melinkaproch
11. pro 2018
180 

Až vyjde slunce - kniha - kapitola za kapitolou

Pro všechny kdo čtou, nebo číst začínají, tak aby to bylo více přehledné... 🙂

Anotace:

Ani po dvou letech se Amélie nedokáže smířit se smrtí milovaného přítele a občas má pocit, jako by bláznila. Podivný stín, který vídá, ji připravuje o rozum, přesto se snaží žít dál normálním životem. V den, kdy slaví své narozeniny, se však situace zvrtne a Amélii by znásilnili, nebýt zachránce, jehož návrat se zdá být hrozivější než vše, co si kdy dokázala představit... a ještě temnější, ale i krásnější je svět, do kterého ji její mrtvý přítel zatáhne.

Prolog + kapitola 1.,2.

Realita nebo sen? Amélie se cítí zmatená, ale zároveň pociťuje jistou, avšak nesmyslnou naději. Mohou se mrtví vrátit, nebo ji vskutku přemohlo šílenství...

http://www.michaela-mitroci.estranky.cz/clanky/az-vyjde-slunce/prolog---kapitola-1.-a-kapitola-2..html

3.+4. kapitola

Jsou to už roky, kdy Amélie naposledy cítila něco takového - souznění, pochopení a.... vzrušení. Ochotný hlídač je skvělým společníkem a možná by jí mohl pomoci posunout se konečně dál. Jenže, co když je tu někdo, kdo to nemůže... nechce připustit.

http://www.michaela-mitroci.estranky.cz/clanky/az-vyjde-slunce/3.-kapilola--4.-kapitola.html

5.-9. kapitola

Trocha zábavy by Amélii jistě po dlouhé době neuškodila, ale měla by to chápat jako rande? Ne, na to se ještě necítí připravená, každopádně má konečně pocit, že se posouvá kupředu... pryč od bolestné ztráty. Ví, že nikoho nebude milovat tak, jako Sama, ale otevřít své srdce a aspoň to zkusit, ano to může... Dokonce to potřebuje, jelikož další události v práci jí nahánějí hrůzu... a ještě větší nepříjemnosti ji čekají na její vlastní narozeniny... Musela zemřít - to je její poslední myšlenka, než upadne do mdlob.

http://www.michaela-mitroci.estranky.cz/clanky/az-vyjde-slunce/kapitola-5.---9..html

10.+11. kapitola

Co by jiného by mohlo Amelii napadnout, když spatří někoho, kdo má být už dva roky mrtvý... někoho, koho nepřestala za tu dobu milovat... Musela zemřít... nebo snad ne?

http://www.michaela-mitroci.estranky.cz/clanky/az-vyjde-slunce/kapitola-10.---11..html

12.-15. kapitola

Amélie nedokáže Martinovi vysvětlit, proč je najednou tak odtažitá. Jak by také mohla, když sama vlastně ničemu příliš nerozumí, ale to vlastně není důležité - důležité je jenom to, že je zpátky. Její Sam - jiný, přesto stejný a pořád ji miluje tolik, jako ona jeho. Jaká je šance na společnou budoucnost, když každý z nich patří do jiného světa?

http://www.michaela-mitroci.estranky.cz/clanky/az-vyjde-slunce/kapitola-12.---15..html

16.+.17. kapitola

Návrat milovaného Sama přináší i zodpovědnost, a to za udržení jejich tajemství. Amélie musí lhát i svým přátelům, což není vůbec snadné... zvlášť, když samotný Samuel jen těžko krotí své emoce...

http://www.michaela-mitroci.estranky.cz/clanky/az-vyjde-slunce/kapitola-16.---17..html

18.-21. kapitola

Když si Amélie myslela, že horší už to být nemůže, pořádně se spletla... Jak se zdá, kdosi nebo cosi o ní ví a temný stín, podobný tomu, který znala, ji tentokrát naopak děsí k smrti... Její pronásledovatel jistě nepochází z jejího světa, ne... musí být z říše milovaného Samuela, o které ví tak strašně málo...

http://www.michaela-mitroci.estranky.cz/clanky/az-vyjde-slunce/kapitola-18.---21..html

22.-25. kapitola

Pozvání do Samova světa je natolik lákavé, že Amélie zapomíná na všechno, co ji tíží, ale je to tak dobře? Neměla by mu přeci jen vše říct... Jenže, co kdyby si to potom rozmyslel... nebo co hůř, co kdyby ji opustil pro její vlastní bezpečí. Ne, nemůže ji opustit - na to je již příliš pozdě, teď už jsou spojeni navždy.

http://www.michaela-mitroci.estranky.cz/clanky/az-vyjde-slunce/kapitola-22.---25..html

26.-28. kapitola

Samův svět je dokonalý, není v něm místo pro bolest, ani hněv. Všichni se zdají být tak šťastní a i Amélie se cítí dobře, jak již dlouho ne... Jediný Samuel se zdá být nesvůj, za což může spojení, o kterém nemá zatím ani tušení...

http://www.michaela-mitroci.estranky.cz/clanky/az-vyjde-slunce/kapitola-26.--.28..html

29.-31. kapitola

Samuel se utajovanou novinu nedovídá zrovna tím nejlepším způsobem, ale reakce, kterou Amélie očekávala, je oproti té skutečné úplně jiná, z čehož má obrovskou radost... mnohem méně je však nadšená z návratu domů, kdy se lehkost Samuelova světa zcela rozplyne... Je nejvyšší čas vyrazit k lékaři.

http://www.michaela-mitroci.estranky.cz/clanky/az-vyjde-slunce/kapitola-29.---31..html

Kapitola 32. - 36.

Kamarádčina svatba se blíží a Amélie musí jít s pravdou ven, což není nakonec tak těžké, jak se obávala. Její těhotenství ale o to hůře nese Martin, který si myslí, že si tím ničí život. Zároveň však jeho nedůtklivost pomáhá vyřešit, kdo je nepřítel, který Amélii sleduje.

http://www.michaela-mitroci.estranky.cz/clanky/az-vyjde-slunce/kapitola-32.---36..html

Začni psát komentář...

Odešli