konik_testuje
26. únor 2024
1710 

Zkušenosti s dětskými plenkami Bella Baby Happy řady Soft & Delicate

S příchodem nového člena rodiny se denní rutina novopečených rodičů zásadně změní. V centru pozornosti je děťátko a péče o něj. Jednou z klíčových činností, která dokáže ve velké míře ovlivnit spokojenost a pohodlí děťátka, je přebalování. Proto je třeba používat takové pleny, aby vyhovovaly potřebám té nejcitlivější pokožky, zároveň minimalizovaly riziko vzniku opruzenin a poskytly nepřetržitý pocit sucha. A vy budete mít nyní možnost takové testovat.

Co budeme testovat

Dětské pleny Bella Baby Happy řady Soft & Delicate jsou vyrobeny z nejkvalitnějších materiálů, dokonale se přizpůsobí tělu dítěte a díky savému jádru se superabsorbentem poskytují příjemný pocit sucha.

Novorozenecké plenky (velikosti 0 a 1) mají v přední části speciální výřez na pupík, který zajišťuje přístup vzduchu k pahýlku pupečníku, a urychluje tak proces hojení.

Jsou navrženy tak, aby vyhovovaly potřebám té nejcitlivější pokožky – neobsahují žádné alergeny a minimalizují riziko vzniku opruzenin. Všechny velikosti plen jsou vybaveny indikátorem vlhkosti– speciálním proužkem v přední části plenky, který změnou barvy signalizuje, že je plenku potřeba vyměnit.

Plenky jsou velmi lehké a tenké a díky systému elastických prvků se dokonale přizpůsobí zadečku a bříšku vašeho dítěte. Prodyšná vnější vrstva zajišťuje proudění vzduchu k pokožce a zabraňuje podráždění a vzniku opruzenin.

Kvalita plenek Happy SOFT & DELICATE je potvrzena nezávislým, světově uznávaným dermatologickým institutem Dermatest®.

Plenky jsou velmi lehké a tenké a díky systému elastických prvků se dokonale přizpůsobí zadečku a bříšku vašeho dítěte. Prodyšná vnější vrstva zajišťuje proudění vzduchu k pokožce a zabraňuje podráždění a vzniku opruzenin.

Kvalita plenek Happy SOFT & DELICATE je potvrzena nezávislým, světově uznávaným dermatologickým institutem Dermatest®.

Koho hledáme

Na toto testování hledáme 5 maminek, které se aktivně zajímají o vše, co se týká péče o děti, včetně nejnovějších trendů v oblasti dětské výživy, výchovy a zdraví. Pokud jste maminka, které záleží na tom, aby poskytla svému dítěti nejlepší možnou péči, a zároveň vám záleží na používání produktů, které jsou bezpečné, šetrné k pokožce a efektivní, jste ideální kandidátkou na testování plenek Bella Baby Happy Soft & Delicate.

Jak se zapojit

Pokud ses v popisu výše našla a ráda by ses do testování přihlásila, stačí, když nám pod článkem necháš komentář, ve kterém prozradíš, zda jsi věrná jedné značce plenek, nebo zadeček tvého drobečka snese jakoukoli značku. Představ nám své děťátko, nezapomeň zmínit, které číslo plenek bys měla zájem testovat:

Newborn - 2-5 kg

Mini - 3-6 kg

Midi - 5-9 kg

Maxi - 8-14 kg

Maxi plus - 9-15 kg

Junior - 11-18 kg

Junior extra - 15+ kg

Zapojit se můžete do neděle 03.03.2024. Během týdne pak vybereme 5 maminek, které potěšíme a o dalších krocích je informujeme v interní poště.

