Žlutý výtok 19+5

simca128
20. črc 2021

Ahoj holky prosim uklidnete me.
Jsem tehotna 19+5 uz druhy mesic resim z gynekologem ze mam nejspis kvasinky vzdy mi to lecil macmirorem dvakrat nezabral pak na dalsi kontrole mu tedy rikam ze mam stale nazloutly vytok a svedeni tak me prohlidl a dal mi takovy antibiotikivy krem ted si nevzpomenu na nazev myslim ze na D krabicku uz jsem vyhodila vcera sem to dobrala. Svedeni zmizelo ani nezapacha zadny divny pocity nemam jediny co mam je zluty vytok bez zapachu ale neni ho ani hodne proste obcas trosek na intimce.
Na kontorlu jdu az 10.8 a 30.7 mam druhy screening ale tam me asi tezko posle na kultivaci(tu mi jeste nedelal) ale chci si o no rict toho 10.8 aby mi ji proste udelal.
Cetla sem ze zluty vytok je normalni kdyz neni citit nesvedi chci jen uklidneni nez k nemu pujdu na kontrolu a domluvim se snim na te kultivaci ze ten zluty vytok mate taky nebi meli a bylo to v poradku. Sem hodne stohi ve stresu protoze narazim i na clanky kdy to muze vyvolat i predcasny porod.
Na jednu stranu sem uklidnena ze me vzdy prohlidl a leci to aspon tema praskama ale vic jista si budu asi az po te kultivaci. Druv bohuzel k nemu jit nemuzu protoze ma jen vzdy uterky do 12. Toho 30.7 mi druhy screening bude delat on tak to tam chci taky zninit ze mak ten vytok. Ten zluty mam uz od zacatku co sem tehotna.
Holky uklidnete me prosim ze mam byt v klidu. Dekuju moc :srdce:

sylvka
23. črc 2021

@simca128 ahoj,jsem 22 TT ,potřetí těhotná a výtok je normální ! Já mám denně i tři intimity ,jak je silný a dítě je naprosto v pořádku. Kvasinky jsem cca v tvém týdnů měla taky,Matala jsem norm.kanesten 😄to víš,třetí tehu,tak už tolik nehrotim. 😁Takže klid,výtok je normální .

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru