ale tohle huleni je moc.. To mě se až zvedá žaludek a ještě mi u toho děti a dělat jakože nic 🤷‍♀️ To se mi Teda nelíbí.. Nevím jak vám ale já tohle trpím strašně dlouho a i když tu mají park tak tam nejdou i když jsem je o to slušně prosila.. Určitě budu volat policii a budu to řešit se socialkou..

bubu889
autor
31. kvě 2019

@lolam10 omlouvám se za chybu.. Ale kouří to na balkoně a mě to jde přímo do ložnice ale to je fakt krůtí smrad až se mi malá rozkasle..

verace81
31. kvě 2019

u Nás kouří soused cigarety a jde nám to taky do bytu. Když jsem ho s cigaretou chytla tak jsem mu řekla, že se nesmí kouřit ve společných prostorách podle domovního řádu a on mi odpověděl, že sice se nesmí ale zakázaný to není. Naštěstí se odstěhovali do města a sem se vrací jen na víkend

zelenaesmolda
31. kvě 2019

@ivular
me by teda vadil vic smrad z cigaret nez z travy 🙂

magdalenax
5. čer 2019

Ve vlastním bytě si můžou kouřit co a jak chtějí

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru