1 / 1

    Marusko, nepokryte vam zavidim normalni zazitky, ktery muzete dat svymu diteti 😄Diky za obcasne “vtazeni” do normalniho zivota💝

    24. bře 2021

    Přesně tak, nám se o tom může jen zdát

    24. bře 2021

    To je nádhera 😍 . Úplně jsem se zasnila 🙂 .

    24. bře 2021

    @mariegroth Měla jsem přítelkyni, rodilou Američanku, která se narodila a celý život žila ve Phoenixu. Nestihla jsem doletět do USA k ní, bohužel předčasně umřela. ale mám krásné fotky a pohledy z jejich zoo. Vůbec stát Arizona je velice pěkný. Viděly jsme se s Janice parkrát u nás v republice - její rodina pocházela z naší země, z Českomoravské vysočiny. Jak se v zoo líbilo Maverickovi? Já byla s dcerou v 10 českých zoo a nedivím se, že jí tam líbilo. Velice hezké zoo jsou u nás v Jihlavě, ve Zlíně a Praha - tam jsme chodily 2 dny.

    24. bře 2021

    @kristinandbaby
    @ajriska
    Snad se to brzo u vas zmeni :(

    24. bře 2021

    @beruskaevuska1 Tak to je super. Ja vyrostla na chozeni do plzenske ZOO a ceske zoo jsou super. Maverick byl nadseny.

    24. bře 2021

    @mariegroth Tak Zoo v Plzni jsem neviděla. Plzen tak trochu znám, žije tam příbuzná. Asi víš, že my ted máme zákaz cestovat z okresu do okresu a já a další, co jsme pozvaní na křtiny, čekáme, až uzávěra skončí. Křtiny budou v kraji Vysočina, což je ted pro nás z Brna zakázané území. Letos to snad vyjde, že chci vzít mou mamku do jihlavské zoo. I Jihlava jako město je hezké. Dcera si užívá i dětské koutky a např. skluzavky, které v zoo také jsou. Snad mi letos vyjdou nějaké výlety na moravské rozhledny. Staví se nové, rekonstruují původní.............. Mám knížku se seznamem rozhleden a doufám, že uzávěra okresů nebude trvat dlouho.

    24. bře 2021