Vyhrajte s panem Křupkou jednu z 33 skvělých cen

4. črc 2023
Soutěž skončila
Proto se do ní nedá zapojit. Podívej se na probíhajíci soutěže.

Léto je tady a s ním i velká soutěž pana Křupky, ve které můžete vyhrát koloběžky Yedoo, celodenní rodinné vstupné do Aquapalace Praha, vouchery na nákup v eshopu rejfood.cz nebo velké balíčky s originálním plyšákem a pořádnou zásobou oblíbených křupek.





Co pan Křupka nabízí?

Křehké a nadýchané kukuřičné křupky bez soli REJ jsou z přirozeně bezlepkových surovin, vhodné pro děti již od kojeneckého věku jako svačinka, která je zasytí i zabaví např. při cestách autem, v kočárku apod. A složení? Jednoduché, jen kvalitní kukuřičná krupice a pár kapek řepkového oleje!

Skvělou alternativou křupek jsou i dlouhé kukuřičné tyčky stejné receptury. Dětem se výborně drží a ještě lépe papají. Výrobky jsou vhodné pro děti již od 6. měsíce věku. Tyto výrobky od pana Křupky pravidelně bodují v anketě Mamavolba, kde letos získaly stříbrné ocenění (a zlaté za novinku BIO Kukuřičné křupky).





Pro větší děti je v nabídce řada zajímavých chutíjahodové, pomerančové, banánové s čokoládou a nebo jen lehce solené. Velké oblibě se těší v poslední době XXL balení vhodná pro celou rodinu, které najdete nejen na eshopu www.rejfood.cz, ale také pravidelně v akcích prodejen Tesco a Globus. Sladké, sýrové, nebo natural, to vše pan Křupka nabízí.

A pozor! Pan Křupka si konečně vzpomněl i na velké děti a dospěláky a přináší nyní kukuřičné pochoutky, které se hodí na pořádnou letní grilovačku. Navíc, tak je zvykem, bez lepku. Slané křupky s příchutí fromage nebo paprikové slaniny. To jsou křupavé novinky, které musíte mít, navíc ve výhodném XXL balení v prodejnách TESCO a na www.rejfood.cz.





Nyní se všemi křupkami od pana Křupky můžete vyhrát skvělé ceny v Letní soutěži, která trvá až do poloviny srpna. Kupujte křupky, registrujte se do soutěže a těšte se, zda se na Vás usměje štěstí a vyhrajete některou z 33 hodnotných cen..
Tak neváhejte a pusťte se do soutěžení.

ginecek
17. črc 2023

🙂

msgracia
17. črc 2023

@soutez synové křupky miluji

jajinka25
17. črc 2023

@soutez dcera je miluje ❤️

rotoprdka
18. črc 2023

☺️

ensiinka
18. črc 2023

Super

tratatundra
19. črc 2023
trilien
19. črc 2023

@soutez •mrkev a ananas, vanilkové, ovocný mix, jahodové, • BIO kukuričné křupky bez přidané soli

pomoztekacence
19. črc 2023

Pustíme se

nataliere15
20. črc 2023

B, A

tridvajedna
21. črc 2023

Zapojila jsem se do soutěže, křupky u nás frčí!

molymoly
22. črc 2023

@soutez ráda budu soutěžit

lamancova
23. črc 2023

Ahoj

vendilka3
24. črc 2023

H

bohhana
24. črc 2023

mrkev a ananas, vanilkové, ovocný mix, jahodové; BIO kukuričné křupky bez přidané soli