konik_testuje
14. srp 2023
736 

Zkušenosti s kojeneckými a batolecími mléky Beggs

Výběr správného kojeneckého mléka pro vašeho drobečka je jedním z důležitých rozhodnutí, která musíte učinit. Jako rodiči vám určitě záleží na tom nejlepším složení, ale ve finále bude rozhodující, zda děťátku mléčko sedne, bude mu chutnat a bude prospívat. Odměnou vám bude spokojené bříško vašeho miminka. Pro spokojené rodiče a šťastné děti jsou jako stvořená kojenecká a batolecí mléka Beggs a vy je budete mít možnost testovat.

Co budeme testovat

Kojenecká a batolecí mléka Beggs27 byla vyvinuta ve spolupráci s českými a slovenskými rodiči a jsou zlatým partnerem České pediatrické společnosti. Jsou také bez sóji, bez GMO¹, bez palmového a rybího oleje.

Usměvavá mléčná výživa Beggs vnáší do rodin spokojenost. Plná krémová textura pohladí jazýček i bříško každého malého strávníka. Mléka Beggs jsou pro mnohé rodiče a jejich ratolesti nedílnou součástí každodenních rodinných rituálů.

Obsahují směs probiotik a prebiotik GOS/FOS - bakterie mléčného kvašení (Bifidobacterium animalis subsp. lactis), přidané vitamíny C a D², které podpoří správnou funkci imunitního systému. Také jsou obohacena o plnotučné mléko s kapkou mléčného tuku. Beggs 2 pokračovací mléko obsahuje navíc také oligosacharidy mateřského mléka (2'FL).

Testovat budeme:

  •     Beggs 2 pokračovací mléko (800g) - od ukončeného 6. měsíce do 12. měsíce
  •     Beggs 3 batolecí mléko (800g) - od ukončeného 12. do 24. měsíce
  •     Beggs 4 batolecí mléko (800g) - od ukončeného 24. měsíce.

Koho hledáme

Na toto testování hledáme maminky dětiček starších 6 měsíců, které nemohou být kojeny. Pokud jsi i ty jednu z nich a ráda bys spolu se svým děťátkem zkusila novinku na trhu - kojenecké mléko Beggs, čti dál. Pokud navíc ráda fotíš a podělíš se ochotně o vaši zkušenost s námi na Modrém koníku, zapoj se do naší výzvy.

Jak se zapojit

Stačí, když nám do komentáře napíšeš, podle kterých vlastností se rozhoduješ při výběru kojeneckého mléka. Je to cena? Složení? Známá značka? Pozitivní recenze? Poděl se s námi. Klidně přidej i fotografii malého testera a nezapomeň napsat, o které číslo mléka bys měla zájem. Na přidání komentáře máš čas do 20.8.2023. Po tomto datu vybereme 25 z vás, kterým testovací balení mlék pošleme.

Těšíme se na vaše komentáře.

konik_testuje

#test_beggs


Důležité upozornění: Kojení je nejlepší způsob výživy kojenců. Kojenecká výživa by měla být používána pouze na doporučení lékaře. Pokračovací a batolecí mléka mají být pouze součástí smíšené a vyvážené stravy. Způsob použití a další informace na obalech. Potravina pro zvláštní výživu.

¹ Bez GMO dle legislativy jako veškerá kojenecká a dětská výživa.

² Obsahuje vitamíny C a D, které přispívají k normální funkci imunitního systému.

Synovi je rok a pul. Stale vyzaduje mlicko ke snidani a pred odpolednim i vecernim spankem. Rozhodujici u nas byly tentokrat predevsim recenze. Mleko osvedcene u prvniho ditete, u druheho totiz neproslo. I pres recenze ale dbam na slozeni, znacka nehraje zadnou roli, cene je treba se nekdy proste prizpusobit, kdyz to jde. U prvniho ditete tedy vybrano na zaklade slozeni, u druheho slozeni a recenze.

14. srp 2023

Syn má 8 měsíců, do nedávna hodně blinkal, takže byl na speciálním Sunaru AR. Protože už je v pořádku, hledám nové mléko. Váhám právě mezi Beggs a Kendamilem, který pila dcera. Takové testování by mi docela pomohlo, to se přiznám 😁. Mléko vybírám především podle složení, ráda kouknu i na recenze. Malý pije mléko třikrát denně, takže by si určitě pochutnal 🙂.

14. srp 2023

Já bych chtěla otestovat s 18. měsíční dcerou. Nedávno jsme odstavili od kojení a ona odmítá všechna UM, zkoušeli jsme několik značek, ale žádné ji nechutna. Tohle vypadá moc zajímave, tak bychom třeba měly stesti 🙂 jinak momentálně jediný parametr co hledám je to, aby mlicko dceři zachutnalo.

14. srp 2023

Já bych brala otestovat Beggs 4 batolecí mléko. Náš mrnous Jan má 3 roky a moc mě zaujalo jaky to má obranyschopnost na imunitu. Mohlo by to být dobré proti podzimním nachlazením. No vždyť půjde do školky. A tam jak se ví se chytne všechno. Tak by to bylo moc zajímavé. Budu si držet palce ať jsme to my. 😉

14. srp 2023

Jelikož mám dvě malá dítka, tak u nás umělé mléko pořád frčí. S jeho výběrem mi pomohl pediatr, jelikož dcerka měla reflux, tak nám doporučil speciální UM se složkou karubin - svatojánský chléb myslím 🙂 Nicméně dcerka už refluxem pár měsíců netrpí a stále hledáme vhodné umělé mléko, které jí bude na stoprocent vyhovovat. Takže já jsem se rozhodla za pomoci pediatra a kromě toho také dost dám na recenze kamarádek, kolegyň z práce nebo i z internetových recenzí. Není nad osobní zkušenost, kdy někdo v mém okolí má s konkrétním umělým mlékem zkušenost. Hodilo by se nám věkově mléko Beggs 3 nebo 4. 🙂

14. srp 2023

Ne všechny mléka dcerce ze začátku sedly a tak jsme jich vyzkoušely několik (máme teda nějakou představu), proto se primárně zaměřuji na to, jak dceři mléko chutná a zda ji sedí (a tedy nezpůsobuje žádné problémy). Nyní mi však přijde s věkem (už má rok), že mnohá mléka snáší dobře.
Takže se snažím kupovat um co nejkvalitnější s dobrými ohlasy, avšak bohužel musím koukat i na cenu, proto volíme zlatou střední cestu.

14. srp 2023

Mám dvouletaka, který je veliký mlekofil. Rozhodující je pro mě složení, ale i schopnost zasytit. Syn řeší pouze chut😃.

14. srp 2023
Autor komentář smazal

Moc se mi líbí filozofie firmy, mají dobře zapamatovatelné logo, takže vím že jsem na tuto novinku na trhu už narazila 🙂 Dcerka Klárka (19 měsíců) je kromě klasického jídla pořád i kojená, ale "na přilepšenou" a pro doplnění vyváženého jídelníčku pro ni hledám i to pravé batolecí mléko. Rozhoduji se zejména podle složení, ale samozřejmě jí musí mléko i chutnat, to jsou asi dvě hlavní kritéria. Rády bychom zkusily mléko číslo 3, budeme se těšit na případnou spolupráci a ochutnávku 😉🍀

14. srp 2023

Mléko pro malého vybíráme podle složení a ceny.. uz jsme jich vyzkoušely par a zatím nic mu nesedí. Tuhle značku jsem ještě nikde nevidela a tak bych ráda pro našeho 6mesicniho prcka vyzkoušela a ráda otestovali 😉

14. srp 2023

Mléko bych brala pro dvouletého syna, který se zatím mléčka nechce vzdát a já ho ani nenutím (zatím). Jakékoliv mléko, ať toto sušené či přímo čerstvé vybíráme podle kvality,ale taky hodně už i dle toho,zda synovi chutná. Už víme, která ano a která ne,ale upřímně o tomto mléku slyším prvně a ráda bych ho zkusila,ikdyž v okolí není v nabídce

14. srp 2023

Testli by sme dvojku 😁 mléko vybírám podle složení , vlastního rozumu, jelikož co sedne jiným ,nám nemusí . Chce to vyzkoušet a zjistit co vyhovuje a co ne . Každý má jiné požadavky ,bříško , zažívání

14. srp 2023

Rádi bysme otestovali mléko Beggs3. Přiznám se, že se při výběru umělýho mlíčka rozhoduju i podle ceny. Co si budeme povídat, cena je v dnešní době také důležitý faktor. Ale na prvním místě mi jde o kvalitní složení. Takže hledám něco, kde je dobrý poměr cena - výkon. Některé moje kamarádky hned začaly automaticky dávat dětem to nejdražší mléko na trhu, aniž by vyzkoušely jiné levnější varianty. Přitom by třeba dětem seděly i ty.... Je škoda nedat šanci novému, méně známému mléku a hned používat nějaké "značkové". Také proto rádi mléko Beggs vyzkoušíme, protože jsem o něm doposud neslyšela, což je škoda, protože se jeví jako kvalitní.

14. srp 2023

Kojenecké mléko vybírám hlavně podle chuti a složení. Když bude mít nedostačující složení, ničím mému dítěti neprospěje. Když nebude dobré, nebude ho chtít a bude mi také k ničemu. Mlíčko je ve stejné cenové kategorii jako naše stávající, změnám se nebráníme, ráda bych, aby ho syn vyzkoušel. Prijde mi, že se mu naše už přepíjí a já budu ráda, když ještě chvíli na mléku bude. Synovi je 14 měsíců, takže se hlásíme o mlíčko číslo 3 od 12. měsíce. 🙂

14. srp 2023

Rozhodujici je složení, osobní zkušenost, tohle mlíčko ještě neznám, ráda s dcerkou vyzkouším, měla bych zájem o číslo 2,dekuji.

14. srp 2023

U syna jsme prošli přes Bebu, Nutrilon, Sunar a nakonec mu sedlo mléko Babylove. U dcerky jsme začínali Sunarem ale přišlo nám, že jí moc nechutná. Nikdy totiž dávku nedopíjela.Takže jsme po zkušenostech začali dávat Babylove. Jenže to též nedopíjí. Dávám jí 150ml vody a 5 odměrek mléka a ani tu nejnižší dávku nedopije a to jí je 11m. Třeba právě toto mléko bude to pravé. Mlíčko dostává cca 4x denně. A jelikož dcerce bude 21.09. rok tak nevím jestli mlíčko číslo 2 nebo 3 ☺️

14. srp 2023

Dcerka ma 7 mesicu a pri vyberu umeleho mleka jsme se zamerili hlavne na slozni. Cenu jsem az tak neresila, je to drahe dost ale tak to proste je a ja radeji dam na kvalitu. Mela bych zajem o mleko cislo dve 🙂 dcera je na Kendamilu od doby co nekojim, ani jsme nemuseli zkouset vic mlek.

14. srp 2023

Synovi je 15 měsíců. Již nějakou dobu jsme na umělém mléce. S výběrem umělého mléka mi poradili již v porodnici. A u toho jsem také zůstala. Cena pro mně není úplně rozhodujíci. Jde spíš o to, aby synovi vyhovovalo, chutnalo a nedělalo nějaké zažívací problémy, alergie. Takže ráda vyzkouším i jiné mlíčko.

15. srp 2023

Krásný dobry den. My se rozhodujeme podle ceny ale musí být i dobré složení.
Vyzkoušeli jsme celkem dost mlék, ze začátku jsme bojovali, teď už je malá větší a je to lepší. Mlíčko miluje, takže bychom rádi otestovali mléko beggs batolecí č. 3 ❤️ slyšela jsem i téhle značce, že je skvělá, takže by to bylo super, a malá by byla určitě nadšená že může být vrchní ochutnávač 😂 malé budou v lednu 2 roky ❤️

15. srp 2023

Dobrý den, koukám na složení, kvalitu i recenze a hlavně na to,aby zasytilo. Druhý syn teď neustále vyžaduje jídlo,tak si říkám, zda vůbec mám ten správný sunar.

Ráda bych k případnému testování obdržela Beggs 2 pokračovací mléko - synovi je 7 měsíců.

15. srp 2023

Mam syna Jaroslava 14 měsíců, začali jsme ve 3m na Sunaru Complex ale ten neprošel, zkusili jsme Bebu Comfort a ta dobrý. V 8 m jsme přešli na Nutrilon Pro Futura, protože mu asi Beba přestala chutnal. Nutrilon byl příjemne sladký, tak chutnal. Po roce jsem chtěla zkusit levnější mlecko, tak jsme zkusili zase Sunar Complex. Chutná. Dostali jsme ale i malé balení Kendamilu, tak mu to buď míchám nebo davam samotné a zda se, ze chutná ještě víc 🙂. Mléka Beggs jsou pry chuťově velmi podobne jako mlecka od Kendamilu, takze by našeho maleho určitě potěšili. Bylo by to mléko Beggs 3.

15. srp 2023

S dcerou 13 měsíců se snažíme najít umělé mléko, které by ji zachutnalo. Ještě stále kojím a zároveň jsme vyzkoušely různá mléka, protože bych chtěla už začít odstavovat. Při výběru se řídím hlavně složením a pak tedy chutí, protože dcera zatím skoro žádné nevzala na milost. Značku Beggs neznám, ještě jsem ji v obchodě neviděla a proto bychom Beggs 3 s dcerou rády vyzkoušely.

15. srp 2023

Syna jsem kvůli druhému těhotenství přestala kojit chvíli po jeho 1.narozeninách a teď již téměř půl roku je na UM mléce, které pije před spaním a 1x v noci. Synovi bude 18měsíců, tak bychom rádi vyzkoušeli Beggs 3. Chutná mu jakékoli mléko, takže se nebojím značky střídat. Samozřejmě mléko vybírám podle složení a kladných recenzí. Při koupi mám ráda na mléku jeho krémovitou chuť a mléčnou vůni ☺️

15. srp 2023

Pri vyberu se zameruji na slozeni, chut a zda nepusobi problemy s briskem. K testovani bych si vybrala mleko c. 2

15. srp 2023

Dobry den,ja jsem to s vyberem mleka mela jednoduche. Neslo mi bohuzel kojit,takze jsme od narozeni na UM. Stale jsme verni jedne znacce,kterou nam doporucili v porodnici. Ale ted kdyz uz je dcera "vetsi", tak bych se nebala s ni vyzkouset neco noveho a trochu zaexperimentovat co se tyce UM (-: Jinak pri vyberu UM je pro me dulezite hlavne kvalitni slozeni a taky dostupnost,aby se dalo koupit treba i v supermarketu,kdyby necekane doslo. Z praktickych duvodu bych uprednostnila UM v plechovce,protoze z papirove krabicky a z toho sacku neni rozdelavani moc sikovne. Prosim pripadne BEGGS 2 nebo BEGGS 3.

