Ultrazvuk a vývoj. Někdo podobně a dopadlo to dobře?

zidazika
4. dub 2024

Ahoj děvčátka,
Jdu za vámi pro radu, je to dost konkrétní, tak zakládám novou diskuzi. 20.1 jsem měla poslední MS, první ultrazvuk jsem měla 23.2, kde byla vidět jen vysoká sliznice.. objednali mě pak až na 21.3, kde už bylo vidět embryo se srdeční akcí a mimi odpovídalo 6+2. Takže vše vypadalo na dobré cestě. Radši mě objednali ještě na 4.4, pro jistotu a měla jsem dostat průkazku a objednání na první screening, no a teď jsem přišla absolutně zničena domů. Mimi teď odpovídá 6+4 a srdeční akce je slabá.. vyrostlo hrozně málo za takovou dobu, doktorka říkala, že vypadá, že se přestalo vyvíjet, ale že nechce dělat ukvapené závěry a objednala mě ještě za týden. Pokud nebude změna, dostanu žádanku a těhotenství se ukončí.
Jsem absolutně zničená a nešťastná.. říkala, že třeba mimi ještě překvapí a zabojuje. Chtěla jsem se zeptat a možná hledám i slova útěchy, i když z toho nemám vůbec dobrý pocit. Nestalo se vám to některé? A nakonec to dopadlo dobře?
Moc všem děkuju za odpovědi a přeji všem pohodový den🍀

ileni
4. dub 2024

Mě přijde,že to stáří už neodpovídalo na té kontrole 21.3., myslím,že to už by to mělo být 8+? Na tu kontrolu v únoru jsi šla po pozitivním testu?

krisstina93
4. dub 2024

Hele tohle nemůže byt prosperující, podle ms bys měla byt už 11tt, to už je na utz vidět člověk, pokud je teprv slabá srdeční akce a odpovídá to o měsíc min, tak bych se zacla smirovat s tím, ze to nevyslo, než abych si delala plane nadeje. Bohužel no, zažila to z nás snad každá druhá, ty začátky jsou strašně nejisté.

zidazika
autor
4. dub 2024

@ileni Ano, pozitivní test jsem měla, hodně malého ducha 13.2..

zidazika
autor
4. dub 2024

@krisstina93 prý mohlo dojít k otěhotnění později.. je to celé zvláštní. Řeším to poprvé, první těhotenství bez problémů. Druhé skončilo biochemické. A tohle nevypadá taky dobře.. děkuju.

linusha
4. dub 2024

@zidazika stalo 2* a nedopadlo to a skončilo to spontánními potraty. Až 3. Těhotenství došlo do zdárného konce

ileni
4. dub 2024

@zidazika tak pokud už na testu něco bylo 13.2. tak později k otěhotnění nedošlo, Max o pár dní, ne mesic...

krisstina93
4. dub 2024

@zidazika pokud si měla pozitivní test 13.2. Tak si později otěhotnět nemohla. To bys musela mít pozitivni test tak o měsíc později, aby to odpovídalo. Já vím ze je to těžké, ale fakt se nechytej každé nadeje, smír se s realitou, min te to pak semele. Lepší se smířit se špatnou situaci a byt pak kdyžtak mile překvapena, než doufat a pak se hroutit.

zidazika
autor
4. dub 2024

@krisstina93 také mi přišlo, že to třeba byli neškodné slova útěchy. Vím, že to na 99% dopadne tak, že se těhotenství bude muset ukončit. Ano, je to těžké, ale člověk se musí smířit. I když to bude trvat, budu věřit do poslední minuty, i když tomu moc šancí nedávám, že to třeba dopadne dobře. Počítám s horší variantou, ale věřit, modlit se a doufat v opak mi pomáhá to nést lépe. Děkuju všem za poznatky, názory a zkušenosti 😊
Dám vědět, jak jsem dopadla, třeba ještě překvapíme🍀

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru