konik_testuje
8. led 2024
554 

Zkušenosti s výživovými doplňky Beggs

Na cestě k mateřství, která začíná již snahou o miminko, je důležitý každý krok. Od přípravy těla pro početí, až po jeho přizpůsobování se potřebám rostoucího života v bříšku. Ať už se o děťátko jen snažíš, nebo jej už nosíš pod svým srdcem, je důležitý dostatečný příjem potřebných živin. Základem je proto vyvážená strava a v případě potřeby i vhodné výživové doplňky. Právě teď se můžeš přihlásit do testování balíčků výživových doplňků, speciálně vyskládaných pro ženy snažící se o početí a pro těhotné maminky.

Co budeme testovat

Beggs Magnesium bisglycinate 380 mg + P5P COMPLEX 1,4 mg14 (60 kapslí) je doplněk stravy s hořčíkem a vitamínem B6 vhodný pro období těhotenství i kojení, která jsou pro maminky energeticky náročná. V tomto období mohou mít maminky zvýšenou potřebu hořčíku. Tento doplněk stravy obsahuje vysoce vstřebatelnou chelátovou formu hořčíku v denní dávce 380 mg (2 kapsle) (bisglycinát hořečnatý) v kombinaci s vitamínem B6 v aktivní formě pyridoxin-5′-fosfát (P5P). Hořčík a vitamín B6 přispívají k normální činnosti nervové soustavy, psychické činnosti, normálnímu energetickému metabolismu a ke snížení míry únavy a vyčerpání. Hořčík přispívá i k udržení normálního stavu kostí a zubů, přispívá k normální činnosti svalů a podílí se na procesu dělení buněk. Vitamín B6 dále přispívá k normální funkci imunitního systému, tvorbě červených krvinek a k regulaci hormonální aktivity.

Balík výživových doplňků Beggs pro ženy snažící se o početí

Pokud aktivně usilujete o otěhotnění, svůj jídelníček můžete doplnit o prenatální doplňky, které pro vás jako doplněk k vyvážené stravě doplní zvýšenou potřebu některých látek.

Methylfolate + myo-inositol Complex7 (30 kapslí) je doplněk stravy s folátem 400 μg a myo-inositolem 250 mg pro vývoj plodu¹, vhodný pro ženy v období plánování těhotenství. V jedné kapsli najdete denní dávku (400 μg) aktivní formy kyseliny listové (L-methylfolát vápenatý). Kyselina listová je vitamín skupiny B (vitamín B9), jehož zvýšený příjem je důležitý obzvlášť před plánovaným otěhotněním a v prvních týdnech těhotenství. V těle se mění na biologicky aktivní látku – tzv. folát.¹ Foláty přispívají k růstu zárodečných tkání během těhotenství a hrají důležitou roli v procesu dělení buněk. Doplňkový příjem zvyšuje u těhotných žen hladinu folátu. Nízká hladina folátu u těhotných žen je rizikovým faktorem pro vznik vad neurální trubice u vyvíjejícího se plodu². Kromě kyseliny listové obsahuje denní dávka i 250 mg myo-inositolu, který se přirozeně vyskytuje v lidském těle. Je součástí buněčných membrán a účastní se řady biochemických reakcí v těle.

² Cílovou populací jsou ženy v reprodukčním věku a příznivého účinku se dosáhne při doplňkovém denním příjmu kyseliny listové 400 μg v době nejméně od jednoho měsíce před početím a do tří měsíců po početí.


Beggs Iron bisglycinate 20 mg, rosehip extract (100 kapslí) je doplněk stravy, který v denní dávce (1 kapsle) obsahuje 20 mg chelátové formy železa, která se vyznačuje vysokou biologickou dostupností. Navíc je obohacen o šípkový extrakt. Je vhodný také pro kojící i těhotné ženy, u kterých během těhotenství často dochází k poklesu hladiny železa, protože tělo jej v tomto období spotřebovává ve větší míře.

Balíček výživových doplňků Beggs pro těhotné ženy

Během těhotenství je důležité myslet na dostatečný přísun živin a v případě potřeby sáhnout i po vhodných výživových doplňcích.

Beggs Fertility + Pregnancy COMPLEX (60 kapslí) je doplněk stravy s komplexem vitamínů a minerálů pro podporu plodnosti¹ a pro vývoj plodu². Tento doplněk stravy obsahuje vyváženou kombinaci důležitých vitamínů (kyselina listová, vitamín D, zinek) a minerálů (jód, železo) pro ženy v období od plánování miminka až po ukončení kojení. Denní dávka (2 kapsle) obsahuje i 400 μg aktivní formy kyseliny listové (L-methylfolát vápenatý). Kyselina listová je vitamín skupiny B (vitamín B9), jehož zvýšený příjem je důležitý obzvlášť před plánovaným otěhotněním a v prvních týdnech těhotenství. V těle se mění na biologicky aktivní látku – tzv. folát.² Foláty přispívají k růstu zárodečných tkání během těhotenství a hrají důležitou roli v procesu dělení buněk.

¹ Zinek přispívá k normální plodnosti a reprodukci.


Beggs Omega-3, EPA+DHA (90 kapslí) je doplněk stravy s omega-3 mastnými kyselinami. Základem tohoto doplňku stravy je kvalitní rybí olej ze sardinek. V denní dávce (2 kapsle) obsahuje doplněk stravy 440 mg kyseliny dokosahexaenové (DHA) a 660 mg kyseliny eikosapentaneové (EPA), které přispívají k normální činnosti srdce.¹ DHA také přispívá k udržení normální činnosti mozku a udržení normálního stavu zraku. DHA se podílí i na správném vývoji mozku a očí plodu v těle matky a kojenců vyživovaných mateřským mlékem.² Doplněk stravy je obohacen o vitamín E, který přispívá k ochraně buněk před oxidativním stresem.

¹ Příznivého účinku se dosáhne při příjmu 250 mg EPA a DHA denně

² Příznivého účinku se dosáhne při příjmu 200 mg DHA denně navíc k doporučené denní dávce příjmu omega-3 mastných kyselin u dospělých (tj. 250 mg DHA a EPA).


Koho hledáme

Na toto testování hledáme ženy, které se snaží otěhotnět nebo už těhotné jsou. Ženy, kterým záleží na tom, aby svému tělu i děťátku poskytly všechny důležité živiny. Pokud jsi ochotná se s námi na Modrém koníku podělit o poznatky z testování, neváhej a přihlas se.

Jak se zapojit

Pokud bys byla ráda součástí testování výživových doplňků Beggs, stačí když se nám v komentáři pod článkem představíš. Nezapomeň říct, jestli děťátko čekáš, nebo se o něj zatím pouze snažíš, abychom ti mohli poslat vhodný balíček.

Přihlásit se lze do neděle 14.01.2024. V průběhu týdne pak vybereme 15 žen, které dostanou 3 produkty pro testování a ozveme se jim interní poštou.

Držíme palce a těšíme se na vaše komentáře. 🙂

konik_testuje

#test_beggs2


Doplněk stravy, neslouží jako náhrada pestré a vyvážené stravy ani zdravého životního stylu. Způsob použití a další info na obalech.

Jsem nastávající maminkou, momentálně jsem v 5 měsíci těhotenství. Ráda bych vyzkoušela vitamíny pro těhotné, nastávající maminky. 🙂

8. led 2024

Kojím dvouletou dcerku a zároveň se chceme začít snažit o miminko, proto si přeji, aby bylo moje tělo maximálně výživené❤️ Vím, že vedle kvalitní stravy jsou neméně důležité i doplňky stravy a filozofie firmy Beggs je mi velice sympatická. Jejich výrobky znám, protože už jsme s dcerkou vyzkoušely batolecí mléko, které jí chutnalo i skvěle zasytilo. Budu se těšit na možnou budoucí spolupráci 🍀

8. led 2024

Mám rok a půl starou holčičku a brzy se začneme snažit o další miminko. Rada bych vyzkoušela cokoliv, co by mohlo pomoci k snadnému průběhu otěhotnění a průběhu těhotenství 😊

8. led 2024

Je mi 34 let. Čekám druhé miminko, zdařilou se nám po třech letech snažení. Aktuálně jsem v 12tt. Vitamíny užívám a ráda vyzkouším jinou značku než mou oblíbenou.