Držíme vám palce 🙂

konik_testuje

#test_bella_baby_happy

Jsem víceméně věrná jedné značce,ale spíše ze zvyku a kvůli cenové dostupnosti.Rozhodně se nebráním tomu,vyzkoušet nové, už jsme jich také řadu vyzkoušeli.Dcera má 2,5 roku a o nočníku nechce bohužel ani slyšet. Snad se nám podaří plen se úplně zbavit během léta.Testovali bychom velikost junior extra 😊

26. únor 2024

Mám svoji ověřenou značku plenek, kterou případně střídám s ještě jedněmi ověřenými plenkami. Doma mám již dvě děti 3 a 5 let, ty už plínkám odrostly, ale v březnu se k nám přidá pátý do party, který určitě bude ochoten vyzkoušet i plínky u kterých zatím nemáme osobní zkušenost. Vzhledem k tomu, že miminko bude čerstvě narozené ráda bych otestovala velikost nejmenší, tedy Newborn 2-5kilo.

26. únor 2024

Krásný den.
Jsem věrná jedné značce z důvodu dostupnosti online a možnosti dovozu až domů společně s dalším zbožím z drogerie. U ročního syna se začíná projevovat exem, takže mi záleží i na složení plenek. Když byl novorozenec, prošly mi rukama asi 3 značky plenek. Důležité na plence pro mě je, aby dítěti seděla a nikde nedostávala. Vzhledem k tomu, že už je aktivní chodec, je taky pro mě důležité, aby ho plenka v pohybu nijak neomezovala. Ráda bych se zúčastnila testování s velikostí plenek maxi plus - 9-15 kg.

26. únor 2024

Značky teď moc střídat nemohu, v synove velikosti už toho moc neni🙈 a úplně nadšená nejsem z ničeho. Ráda tak zkusím něco nového, velikost Junior extra.

26. únor 2024

Bella Happy jsme používali již u předchozích dětí a byli jim věrní po celou dobu. Nyní bych s dalším prckem ráda vyzkoušela jejich nové plenky. Měla bych zájem o testování plenek 3-6kg.

26. únor 2024

Bella Happy jsme ještě nevyzkouseli. Náš skoro dvouletak by rád vyzkoušel plenky JUNIOR

26. únor 2024

Za posledních 4 a půl roku a 3 ditkách jsem měla možnost vyzkoušet spoustu značek.
Momentálně mám jen jedno plenkové, ročního chlapečka. Značku, která by byla cenově dostupná a přitom kvalitní stále hledáme, jelikož nesnese některé materiály a má sklon v velkým opruzeninám. Teď zkoušíme dvě značky na střídačku. Ráda bych vyzkoušela tuto značku s nadějí, že bude sedět nejlépe a naše hledání by bylo u konce. Velikost pro malého by měla být Maxi 9-14 kg

26. únor 2024

Vyzkoušeli jsme kde co, sedi nám dvě značky, ale tyhle jsme zatím neměli tu cest vyzkoušet 🙂 třeba budou taky fajn. Potřebovali bychom maxi plus- 9-15kg

26. únor 2024

Keďže máme 4 deti a v léte pribudne páté,vyskúšali sme už veľa rôznych druhov plenok😇momentálne sme verní jednej značke ale radi skúšame nové veci,naše deti zatiaľ nemali väčší problém so žiadnou konkrétnou značkou. Najmladší by momentálne využil na testování veľkosť Junior☺️

26. únor 2024

Krásný den, my s 5 týdenní dcerkou zatím značky zkoušíme které budou nejvíce vyhovovat. A moc rády by jsme vyzkoušely i tyto plenky od Bella Baby Happy jelikož zatím jsme s nimi tu čest neměly. Měly bychom zájem otestovat mini 3-6kg. Moc děkujeme 🙂

26. únor 2024

Ahojky KONÍKU 🐎🎠, tady jsem 👶🏻!
Testovati plenky s maminou chcem 👩‍👦.
Maminka mi plenku dává,
jakoukoliv v krámu koupí, či objednává 🫶🏻.
Jmenuji se Josef, Pepa, Pepíček👶🏻,
plenky Bella MAXI PLUS chci na zadeček!
Nebo podle Vaší volby - mám (trochu bříško) a 11kilo 😊
jakoukoliv plenku by se mi od Vás zachtělo.
A KDYBYCH BYL VYBRÁN, bylo by mi milo 😊!
JE MI ZA MĚSÍC ROk jeden,
občas zlobím, ale testovati zvládnem💪🏻🫵🏻.

26. únor 2024

Moc rádi bychom testovali plenky velikost 4 - maxi. Vikouškovi budou 2 roky. Většinou kupujeme stále jednu značku, ale když jsou v akci jiné, tak sáhneme i po jiných. Samozřejmě musí být šetrné k pokožce a příjemné.

26. únor 2024

Čekám své třetí dítě, které se narodí každým dnem. U dvou starších jsem zkoušela různé značky, přednost jsem dávala různým eko plenkám a NT. Ráda bych vyzkoušela velikost Newborn.

26. únor 2024

Jsem víceméně věrná 2 značkám, které střídám … Měla bych zájem o plenky maxi . Syn má 6 měsíců

26. únor 2024

Tyhle plenky jsem vždycky brala už do porodnice, právě kvůli speciálnímu výřezu na pupík,který je naprosto super👍 Jinak mám prostřídáno vícero plenek (mám tři děti 😃) Klárka má dva roky a doma je téměř bez plenek, ale chodíme na kroužky pro malé děti nebo doprovazíme různě starší bráchy a na výlety do terénu raději ještě vždycky plenku dávám😉 Ráda bych tedy otestovala velikost Junior a budu se těšit na případnou budou spolupráci 🍀

26. únor 2024

S mojí Dominičkou už jsme dříve jako testerky MK byly vybrány 😊, pro připomenutí - Testovala by 2 letá Dominička, která už ovládá nočník přes den, ale ještě není odplenkovaná na noc. Noční plenky tedy u nás zastávají 2 výrobci plenek, které jsou ekologické a šetrné k zadečku dítěte. Pro Dominičku bych k testování uvítala plenky s označením Junior 🍀

26. únor 2024

Dcerky zadeček snese víceméně jakoukoli značku, problém jsme měly jen jedinkrát. Ale většinou víceméně převládá jedna značka, díky ceně a dostupnosti. Dcerka už má Plenky jen na spaní, velikostně by se jednalo o Junior plenky

26. únor 2024

Mám 22 měsíční dvojčata a zatím pleny používají i když už učíme na nočník. Na noc používame jenom pampers pants jediné které opravdu nikdy nezklamali a přes den většinou eko pleny z Rossmann. Ráda bych otestovala velikost junior, s plenami Happy zkušenost nemám.

26. únor 2024

Dobrý den , náš Matýsek bude mít 16 měsíců a je velmi aktivní ,takže už se nám stalo ,ze i plenka protekla. Takže jste opět hledali ,jaké plenky zvolit a poslední dobou máme problém s opruzením , tak jsme museli zkusit i jiné značky než na co jsme byli zvyklí . Rádi bychom zkusili i ty vaše .
V případě ,ze by jste nás vybrali bychom volili číslo 5 .

26. únor 2024

Vyzkoušeli sme u dcery vše ale happy byly nejlepší. U druhého miminka které má teď 1rok používáme Lild a Albert plenky se spokojenosti. U nás by byla vhodná velikost 4, má 10kg 🙂

26. únor 2024
Autor komentář smazal

Velmi ráda testuji vše nové, zároveň i vín, že pokud mi nějaká značka plenek nesedla dříve, neznamená to, že se nemůže vyvíjet a zlepšovat. Nyní mám třetí dítě, tak bych ráda značku Bella Happy vyzkoušela. Doma ji zatím zakoupenou nemám. Syn by nyní využil nejspíš pleny 2, mini, má lehce přes 4 kila.

26. únor 2024

tereza5869
Moc rádi bychom s Teodorkem vyzkoušeli vaše Plínky , máme od vás kosmetiku a je boží 🫶

velikost maxi 8-14kg

26. únor 2024

Pořád zkoušíme nějake nové, pokud je to cenově dostupné, rády bychom s dvouletou dcerkou vyzkoušeli i ty vaše ve velikosti junior 😊

26. únor 2024

Po pár experimentech u 1. dítěte jsem zůstala věrná jedné značce.
Testovali bychom: Junior extra - 15+ kg

26. únor 2024

Jsme věrní pár osvědčeným značkám, ale až na jedny synovi sedly asi všechny. Měla bych zájem o testování plenek Maxi plus 9-15 kg.

26. únor 2024

Kupujeme většinou jednu značku, ale občas vyzkoušíme i něco jiného. Synovi by nejlépe sedla velikost Junior 😊👶

26. únor 2024

Jsem věrná asi 3 značkám, ale můj drobeček určitě zvládne i něco jiného. U mě rozhoduje hlavně dostupnost plen, abych si je měla, kde koupit, když dojdou nebo případně objednat z e-shopu lékárny, protože využívám poukázky do lékárny. Se synem pravidelně testujeme nové produkty jako jsou mlíčka a kosmetika, ale pleny jsme ještě netestovaly. Mám svou stránku na FB Život s autistkou, kde taky uveřejňuji produkty, které testujeme. My bychom aktuálně potřebovaly Maxi 8-14 kg.

26. únor 2024

Značky střídáme, dcera zatím snese vše a ráda vyzkouším i tyhle 🙂 a k testování potřebujeme velikost Midi

26. únor 2024

Zatím jsme značky hodně střídali, ale nyní opakovaně bojujeme s opruzeninami, tak začínám zkoušet, jestli to nemůže být výběrem plenek. Rádi bychom tedy vyzkoušeli i Happy plenky. Potřebovali bychom velikost Maxi 8-14 kg🙂

26. únor 2024

Vyzkoušeli jsme více druhů plenek, ale nyní jsme věrni již delší dobu jedné značce. Happy plenky jsme měli v novorozeneckém období. Nyní by se nám hodila velikost Maxi plus - 9-15 kg.

26. únor 2024

Můj syn Vincent má 15 měsíců a snese jakékoliv pleny, ale jsme víceméně věrní jedné značce. Jelikož nám vyhovuje poměr cena výkon. Happy pleny jsme ještě nezkoušeli a rádi bychom Junior 11-18 kg, protože syn je kus chlapa 😊

26. únor 2024

V březnu čekáme holčičku . Doma už děti mám a každému sedli jiné pleny . Ráda otestují a věřím ,že i kdyby jsem nebyla vybrána tak budou určitě skvělé tak jako jiné produkty od Bella .. ráda by jsem vyzkoušela velikost newborn 🙂

26. únor 2024

U prvního dítěte jsme používali plenky Bella happy cca do velikosti 3, byly úžasné a synovi krásně seděly, hlavní výhodou byla dostupnost online v lékárně. Nyní čekáme holčičku v dubnu a budeme pokračovat s Bella happy. Ráda bych zkusila vel 1 newborn 2-5kg😊

26. únor 2024

Ahoj jmenuji se Erik je mi 8mesicu a vyzkoušeli jsme několik značek(Albert,Tesco,Pampers,dm, Rossmann ,dada)ale zatím se nejvíc osvědčili plenky z dm babylove ,samozřejmě se nebráním otestovat i značku happy snad zvládne to mé procuravani 😅 miluju jídlo a pití a pak to tam dole taky tak dopadá 🙈 mno a maminka porad neví jaké plenky mi dát 😊

26. únor 2024

@kykysek a plenky velikost maxi 9-15kg😊

26. únor 2024

Chtěla bych se zapojit do testování plenek, protože opravdu rádi zkoušíme nové plenky a ještě se nám nestalo, že by nám nějaké nesedly. Máme velkou spotřebu a jsme ráda, když může mít na sobě Naty kvalitní plenky, což tyto určitě jsou a moc bychom je chtěly vyzkoušet. Naty je 9 měsíců a má 9,5 kg, takže by mohla mít plenky velikost Maxi nebo Maxi Plus, to by nám asi bylo jedno které 🙂))))

26. únor 2024

Moc rádi se s dcerou zapojíme do testování plenek Maxi. Značky plenek různě střídáme, podle toho, které zrovna na nějakém eshopu nebo v obchodě objevím. Ráda zkouším nové věci a naštěstí dceřin zadeček nijak neprotestuje a zvládá to.

26. únor 2024

Moc rádi se zapojime do testování syn bude mít dva měsíce a furt tak nějak zkousime takže budeme rádi za testování bude mít tak mini tak třeba sednou a budeme objednávat furt

26. únor 2024

Jsem vicemene verna 1 znacce.Je to hlavne z cenovych duvodu.Zitra jsou dcerce 2 roky.Castecne chodi na nocnik, ale odplenkovat se nam jeste nepodarilo.Rada vyzkousim neco noveho a ma 12,5kg, tak bych sla do velikosti Junior.

26. únor 2024

Mám 8 měsíční Klárku, které váží něco málo přes 8kg, která na svém zadečku snesla jakoukoliv značku co jsem koupila. Převážně kupuji výhodné plenky, ale už kupuji podle zkušenosti s nimi jako je třeba savost, reálná velikost, nepropustnost. Samozřejmě se i nadále nebráním jiným značkám. Moc nás by potěšilo testování plenek ve velikosti MAXI 8-14kg <3

26. únor 2024

Převážně kupuji 1 značku hlavně teda na noc to už máme ověřený že sedí nejlépe, ale sem tam zkusíme i jiné značky a ty dávám přes den kdy přebaluji častěji 😊 dcera snese všechny pleny jediný problém vždy byl že to proteklo 🫣 a zrovna bella happy baby u nás doma ještě nikdy nebyla tak rádi vyzkoušíme 🎀potřebujeme velikost junior 👧🏼

26. únor 2024

Vyzkoušeli jsme více značek, teď už kupujeme jen ty osvědčené. Vyzkoušeli bysme velikost Midi.

26. únor 2024

Od narození syna jsme vyzkoušeli dohromady 4 různé druhy plenek. U jedněch jsme zůstali a máme je přibližně už rok a vyhovují nám. Zájem bychom měli o Junior - 11-18 kg.

27. únor 2024

Dobrý den, ráda bych s mým půlročním synkem testovala velikost Midi - 5-9 kg. 🍀 Nemáme zatím stálou značku, zkoušíme hlavně kvůli kvalitě a ceně. Záleží mi na tom nejlepším pro prcka. ❤️

27. únor 2024

Ze začátku jsme hodně dlouho hledali ty pravé pleny, které by vyhovovali citlivé pokožce. Teď už jsme věrné jedné značce. Pleny Happy baby jsme používali úplně ze začátku ráda bych se k ním vrátila 😉 slečně jsou dva roky ale s nočníkem nechce vůbec kamarádit 🙈 rády by jsme vyzkoušeli velikost junior 😉

27. únor 2024

Ahoj jsem Vojtíšek, je mi už skoro 9 měsíců a nosím plenky velikosti Maxi. Na značce až tak nesejde, hlavně že mám zadeček v suchu! 🙂 Tyto nové bych rád zkusil! A mamka by Vám pak dala vědět, jestli jsem byl spokojený.

27. únor 2024

Ahoj mám ráda , když maličký je spokojený a v suchu a nemá žádnou reakci a hlavně, ať dobře sedi.Ale vše je o dostupnosti a v dnešní době i o ceně a kvalitě. Rádi, bychom vyzkoušeli maxi plus 9-15 kg. Máme 9 měsíců.♥️

27. únor 2024

Zkoušíme různé značky 🙂 syn naštěstí nemá s žádnou problém . V případě možnosti testovat by se nám hodila buď velikost 5-9 nebo 8-14 .. máme akorát 8 kg

27. únor 2024

Jsem věrná jedné značce kvůli cenové dostupnosti, ale vyzkoušené máme i většinu z drogerie. Dcera netrpí naštěstí na žádné alergické reakce tak je dobré že jsme od babiček nemusely odmítat dárky. Pokud bychom s roční dcerkou byly vybrané přály bychom si vel. Junior

27. únor 2024

Testoval by Eliášek, 13 měsíců. Nevadí mu jakékoliv plenky, naštěstí žádné alergické reakce či opruzeniny nemá, takže můžeme používat jakýkoliv druh. Rádi vyzkoušíme i jiné. Velikost Maxi plus - 9-15 kg.

