1 / 1

    Vzhledem k tomu, že barva kůže se může v tom výraznějším projevu zdědit ob generaci, měli někteří asi fakt strach. Nezávidím jim to☹

    8. bře 2021

    O co go? Něco mi uniklo 😁

    8. bře 2021

    Zrovna si ten rozhovor stahuju a jsem na něj zvědavá. Myslím, že tam padlo hodně zajímavých věcí. Jedno je jisté - vůbec jim jejich život nezávidím.

    8. bře 2021

    Hele já jsem od začátku team "firma" Megan mi přijde jako vypočítává ...

    8. bře 2021

    ono je ted tema rasismu strasne zajimave, chytlave a strasne tezko vyvratitelne.

    8. bře 2021

    Proste chudinka Meg udelala z rodiny sveho manzela bandu rasistu 😌 az teda na kralovnu..S ni se citila jako s babickou..

    8. bře 2021

    Dá se někde stáhnout ten rozhovor? 😃

    8. bře 2021

    Mě to přijde vymyšlený,vždyť přece kdyby se královna fakt bála barvy pleti,tak mu Megan neschválí,ne? Přece Harry prve žádal královnu,zda si může tu Megeru(není mi sympatická už od začátku)vzít, ale možná se pletu

    9. bře 2021

    @jancapatrol ona rikala, ze to kralovna ani jeji manzel nebyl. takze to byl nekdo jiny z rodiny.

    ja nevim, asi sem divna, ale neberu to jako rasismus, proste jen obycejna lidska zvedavost. ja byla taky zvedava, ktere geny zvitezi. cernousek se zrzavyma vlasama by byla bomba. ta snaha o politickou korektnost za kazdou cenu je fakt posledni dobou hnus. neustalej hon na carodejnice a snaha hledat rasismus uplne ve vsem.
    K rozhovoru, nkdo asi necekal ze prijde a rekne Megan sem blba podelala sme to a chovala se jako krava. Tolik sebereflexe nema. Dela ze sebe chudinku a vychazi z toho jako kravka. Ona cekala ze je kralovska rodina neco jako Ackove celebrity a proto to rozcarovani, ze je to jinak. Ona chudak byla v soku, ze se musi pred kralovnou uklonit, boze kde dosud zila. No prava americanka, ktera nevidi dal nez do ameriky a je prekvapena, ze jinde to muze fungovat jinak. Za celou dobu se ani jednou nehodlala prizpusobit tomu, co bylo po generace nastaveno a jen fnukala a stezovala si. A chudaci byly nuceni odejit, protoze je bulvar stval a proto odesli do ameriky, kde se ted snazi zivit jako znama osobnost a chodi po ruznych sou a upisi se televiznim spolecnostem...

    9. bře 2021

    @tulikiss je pravda,že jsem to ani nečetla ani neslyšela, ale pokud by se opravdu báli,že nebudou následovníci bílí,tak by mu to neschválili.
    To že byla překvapená že musí udělat poklonu před královnou, tak ze sebe dělá fakt trubku, že se bude muset vzdát fb a podobně taky musela čekat, je to fakt velký krok,který jim ani trochu nezavadim..a už vůbec jim nezávidím,že teď musej chodit po různých společnostech aby se uživili.

    9. bře 2021

    Tím nechci říct,že bez fb bych nemohla dýchat aby to tak nevyznělo 🙈
    @tulikiss

    9. bře 2021

    @matepeta tak logicky přece nemůže říct jediné křivé slovo proti královně,tím by si pod sebou tu větev uřízli zrovna celou 😀 I kdyby královna byla ta největší semetrika,tak beztak by proti ní nic neřekli 😀

    9. bře 2021

    @jancapatrol tak je logicke, ze se musi zivit, kdyz jim nevonela "prace" pro kralovskou rodinu. stejne jako je logicke tohle kydani spiny, bez toho by po nich ani pes nestekl, tak je potreba z toho vytriskat co to da. ale je zajimave sledovat, jak clovek zblbne, kdyz se zamiluje. znicit vsechny vztahy s rodinou jen kvuli zensky.... aby jednou hoch hodne nelitoval.

    9. bře 2021

    @tulikiss to si taky říkám, aby nelitoval

    9. bře 2021

    Už to přesně vidím... "Jééé, čekáte miminko, no počkejte to bude sranda když to bude černoušek, to by nebylo moc běžné královské princátko, ale naše rozkošná čokoládka"
    Meghan v hlavě "urážka, rasismu, nechtějí nás, nesnáší nás, nedají mu titul"
    Znám je jen co se člověk dočte a vidí... Ale mě přišla vždycky na videu falešná, nervózní a strojená.

    9. bře 2021

    Už jsem si to poslechla.. Aby Megan nedopadla jako princezna Diana. Bůhví jak to tehda bylo

    9. bře 2021

    @jane46 hlavne o tom, ze nedostane dite titul princ se rozhodlo uz davno, kdyz se rodina rozhodla zuzit kralovskou rodinu a puvodne mel titul princ mit jen prvorozeny od Williama. nakonec maji vsechny jeho deti, ale jeste nez potkal tu herecku se vedelo, ze Harryho deti princove a princezny nebudou.

    9. bře 2021

    @tulikiss přesně. Já i věřím tomu, že tam ta otázka padla, ale naprosto nevinně - jak bude asi miminko vypadat. Ona jako Američanka si to asi vyložila po svém, nebo to chtěla zdramatizovat, protože věděla, že v USA je to ožehavé téma.
    @tulikiss Harry a Meghan se rozhodli, že pro Archieho titul nechtějí. Nevím, proč to teď podává takhle. Každopádně jejich děti vždy budou figurovat ve hře o trůny 😁. Archie je myslím 6. v pořadí.

    9. bře 2021

    Musím říct že mě překvapuje kolik lidí v USA je na straně Megan... asi je to fakt dobrá herečka 🙈

    9. bře 2021

    @morwisek tak je to Američanka a kdo je víc.takze to mne vůbec nepřekvapuje.

    9. bře 2021

    @monikacs a joooo 🤦‍♀️

    9. bře 2021