15. srp 2023

Se Samickem bychom rádi mlíčko vyzkoušeli, protože je to náročný strávník. Je mu teď 8 měsíců, takže by rád vyzkoušeli mlíčko číslo 2. Vybíráme mlíčko hlavne podle toho, aby se co nejvíce přibližovalo mlicku mateřskému, aby mu žádná živina, vitamíny, ani jiná složka, která v mateřském mlicku je, nechyběla. Je také velmi důležité, aby obsahovalo probio a prebiotika, protože měl jako úplně maličký problém se zažíváním a jeho bříšku jen tak něco nesedlo. A protože mlíčko dáváme na spinkani, je potřeba, aby měl v bříšku jako v pokojíčku a mohl snít nejsladší sny bez bolestí a kreci. 🤗❤️ Budeme moc rádi, když si vyberete nás ☺️❤️ přikládám foto strávníka 🤭❤️

15. srp 2023

Jelikož už nemůžu kojit tak to správné mlíčko teprve hledáme jelikož naši malou👶 bolívá bříško a zvrací.
Při výběru mlíčka🍼 pro naši malou 👶se řídím hlavně svojim smyslem,potom složením a obsahem vytamínů a doporučením od lékárníka nebo maminek.
Cena mě je jedno zda je vysoká hlavně že mlíčko bude sedět a chutnat miminku
MOC RÁDO BYCHOM OTESTOVALI MLÍČKO 3

15. srp 2023

Rádi bychom otestovali Beggs 4 batolecí mléko. O mléko je stále zájem. 🙂 Střídáme Combiotik a Babylove.

15. srp 2023

Rada bych se zapojila do testovani. Vojtíškovi byly nedávno 2 roky. Mlíčko vyžaduje ráno a večer. Dříve jsem hodně zkoumala složení a zajímala jsem o obsah, později bylo pro mě důležité, abych mlíčko mohla koupit v lékárně nebo drogerii, když by náhodou došly zásoby. V současné době je důležitým faktorem i chuť mlicka, protože Vojtík začal byl vybíravý a ne každé mu hcitna, nebo po čase přestane chutnat.
Ráda bych vyzkoušela mlíčko číslo 4.

15. srp 2023

Hodně dávám pozor na složení a hlavně synovi musí chutnat a nezacpávat bříško. Ráda bych vyzkoušela číslo 3

15. srp 2023

Rády bychom otestovaly mléko Beggs 3. Bohužel jsem od narození naší malé berušky nebyla schopna kojit. Malá vyzkoušela spoustu značek UM, ale o této jsem ještě neslyšela. Důležité je v první řadě složení, zda chutná, jestli nezpůsobuje zácpu a bolesti bříška, rozpustnost (jak ve studené, tak i teplé vodě), jestli nepění, uchycení odměrky a také velikost a praktičnost nádoby 🙂

15. srp 2023

Synovi bude 6 měsíců, bohužel se mi přes veškerou snahu nepodařilo kojit. Od čtvrtého týdne byl a stále je na UM Kendamil. Žádné jiné mělko jsem nemusela zkoušet, jelikož mu sedl. Avšak s příchodem nové receptury (mám zásoby ještě starého balení a nové ano zkoušet nebudu) uvažují o nové značce a právě mléko Beggs je na našem seznamu v Top 3 😀 rádi vyzkoušíme a přejdeme právě na mléko Beggs. Rozhodující je pro mě složení. 👍👍👍

15. srp 2023

Rozhodující je složení mléka, pozitivní recenze ačkoliv chápu, že každému může sedět něco jiného a hlavně aby to syna zasytilo. Měla bych zájem o Beggs 3 batolecí mléko.

15. srp 2023

Dcera má 28 měsíců a mléko stále miluje. Pro mě je nejdůležitější složení mléka, dceři musí logicky chutnat a také ji nesmí bolet břicho, s čím naštěstí nemáme doposud problém. Na ceně také záleží, ale není to priorita, když je mléko kvalitní, ráda si připlatím. Ráda bych vyzkoušela Beggs 3 batolecí mléko.