27. únor 2024

My tyhle plínky používali už dřív, jen pak nás babička zasobila jinýma a u těch jsem do teď zůstali, jenže s přechodem na velikost 5 má syn problém s citlivou pokožkou na zadečku, takže bych chtěla vyzkoušet tyhle ❤️

27. únor 2024

Krásný den, mám doma skoro 3 měsíčního chlapáka jménem Theodorek. Plenky nám zatím sedli všechny co máme vyzkoušené až na jednu značku s kterou jsme moc spokojený nebyli. Téďa by určitě rad vyzkoušel tuto značku ve velikosti Midi 5-9 Kg 🩵

27. únor 2024

Značku Bella Happy jsme používaly, když se dcerka narodila, pak jsme začaly používat jinou. Celkově jsme věrné jedné značce, ale rády zkoušíme i jiné pleny. Malá má citlivější pokožku, takže hledáme to nej 🙂 Za celou dobu nám nevyhovovala pouze jedna značka. Rády otestujeme Maxi plus - 9-15 kg.

27. únor 2024

Dcera je už větší nosí plenky vel.6 přes den málo většinou jen na spaní ale zatím jsme nenašly značku po které by neměla otlaky a vyrazku. Moc rádi zkusíme zda by nám tyto sedly.

27. únor 2024

Přes den přebaluji dceru častěji, takže zkoušíme různé plenky, ale v noci jsme věrné jedné značce, u které víme, že nám opravdu neproteče 😊 Určitě ale vždy volíme plenky pro citlivější pokožku, protože má dcera atopickou pokožku. Rády bychom vyzkoušeli velikost "Junior" 😊

27. únor 2024

Zkouším různé plenky,ale tyhle bych opravdu ráda vyzkoušela a potřebujeme velikost 5 Junior 🙂 pro mého chlapečka Filípka

27. únor 2024

Přiznám se,že jsem z 90% věrná jedné značce už u druhého syna,ale nikdy se nebráním ozkoušet cokoli jiného. Ráda bych případně ozkoušel pro syna Maxi plus - 9-15 kg

27. únor 2024

Zatím jsme věrní značce lupilu jiné jsme nezkoušeli. Ráda bych tuhle značku zkusila maxi 8-14kg už o ní uvažuji delší dobu. ☺️

27. únor 2024

Hezký den, do testování plenek bych se s dcerkou velmi ráda zapojila. Vyzkoušela jsem u ní spoustu eko plen a sedí jí pouze jedny (Monperi). Bella Happy jsem ale používala u novorozence. Dcerka má 11 kilo, takže bych volila Maxi nebo Junior. Pleny jiné značky nosí velikost 4

27. únor 2024

Do testování bysme se rádi zapojili. Plenky nám nevadí střídat jediné které nesnese jsou pampers z těch se osypal..tak bysme rádi vyzkoušely Maxi 😉

27. únor 2024

Dobrý den, v domácnosti využíváme 2 značky, ale vždy musíme po čase jednu obměnit, pro dceru 2 měsíce jinou a pro syna 2,5 roku také jinou, tomu vždy vyhovuje nějaká značka chvíli a pak musíme zase vyměnit. Koukáme na kvalitu, ale zároveň cenovou dostupnost. Bohužel syn stále nechce chodit na nočník, a to jsme zkoušeli už vše, takže plenky jsou u Nás na denním pořádku pořád. Byli by jsme tedy rádi za možnost vyzkoušení a v případě že by se na Nás usmálo štěstí, rádi bychom velikost Junior . Děkuji 🍀

27. únor 2024

Přeji krásný dobrý den, dříve jsme používali konkrétní značku ,ale časem jsme zjistili,že nám úplně tak nesedí a bylo to z ničeho nic,takže jsme pak zkoušeli vícero značek A teď jsme zůstali u jedné a jsme zatím spokojený a žádné problémy nemáme.
Ale každopádně budeme rádi když budeme moct to vyzkoušet jiné kvalitní a šetrné k pokožce.
Myslím si, že každá maminka chce pro své dítě jen to nejlepší. ❤️🍀
Já bych ráda cestovala tyto plenky pro moji dceru Alenku která má čerstvě dva roky , takže bysme rádi otestovali plenky maxi plus 9-15 kg❤️🍀 děkujeme a přejeme hezký den.

27. únor 2024

Mám doma 1,5 ročního objevitele. Rádi bychom vyzkoušeli Vaše plenky Maxi plus. Snášíme dobře všechny plenky, co jsme zatím vyzkoušeli, ale přiznám se, do nejlevnějších plenek ho opravdu nedávám, zajímám se o složení, když už přebaluji, ať je zadeček v komfortu. 🙂

27. únor 2024

Dceři je 18měsíců.Je to už naše třetí dítě.Za nás jsou nejlepší pampers,ale jsem spokojená i s plenkami z Alberta a z Tesca.Měla bych zájem o pleny Junior 11-18kg.

27. únor 2024

Do pul roki syna jsme byli verni jedne znacce.Ted hledame levnejsi variantu,ale zatim jsme nenasli,co hledame. Tyto pliny jsme jeste nevyzkouseli a radi otestujeme vel.Maxi.

27. únor 2024

Naše holky mají citlivou pokožku, takže s plenami moc neexperimentujeme. Čas od času vyzkoušíme nějaké jiné, ale většinou používáme jednu značku, která se nám osvědčila. Rádi bychom však nyní vyzkoušeli pleny Junior, jelikož naše značka je na tom stále hůř.

27. únor 2024

Zacinali jsme take s Happy, ale trojky pak protekaly, tak jsme zacali vybirat ruzne znacky a uz jsme zadne verni nebyli :D. Ted cekame druhe, dcera uz je na nocniku, takze opet zacneme s Bellou a snad opet hezky sednou. Takze jednicky nebo dvojky by se urcite hodily do zacatku☺️

27. únor 2024

Střídáme dvě značky a to Linteo nebo Bebelo z Dr Maxe ale nebráníme se vyzkoušet nové, tady po těch Bella Happy už dlouho koukám ale nějak jsem neměla odvahu je ještě koupit 😅 u syna jsme tenkrát měli myslím vel 1.
Rádi bychom teď vyzkoušel s dcerou (17m) velikost Maxi Plus😁

27. únor 2024

Když byl syn menší, stridala jsem značky poměrně částo. Vojtíšek měl dost citlivou pokožku a ne vždy mu všechno sedlo na první dobrou. Nyní je mu 2,5 roku, pokožka se zlepšila a tak si mohu dovolit zůstat věrná několika osvědčeným značkám. Přiznávám se, že většinou vybírám podle akce. Ač je Vojtik ve věku, kdy by měl začít chodit na záchod nebo nočník, tak bohužel zatím se mu do toho nechce. Věřím, že během léta už bude bez plenek, ale momentálně to bez nich stále nejde. Ráda bych u něj vyzkoušela velikost Junior nebo Junior extra. Mohu vás ujistit, že Vojta by vzal testováno velice vážně, protože co dokáže do plenky vytvořit, častokrát nechápeme😂😂😂

27. únor 2024

Se synem Kubíčkem jeden rok máme svoji oblíbenou značku, ale nebrání se vyzkoušet i jinou variantu. Rádi vyzkoušíme plenky Junior. 🙂

27. únor 2024

Plenky používáme všechny možné značky. Vždy se rozhodují podle ceny. Zatím jsme na žádné plenky neměli špatnou reakci. Rádi otestujeme s 10 mesíční dcerou další značku ve velikosti maxi 8-14 kg.

27. únor 2024

Moc bychom chtěli tyto plenky vyzkoušet. Syn Honzík má hodně citlivý zadeček a po vyzkoušení několika druhů plenek, nám zatím vyhovují jen plenky Dada. Určitě bychom rádi napsali recenzí a popřípadě doporučili i ostatním maminkám. Plenky bychom rádi ve velikosti 9-15 kg.