8. led 2024

Zdravím, jsem téměř 28 letá maminka 2 letého prcka a aktuálně se snažíme o druhé miminko. Ráda vyzkouším různé vitamíny pro hladký průběh otěhotnění a následného těhotenství. 😇

8. led 2024

Kojim dvouletou dcerku, jeste man petiletou. Chteli bychom jeste jedno miminko, uvidime, jestli k nam prijde. Jinak mam hodne aktivit, mimo jine praci na 3/4 uvazek, vedeni nekolika detskych krouzku, vikendove programy pro deti a mladez, hodne narocne cviceni, tak navic jeste zakladame s kamaradkou malou firmu a jogove studio. Takze se hodi vitaminy vseho druhu 🙂

8. led 2024

Také bych ráda vyzkoušela vitamíny, do porodu nemám daleko, ale řada z těchto vitamínů je stěžejní i pro dobu kojení. Jsem docela citlivá na kvalitní složení vitamínů a ne vždy mi sednou, v recenzích je vždy dobré něco podobného nalézt. Já podle nich totiž většinou vybírám, když chci zkusit nějakou jinou značku. Budu moc ráda, pokud byste mne vybrali 🙂.

8. led 2024

Máme už jedno dítko a začli jsme se snažit o druhé. Zatím stále čekáme a proto by mě zajímalo, zda s doplňky od firmy Beggs se nám zadaří. Popravdě firmu Beggs neznám, ale ráda bych doplňky vyzkoušela.

8. led 2024

Jsem maminka 2 dcer a rádi bychom ještě 1 miminko. Značku Beggs neznám, ale ráda produkty vyzkouším.

8. led 2024

Jsem 36 letá maminka dvou kluků 4 a 2,5 roku a čekám třetí miminko - holčičku, která se má narodit již za pár dní. Věkem a tím, že čekám třetí miminko poměrně brzy po sobě a jsem již více než pět let v kuse buď těhotná nebo kojící popřípadě obojí ( druhého syna jsem kojila do dvou let a tedy i cca 3 měsíce těhotná) jsem již musím přiznat celkem dost unavená až vyčerpaná. Přesto doufám, že péči o tři malé děti zvládnu a budu malou dostatečně dlouho kojit, je to pro mě důležité. Značku Beggs znám zatím pouze z reklamy, moc ráda bych však vhodný přípravek pro kojící maminky vyzkoušela 😊

8. led 2024

Zdraví Vás 30 letá maminka dvouleté holčičky, která se tento rok snaží svoje tělo připravit na druhé miminko. Dala jsem si předsevzetí, že tento rok se zaměřím na životosprávu, pohyb a dostatek vitamínů, které budoucí maminka potřebuje. Zatím tedy miminko nečekám, ale ráda bych se na ně správně připravila. Produkty Beggs bych velmi ráda vyzkoušela 😊

8. led 2024

Dobrý večer po dvou letech se nám podařilo s přítelem počít miminko jsem právě v 9 tt a chtěla bych začít užívat vitamíny takže byl ráda vyzkoušela právě ty vaše produkty Beggs.☺️

8. led 2024

Dobrý den, jsem matka dvou dětí : 3,5 roku a za 14 dní bude druhému synovi rok. Oba jsou hodně živí, plni života, šťastné děti😍

9. led 2024

Dobrý den,čekám druhé miminko a chystám se po delší dobu i kojit a po porodu chci být opět aktivnější fyzicky.To vše dává tělu zabrat.Proto bych ráda doplnila vyváženou stravu o další benefit,abych měla dostatek sil a energie na své dva kluky.S vysoce vstrebatelnym hořčíkem mám již dobřé zkušenosti ,ale ráda bych vyzkoušela i produkty značky Beggs.Děkuji

9. led 2024

Ahoj jmenuji se Alča, je mi 26let a mám dvou roční holčičku Alenku. S přítelem by jsme chtěli druhé miminko, takže se budeme snažit. Ráda bych vyzkoušela tyhle doplňky stravy 🍀🌷

9. led 2024

Hezký den, zaujala mě možnost testování produktů od Beggs. Značku znám a už jsem od nich vyzkoušela pár přípravků a ráda bych vyzkoušela další. Mám doma skoro tříletou dcerku a moc bychom si přáli miminko, o které se snažíme. Snad se brzy poštěstí ❤

9. led 2024

Dobrý den 🙂 Moje malá dcera bude mít koncem února dva roky a stále je kojená. Kojím v průběhu dne i noci. Navíc je malá "odpůrcem" spánku, v noci vstává velmi často, takže její maminka je hodně unavená. Bez kvalitní stravy, vitaminových doplňků a výborné kávy se tedy neobejdu. Moc ráda bych vyzkoušela doplňky stravy Beggs, které by mi mohly třeba pomoci k méně dnům doprovázených únavou z nevyspání 😊

9. led 2024

Dobrý den, ráda vitamíny vyzkouším. Jsem zastánce kvalitních vitamínů, což zdaleka ne všechny produkty splňují :( Nyní jsem ve 4. měsíci těhotenství a termín mám na začátku července 2024.

