Angelsound. Máte zkušenosti?

pettyynka
29. lis 2019

Ahoj, chtěla jsem se zeptat, zda máte zkušenosti s Angelsoundem.. Už druhý den se snažím najít srdíčko a nic ☹ slyším jen svůj tep kolem těch 75 za minutu. I vpravo pod pupikem a vlevo nízko v podbrisku. Ale rychlejšího nemůžu najít nic, i když slyším spoustu různých zvuků ☹ u doktorky jsem byla v pondělí a vše včetně srdíčka bylo v pořádku, tak snad je stále. Myslíte si, ze muže být mimčo otočené tak, že to nejde najít? Ve kterém týdnu jste srdíčko slyšely vy? Ja jsem teď 14+0.. děkuji za zkušenosti.

veronikava
29. lis 2019

Ahoj, s angelsoundem zkušenost nemám.. ale jsem ve 39tt a byla jsem včera na ozvách, kde měří srdeční ozvy přístrojem a mimčo bylo taky špatně natočené, tak že sestřička nemohla hned srdičko najit, takže to muže byt opravdu jen polohou plodu, ničeho se neboj určitě je všechno v pořádku😊.

pettyynka
autor
29. lis 2019

@veronikava děkuji, ja si to koupila, abych byla klidnější a zatím je to naopak 🙂

veeev
29. lis 2019

@pettyynka My zatim vzdy nasli srdicko v pohode od cca 12 tt a to vzdy tak do 10 vterin. Ale jednou jsem se taky vystresovala a nemohla mimco vubec najit. Zkusila to vecer a bylo to ok. Je zatim hodne malicke, takze se jeste dokaze schovat. Takze klid a zkus to vecer. Urcite to bude dobre 👍😊

jituli84
29. lis 2019

@pettyynka A já si ho raději nekupovala abych byla klidnější 🙂 je to spíš jen stres navíc a ikdyby se něco stalo, člověk s tím nic neudělá ..

lenka_tom
29. lis 2019

@pettyynka hlavně se nestresuj, to se stává. Já měla poslední dva týdny svoje místo lehce vlevo uprostřed mezi pupíkem a stydkou kostí a včera ve 14+5 bylo najednou napravo a trochu výš. Taky kolikrát slyším svoje ozvy a když trochu víc přitlačím, tak se tam objeví ozvy miminka.

marketakoc
29. lis 2019

@pettyynka je potřeba hodně namazat bříško a zkuste hledat opravdu hodně nízko hned nad stydkou kostí že začátku jsem také měla problém najít

barcachejn
29. lis 2019

Take jsem uzvazovala ze si ho koupim,ale prave tohodle se bojim :/ ze nenajdu srdicko a budu se stresovat. Preci jen me muj dr nedela ultrazvuky takze od 14tt jsem miminko nevidela a pristi tyden ho uvidim az ve 21tt takze verim ze vsechno bude v poradku a bojim se ze tohle by me stresovalo.

kiki1912
29. lis 2019

@pettyynka Angelsounds mám sem 31+5 posloucháme každý večer s mužem a sem v klidu. Hledala bych v podbřišku možná tam kde je ochlupení a je taky možné že je jen otočený do zad. Jinak chce to hodně to bříško namazat.

pettyynka
autor
29. lis 2019

Děkuji vám všem za odpovědi. Budu zkoušet hledat dál, snad ho nakonec najdu..

jituli84
29. lis 2019

@barcachejn Měla jsem to stejně, ale mě dr dělá ultrazvuk každou poradnu teda

gruyerre
29. lis 2019

@pettyynka hledej hoodně nízko, až v oblasti horního okraje ochlupení 😀, zkus uprostřed anebo může být pár cm vlevo/vpravo.
A podle mě je angelsounds super, vždy, když sem dlouho necítila pohyby a miminko nešlo probudit ani hlazením (cca po 24.tt),tak jsem poslouchala, jestli srdíčko tluče a byla jsem krásně uklidněná. Jinak bych asi byla pečená vařená na pohotovosti, protože jsen měla některý dny celé hodiny děti naprosto nehybný 😀

kuttu
29. lis 2019

@gruyerre jj,mě angelsounds zachranil dusevni zdraví 👍👍👍nejlepší věc,jinka bych taky byla na pohotovosti snad kazdej den jak strašnej strach jsem po 3 ZT měla

matkasabina
7. pro 2019

@kiki1912 ahoj, používáš každý večer jo? Slyšela jsem, že se to nemá tak co je na tom pravdy?

kiki1912
7. pro 2019

@matkasabina používám když o něm večer nevíme nebo spíš nevěděli. Když to neposloucháš půl hodiny tak to nic neudělá ale každý říká něco jiného. Funguje to jako ultrazvuk u dr

kuttu
7. pro 2019

@kiki1912 To sice funguje,ale je to mnohem slabší.Ja poslouchala kazdy den i 3 x,v podstatě kdykoliv me prepadla nějaká pochybnost,vzdy na chviličku a malé nic není 😊

pettyynka
autor
8. pro 2019

Přítel pak srdíčko našel hned druhý den, tak už taky poslouchám, většinou obden a jen na chvilku. Když už teď vím, kde a co hledat, je to hned 🙂 a jsem opravdu klidnější, ty tři týdny do další kontroly by byly nekonečné..

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru