OH, dobrý Bože, dej ať dnes večer, při mě stojí všichni svatý, abych u toho žehlení nevypustila duši 😤🙈

    Už je toho na mě moc. Kočka stále škodí!

    (3 fotky)

    Najdu zde nějakou dobrou duši, která by mi schovávala pouzdra od vajíček? Hlavně asi ty, které si vejce kupují. Můžou být 10, 18 i 30ks. Dopravu si zaplatím.

    Luhačovice - květinářství
    Ahoj, potřebovala bych zítra doručit v Luhačovicích květinu. Které květinářky jsou v Luhačovicích nejšikovnější?👌💐 Děkuji!

    Dobrý den. Dáte tip na víkendový wellness? Kde jste se cítili fajn? Jsme že Severu Čech, takže ne na druhé straně republiky. Event. kam se dopravíme i vlakem, a bude to v dosahu nádraží.

    apacheeeAMBASADORKA
    Dnes v 08:27    

    A pak tu pro vás mám ještě vyhlášení #dm soutěže s řadou Denkmit nature 🎉

    Zde se štěstí usmálo na @marcelka311 - gratuluji a i Tobě se brzy ozvu s informacemi ohledně doručení Tvé výhry🙂

    No a vy ostatní číhejte, příští týden se můžete těšit na další soutěž o krásné ceny 🎁

    Krásnou a pohodovou neděli vinšuju 😘

    apacheeeAMBASADORKA
    Dnes v 08:18    

    Tramtadadáááá, jsem tu s vyhlášením výsledků soutěže o dvě krásné #dm vůně:
    🌷 dámskou vůni alverde NATURKOSMETIK EdP Snění, 50 ml
    🌷 pánskou vůni SEINZ. EdT classic, 60 ml

    Štěstí se usmálo na @radecka1 🎉

    Gratuluji a brzy se ozvu ohledně doručení tvé výhry 🎁

    Právě mě vzbudil ošklivý sen. Nemívám sny často, velmi zřídka...ale když už, tak snad vždy jde o zdraví a bezpečí mých dětí. Dnes jsem se vzbudila a je mi z toho snu opravdu ouvej..... člověk prostě není schopen zabránit úplně všemu. 😥

    Dobrý den. S jakou krepovačkou (krepovací kulmou na vlasy) jste spokojené? Díky.

    nikis97
    Zpráva byla změněna    Včera v 17:45    

    Ahoj holky
    Prosím vás, vím už nemáte na mě náladu jen poslední otázka vím nejste ani doktorky, ale prosím vás jaké jsou příznaky trombózy a kdo jí měl a co vás bolelo při chůzi? 26.4 jsem na vyšetření kvůli tromboze byla mohla bych udělat dřep nebo ne? děkuji za odpověď

    Tak dnesko to bolo divoké ráno...
    Spím. Sníva sa mi že sme si kúpili nového psa. Vstávam. Pozerám na hodiny. Šesť hodín. Musím nakŕmiť psa. Hladám granule po celom byte. Manžel vstáva. Pýtam sa ho kde dal granule pre psa. Manžel na mňa divné čumí. Začínam sa preberať z polospánku. Čumíme na seba navzájom. ,,My nemáme psa že?" Spýtam sa. ,,To teda nemáme..." Nasleduje nával smiechu. No môže sa mi takéto niečo stať?!

    Co si představujete pod pojmem DROBNÉ KAPESNÉ? Syn jede na školní výlet, je v 1. třídě. Dát mu jen mince, nebo méně peněz. Když si bude chtít koupit nějakou zmrzlinu, pití a nějaký suvenýr z výletu, je 200,- dostačující. Je to premiéra s kapesným na výlet, tak opravdu nevím. A při těch dnešních cenách si myslím, že 100,- je málo.

    Odešla nám mikrovlnná trouba... Zajímá mě s jakou jste spokojené, popřípadě je zde někdo ,kdo ji prostě nemá?

    Zeptám se..
    Ve čtvrtek mi zubařka vytrhla zub. Díra po šestce se zatahuje hezky. Ale z boku mi praská vrchní vrstva dásně. Nikdy jsem to po zákroku neměla. Co s tím? Vyplachovat heřmánkem? Nějaká mastička nebo vodička? Diky za radu.

    co na zvětšené uzliny? existuje něco? děkuji

    Cestou autem z Itálie do Vídně (na Klagenfurt a Graz).
    Kde se stavit a přespat, třeba u nějakého jezera? 🙏
    Jedna, max 2 noci.

    Tenhle článek jsem náhodou našla na netu. Docela dost jsem se u toho zasmála. Protože dotyčná, co to psala, jako by psala o mých dětech a dovolené v našem podání.
    DOPORUČUJI PŘEČÍST!!! 😂😂😂
    https://medium.seznam.cz/clanek/hana-bordovska-...

    Ahoj, jaké jsou vaše oblíbené bezmasé náplně do tortill? Jde mi hlavně o ty "pomazánky", čím tu náplň jakoby spojit. Děkuji

    Jaký budík mají vaši školáci na prvním stupni ZŠ?

    Ahoj všem!
    Dnes jsme spustili na donio.cz sbírku našeho Nadačního fondu SPOLU TO DÁME, která pomáhá a podporuje děti s onemocněním diabetes mellitus 1. typu. Cílem sbírky je vybrat peníze na výrobu trénovacích panenek, které poputují do všech nemocnic v České republice. Jedná se již o druhý ročník.

    Prosím, podpořte děti, abychom jim ulehčili zvyknout si na tuto diagnózu, která s nimi bude celý život. Sdílejte prosím náš odkaz.

    Děkujeme za vaši pomoc!”

    https://www.donio.cz/trenovaci-panenky-dianka-p...