9. led 2024

Ahoj, jsem 42letá máma skoro 3letého chlapečka a v dubnu 2024 čekáme druhé děťátko. Ráda podpořím své tělo na úžasné cestě za zrozením nového človíčka - moc potřebuju už teď doplňovat železo a hořčík... Po prvním porodu a přirostlé placentě jsem ztratila hodně krve, a následkem toho se kojení nerozběhlo naplno, což mě dodnes mrzí... Nyní mám vcestnou placentu a riziko větší krevní ztráty je i tentokrát😞 Budu ráda za možnost vyzkoušet nové produkty, díky kterým budu pro své děti zdravější mámou🙏

9. led 2024

Dobrý den , jsem Nikola a mám 30 let . Doma mám z umělého oplodnění krásného syna a momentálně se už nějakou chvíli snažíme o druhé miminko . Moc ráda bych otestovala vaše produkty při cestě za naším druhým štěstím 🙏👩‍🍼

9. led 2024

Dobrý den, jmenuji se Tereza a je mi 33 let. Mám doma syna Ondru 11 měsíců a rada bych vyzkoušela vitaminy na podporu otěhotnění snažíme se o sourozence pro našeho malého raráška. Moc ráda bych otestovala produkty , které jsou zmíněné pro podporu početí 😊. Krásný den.

10. led 2024

Hezký den, jsem brzy 28 letá máma dvouleté holčičky, které bychom rádi pořídili sourozence. Proto se s nadšením ucházím o zapojení do testování produktů, které by nám na cestě za dalším miminkem mohly pomoci🍀

10. led 2024

Ahoj, všem. Jsem mladá 23 léta maminka dvouletého syna a již 1 rok a měsíc se snažíme o miminko, zatím bez úspěchu ale nevzdáváme se.
Vyzkoušela jsem mnoho vitamínů a pořád zkouším nové značky. Tak třeba značka beggs mi pomůže při cestě k miminku.

10. led 2024

Jsem maminka dvou dětí, 3leté holčičky a 5ti měsíčního chlapečka . Ráda bych vyzkoušela tyto vitamíny. Určitě by mě zajímalo zda by mi pomohli k mé únavě

11. led 2024

Jsem mámou dvou kluků staršího školáka 9let, mladšího 14mesicniho a v bříšku roste Ježíšek. Takže jsem jak mámou tak i tehulkou. Určitě ráda vitamíny vyzkouším. Abych dodala tělu vitamíny

11. led 2024

Jsem podruhé nastávající maminka a chtěla bych se podílet na doplňcích pro těhotné, poněvadž jsem u prvního dítka měla problémy, tak bych ráda tomu předešla. A hlavně doporučila něco dalším budoucím maminkám.

11. led 2024

Dobrý den, čekám 4 miminko. Momentálně jsem v 10tt. V každém těhotenství jsem užívala vitamíny a tyto bych ráda vyzkoušela.

11. led 2024

Dobry den jsem ve 20+5 ...cekam 3ti ho prcka a po 1 porodu jsem litala po hematologii kvuli zelezu... doktorka po me porad chtela at prestanu kojit ale to sem neudelala....ted jsem s zelezem na hranici ale na leky to neni pry na doplnek stravy... rada bych vyzkousela cokoli co mi pomuze se zelezem na hranici aniz bych pozdeji brala ciste jen zelezo(na recept)....

11. led 2024

Dobrý den,
právě slavím 35. narozeniny, jsem lehce za polovinou svého prvního těhotenství - po dlouholetých neúspěších. Po prvních náběrech krve jsem byla upozorněna na nedostatek železa, hořčík také je potřeba doplnit kvůli tvrdnoucímu bříšku. Chci pro svůj malý poklad to nejlepší a tak dodržuji pravidelné užívání různých doplňků stravy.
Bohužel nemohu sáhnout bez starosti po kterémkoli produktu kvůli své (nedávno zjištěné) silné intoleranci laktózy. Takže mě přípravky Beggs velmi zaujaly svým složením, které je vegan - a tím pádem laktózu, ale i další alergeny neobsahují. Je až překvapující, v čem všem se mléčný cukr nachází a využívá 😖

11. led 2024

Dobrý den, čekám druhé miminko a jsem ve 32tt, vždy mi bylo u těhotenství zjištěno málo železa, proto bych byla ráda za vyzkoušení doplňků stravy Beggs v těhotenství a v době kojení a to hlavně i kvůli jejich složení.