16. srp 2023

Po ukončení kojení jsem pro dceru zvolila mléko Kendamil. Rozhodla jsem se tam na základě mého osobního průzkumu kvality umělých mlék a Kendamil se jevil jako ten nejlvalitnější, co se složení týká. Takže u nás je nejdůležitějším kritériem kvalita. Ale! Nedávno se změnila receptura a dceři už tak moc nechutná, proto bych dala ráda šanci jinému mlíčku. I když už bude mít Melánie 2 roky, mlíčko ma na spánek, a to polední i večerní a taky v noci. Přes den s ní hodně bojuju s jídlem a proto jsem ráda, když si dá alespoň mlíčko🍼

16. srp 2023

Mám 11m princeznu Ninušku a jelikož se nám nedařilo kojení, tak je malá na UM. Při výběru UM se rozhoduji hlavně podle složení, ale i dle recenzí, když už nekojím, tak ať má malá aspoň to nejlepší v UM. Hlavně aby malé sedělo. UM pije teď uz hlavně ráno a večer/v noci.
Kdybychom byli vybráni, rádi bychom mlicko č. 2🩷

16. srp 2023

Při výběru mně hlavně zajímá složení. A určitě dám na radu maminek, které už mají něco vyzkoušeno. Pokud by jsme testovali, prosím Beggs 2 pokračovací mléko (800g).

16. srp 2023

Mám 12 měsíční dceru Magdalénku, s kterou jsme už od porodnice bojovali s kojením a přes veškerou snahu jsme přešli na UM a jsme obě spokojené. Při výběru mléka je pro mě rozhodující složení a zda malé chutná. Mlíčko dáváme stále na noc a přes den odpoledne🍼 Nyní pokukuji po batolecím mléku a ráda bych vyzkoušela Beggs 3 🩷

16. srp 2023

Toto mléko jsem již na webu zahlédla, ale zatím jsme se k vyzkoušení nedostali. Naše mléko změnilo výrobcem chuť a syn z toho není úplně nadšený. Takže je pro mě určitě nejdůležitější, aby synovi mléko chutnalo a neměl bolení bříška, kvalitní složení a pak také ráda ocením praktické balení a především držák na odměrku 🙂 Rádi vyzkoušíme Beggs 3.

16. srp 2023

Rádi by jsme s dcerkou vyzkoušeli pokračující mléko beggs 3. Dcerka má 18mesicu občas musíme vyměnit za jiné mléko protože to co pije ji přestane chutnat s nutrinolu jsme přešli na kendamil. Tak by jsme zkusili Rádi něco jiného

16. srp 2023

Nejdůležitější je pro mě složení a recenze. Podle nich je mléko údajně sladší a dětem moc chutná. S krmením máme poslední dobou problém, proto bych ráda s dvojčaty Beggs 2 otestovala. Třeba bude chutnat více, než aktuálně používané a mě to ušetří vrásky na čele 🙂

17. srp 2023

Nejdůležitější je pro mě složení a konzultace s dětským obvodním lékařem. Pak samo sebou zda bude chutnat miminku a také aby mu sedělo. S prvním synem jsme měli problém protože mu seděl pouze Nutrilon. Proto bych si přála vyzkoušet i Beggs pro novorozence

17. srp 2023

Ráda bych vyzkoušela Beggs 2, pomalu přestávám kojit a hledám vhodné umělé mléko pro mého devíti měsíčního syna

17. srp 2023

Pro mě je nejdůležitější složení a recenze 🙏😍 a také chuť 😍
Můj 2,5 letý syn si stále jede svou mléčnou vlnu a chci pro něho to nejlepší 😍🙏

18. srp 2023

Já se rozhoduji podle složení, recenzí a po otevření i vůně. Mléko, co pila do teď změnilo vůni i chuť a nechutná jí, tak se snažíme najít takové, se kterým bude spokojená. Pro Amélku (14 měsíců) bych ráda Beggs 3, vyžaduje ho na uspávání a při růstu zoubků, což teď u nás zrovna probíhá.

18. srp 2023

Synovi bude nyní 6 měsíců. Pije Kendamil stejně jako pila dcera, ale jelikož došlo ke změně receptury a zdražení, již dlouho hledám alternativu právě za Kendamil. O mleku Beggs jsem již slyšela a složení i cena se mi líbí , ale chybí recenze na mléko ( málokdo ho zná a využívá) a to si myslím , že spoustu lidí odradí od koupi. Ráda bych vyzkoušela pokračovací mléko 2 i kvůli svému okolí. Mám spoustu kamarádek, které jsou na tom stejně jako já a hledají alternativu za kendamil .
Mléko vybírám samozřejmě podle složení, ale v dnešní době je zásadní i cena. Malý je hlavně na mléku, takže spotřeba je veliká.
Posílám fotku potenciálního testera😀

18. srp 2023

Synovi je 21 měsíců, tak bychom radi otestovali č.3 nebo popř.4. U mlíček se rozhoduji hlavně podle recenzí a také složení. Chci pro něj to nejlepší, tak ráda vyzkouším i něco nového 🙂 posílám fotku mého malého testera 🙂

18. srp 2023

Zkusila bych 3 pro dvojcatka Naty a Ami, ktere maji 1,5 popr pro staraiho syna, ktery ma 2,5 roku. U nas rozhoduje slozeni, kvalita ale nyni uz hlavne cena, zatim jsme zkouseli 2 mleka, ale bohuzel moc zdrazili

18. srp 2023

Doteď jsem měla to štěstí a mohla jsem svého 15 měsíčního syna kojit. Ale bohužel u mě nastaly zdravotní komplikace, které nedovolily abych v kojeni pokračovala. Zkoušeli jsme již 2 batolecí mléka, ale bohužel ani jedno z nich syn moc netoleruje.
Určitě bychom radi vyzkoušeli nové. Měla bych zájem o batolecí mléko číslo 3.

Při výběru mléka koukám na jeho kvalitu, chuť, původ a také především na to, aby obsahovalo probiotika. To je podle mě hodně důležité, přeci jen naši drobečci probiotika ještě potřebují a dosud je měl syn z mateřského mléka.

A v neposlední řadě si rada nechám poradit od svých kamarádek. Žádná ale ještě neměla toto mléko. Takže kdo ví, třeba budeme první 🤩☺️

18. srp 2023

Krásný dobrý den..náš malý miláček pije mlíčko od 11 měsíců. Kojila jsem co 1-1.5 hod . Byl nespokojený, uplakaný. A tak přišlo na řadu umělé mleko . Zkoušeli jsme různé značky, různé ceny . Začínali jsme s Hippem, doporučení z porodnice. Docela to šlo. Rozhodovala jsem se dlouho jaké jiné zkusit ,spíše jsem zkoušela co bude malému vyhovovat. Pak Beba , Sunar a pak jsem sáhla po mléce Kendamil . Udělali jsme si s přítelem takový test . Do 4 kelímku jsem mu udělala vzorek z každé značky . A dala mu ochutnat. Náš tatínek totiž sní téměř všechno a všechno je výborný, tak jsem neočekávala velké výsledky. Ale poznal během chvíle Sunar a Kendamil . U mě rozhoduje určitě vůně mléka, Chuť a složení. Baví mě balení ve kterém se prodává je praktické nez pytliky , ktere se nedaji znova uzavrit. Ráda bych se zapojila do testování něčeho nového. Kdybychom byli vybráni, rádi bychom ochutnali Vaše mleko 4 . Děkuji Káťa +Matteo

18. srp 2023

Zdravím . Radi bychom se synem otestovali vaše mlicko . Mléko vybíráme dle složení a recenzi protože syn je narozen o dva měsíce dříve a se vším nějak bojujeme. Neuspěli jsme ani s kendamil, ani s bebou ani sunarem a tak třeba to vaše je prave ono. Moc rad ochutnáva nové mlicka ale potřebovali bychom najít to prave . Momentálně máme 11 měsíců kalendarne a 9 dle lékařů . Takže se jedna o mlicko číslo 2 . A zde je malý bojovník

19. srp 2023

Ráda bych vyzkoušela Beggs 3 batolecí mléko se svým 12 měsíčním synem pro kterého vybírám mléko především podle kvality složení a také dle recenzí jak na internetu tak od přátel.