11. led 2024

Ahoj, je mi 31 let a jsem mámou 1,5 leté holčičky. Nepřijde mi, že bych byla něčím vyjímečná nebo zajímavá, tak nevím moc, co o sobě napsat. Snad jen to, že ráda pracuji na seberozvoji a jsem otevřena novým věcem i zážitkům 🙂 a do jaké skupiny spadám? Jelikož chceme s partnerem (z různých důvodů) děti, které budou od sebe jen o pár let, tak jsme ve fázi, kdy se teprve snažíme o další mimčo. Snad se brzy povede a já se hudu moci nazvat opět těhotnou 🙂)))

11. led 2024

Zdravím,
Jsem maminka jedno krásného vymodleneho klucika. Řekli jsme si že chceme pro malého sourence museli jsme opět podstoupit IVF poslední dvě 😔. No bohužel poslední pokus se povedl ale v začátcích ztráta. Od té doby se snažíme sami ale stále nic😔😔😪 proto by jsem ráda otestovala tyto výrobky člověk nikdy neví třeba se nám podeve druhé naše vymodlené.😀 A můžu zase si říct že jsem těhotná 🙂

12. led 2024

Dobrý den, po IVF se mi podařilo otěhotnět a nyní jsem v 9 tt. Je mi 38 let, doma máme 28 měsíční holčičku.Běhání na dětské kroužky a brigády mě teď poslední týdny dost vyčerpává a bez doplňků stravy bych to těžko zvládala. Ráda vyzkouším a porovnám vaše přípravky Beggs, dle složení vypadají kvalitně.

12. led 2024

Ráda bych vyzkoušela vitamínky, nyní jsem 7 měsíc a mám hrozné křeče a únavu.

12. led 2024

Jsem maminkou 8 měsíční dcery, do budoucna plánujeme i druhé miminko. Vaše produkty bych ráda vyzkoušela, protože jak kojim, tak mi malá bere opravdu hodně živin z těla a cítím se pak hodně vyčerpaná a unavená. Hodně to na sobě pociťuji a to mi malá krásně spinká.

12. led 2024

33 let, snažíme se o 1. dítko. Ráda dodám tělu potřebné vitamíny nejen přes doplňky stravy.

13. led 2024

Jsem aktivní maminka 38 let, která již dvě děti má a právě ceka třetí. Vidím, že mi asi nějaké vitamíny a minerály chybí, protože se mi začaly z ničeho nic začaly dělat zadery. Hodně cestujeme spolu s dětmi a travime čas spolu. Chci si to jejich dětštvi, co nejvíce užít. Z prvního těhotenství vím, že doplňky stravy jsou opravdu důležité. Po porodu jsem byla hodně unavená a nevyspala a přestala jsem doplňky brát a začala být hodně často nemocná. Pak mi došlo, že to bude tím, k doplňkům jsem se vrátila a zdraví se výrazně zlepšilo. Takže síle doplnků věřím, takže bych ráda vyzkoušela nějaké novinky 🙂

14. led 2024

Ahojte, mamičky,
ďakujeme za vaše komentáre a za váš záujem. Výber žien na testovanie úspešne prebehol a vybrané mamičky boli kontaktované inernou poštou 🙂
Tie, ktoré si nenašli správu od nás v internej pošte, neboli vybraté.
V tomto komentári vás však označujeme úplne všetky, ktoré ste sa zapojili, aby ste dostali upozornenie o ukončenom výbere a taktiež, aby sme vám všetkým poslali 3 srdiečka. Čiže označujeme a posielame srdiečka aj vybraným aj nevybraným.

❤❤❤
Krásny deň prajeme

@ajenka2022, @aleja, @amsetka, @anastaziestazie, @andynka25, @chlapecektehu, @drobnix, @evussia, @haaanka21, @iwettee, @jaaniickaa, @juppri, @krnovacka1402, @luciferik91, @luckamv, @mamikajuli, @martinova, @mmysulka, @mnoukavka, @molymoly, @monnane, @msgracia, @natalie_k, @nikolah14, @nikous621, @oplatecka, @pavla548, @princessconsuel, @sasakrusty, @sun_sun33, @suskacova, @telios, @terez90, @terkasss, @vercas89, @zektorka, @zuzanaproch

16. led 2024

Začni psát komentář...

Odešli