19. srp 2023
Autor komentář smazal

Vybíráme mlicko podle kvality a recenzí maminek a taky aby malému chutnalo a byl spokojený, takže určitě aby byli i probiotika v mlicku😊 Měli bychom zájem o 3❤️

19. srp 2023

Krásný den.
Ráda bych vyzkoušela zrovna toto mléko pro našeho 18 měsíčního syna pro, kterého je mléko zatím stále na prvním místě..bohužel na UM mléku je již od 3 měsíců .. A tak hledám vhodnou náhradu za náš oblíbený kendamil, který šel cenou bohužel trošku jinak.. Nicméně u mě rozhoduje určitě kvalita mléka, nejlépe když je z plnotučného mléka, bez palmového oleje a ještě když třeba obsahuje probiotika navíc tak je to velké plus... A před půl rokem zkoušení změny, která neobstála se pomalu bojím změny 😄. Mějte se krásně 🌞

19. srp 2023

dobry den, radi bychom se sebikem otestovali mlicko c.3. kupujeme pouze kendamil, kvuli jeho slozeni, ale cena je pomerne vysoka. treby by mu vase mlicko sedlo. dekujeme a prejeme krasny den 😇

20. srp 2023

S mojí 7,5 měsíční Adélkou bychom rády otestovaly kojenecké mléko číslo 2. Trochu bojujeme s UM a Adélka žádné mléko zatím nechce, ale mateřské mléko už jí pomalu nestačí. Tak bych byla ráda za vyzkoušení 🙂. V našem případě tedy cena nerozhoduje, ale rozhoduje chuť. Adélka je náročná.

20. srp 2023

Mám 8 měsíční dceru Leontýnku. Od 2. Měsíce se mi nedaří kojit a tak jsme na UM. A rozhoduji se podle složení. To mi přijde u dětí hodně důležité u všeho. Rádi bychom otestovali Beggs 2.

20. srp 2023

Ahojte, mamičky,
ďakujeme za vaše komentáre a za váš záujem. Výber žien na testovanie úspešne prebehol a vybrané mamičky boli kontaktované inernou poštou 🙂
Tie, ktoré si nenašli správu od nás v internej pošte, neboli vybraté.
V tomto komentári vás však označujeme úplne všetky, ktoré ste sa zapojili, aby ste dostali upozornenie o ukončenom výbere a taktiež, aby sme vám všetkým poslali 3 srdiečka. Čiže označujeme a posielame srdiečka aj vybraným aj nevybraným.

❤❤❤
Krásny deň prajeme

@adajon, @adelanovakova93, @ajenka2022, @alistejsy, @alpakovo, @ametystka, @amsetka, @anettkah, @anydevil, @bertoldina, @callipsa, @dela93, @dianalove, @dominika2525, @drobnix, @elizabethgreenova, @evakt, @gambi000, @han_ny, @janicka_7, @kaduska295, @katerina2394, @kattyss255, @kocickanela, @kolodejka777, @krisstina93, @lamakrelka, @lenysa19, @lilinkavec, @luckamv, @mama_mila, @mamikajuli, @maminecka21, @matope, @michaela1213, @michme, @natalie_k, @nikolbr, @pajasvac, @petpce, @petraval01, @pivonkaann, @rotoprdka, @samikovomama, @sisulinka82, @startuj, @szabickovi, @tangerina, @telios, @terezapolodnova, @terezz1, @terr18, @tess0290, @veronikasurova, @wery33, @ztracenka93

21. srp 2023

@konik_testuje děkuji moc ,že jsme byly vybráni a můžeme po obdržení balíčku mléko vyzkoušet ❤️

21. srp 2023

Začni psát komentář...

Odešli