27. únor 2024

Víceméně jsme věrni jedné značce plenek, ale když se objeví něco nového, tak rádi ozkoušíme na našem drobkovi, jestli by mu seděli i jiné plenky, ještě lépe. Našemi Samuelovi je právě 5 měsíců a váží 9 kg, takže bych ráda vyzkoušela velikost maxi plus 9-15 kg. 😊

27. únor 2024

Plenek jsme vyzkoušeli více druhů a zatím nám nejvíce sedí Baby Dream z Rosmánku,ale měli jsme možnost vyzkoušet i Bella Happy a byli super,tak bychom rádi vyzkoušeli velikost 2, 3 až 6 kg.

27. únor 2024

Od narození syna jsme vyzkoušeli skoro všechny značky plenek a z žádnou jsme neměli problém. A rádi vyzkoušíme další druh plenek a to velikost midi. Náš chlapeček má 3 měsíce a váží 5 kg

27. únor 2024

Už jsem vyzkoušela hodně dětských plen. Většinou kupuji podle ceny. Mám 10 měsíční dceru, která váží 8 kg. Ráda bych tedy testovala plenky číslo 4 maxi.

27. únor 2024

Rado odskousim pro siny
Junior extra - 15+ kg

27. únor 2024

Máme 8 denni miminko a zatím hledáme to nejlepší pro její zadeček ♥️ velikost má 0☺️

27. únor 2024

Chtěla bych testovat pleny Junior 11-18 kg.Větsinou kupuji dle spokojenosti a ceny 🙋♥️🍀

27. únor 2024

Přiznám se, že nyní značky měníme z různých důvodů (cena, dostupnost, kvalita, vydrž…) - některé zakoupíme jen jednou a pokud v nějakém bodě mého očekávání nevyhovují, už je nekoupím a zkouším jiné. Pokud mi přijdou fajn tak u nich zůstávám a většinou měním značku jen z důvodu financí nebo dostupnosti, případně, že objevím ještě nějaké, které mě zaujmou.
Jinak bych plenky ráda testovala se svou 19m dcerkou, která je naše usměvavé sluníčko 🙂 (v případě, že budeme vybráni, prosím o velikost Maxi plus)

27. únor 2024

Ahojky, jsem novopečená mamina chlapečka (7 tydnu). Zatím jsem věrná 1 značce vzhledem k dostupnosti ceny a pohodlí malého. Sem tam ale otestujeme i něco nového, kdybychom našli lepší, ať o nic nepřijdeme. Nerada ale riskuji, kvůli možnému nepohodlí malého.
Rádi bychom případně testovali vel. Mini nebo Midi, podle toho od kdy by se začínalo testovat. Jsme momentálně něco přes 4 kg, v patek budeme vědět přesně.😊

27. únor 2024

Zdravím, zatím jsem ve 31tt a momentálně ležím pod dohledem v nemocnici kvůli vcestné placenty😔 Vzhledem k této diagnóze je možné, že se náš koblížek vykutálí dřív, než bude dopečený, a proto mě velmi zaujalo, že Vaše značka nabízí i plenky pro předčasně narozené děti👍 Také nápad s otvorem pro pupeční pahýlek je výborný, u staršího syna jsme plenky v onom místě nastřihávali..Doufám, že vydržíme až do plánovaného císaře ve 37tt, a budeme využívat plenky 2-5kg🙏👶🏻

28. únor 2024

Používáme jednu značku a to babylove, občas vyměníme za jiné, slyšela jsem na happy soft delicate chválu tak bych je také ráda vyzkoušela, vyzkoušeli by jsme maxi plus 9-15 kg , zadeček v konfortu dětiček je důležitý

28. únor 2024

Zdravím 😊 vyzkoušeli jsme s dcerkou Emilly různé druhy plen zůstali jsme u jedné značky ale nebráníme se vyzkoušet plenky Happy soft delicate Maxi plus 😊

28. únor 2024

Ahoj, plenky zkoušíme různé. Můj syn má 6 měsíců a citlivou pokožku. Proto rádi vyzkoušíme Midi. 🙂

28. únor 2024

Zdravím, já jsem víceméně věrná jedné značce, ale nebráním se se zkoušením jiné, když se mi dostane do rukou. Právě zkouším 2 různé značky, jelikož ty naše mají menší rozdíl mezi velikostmi a my bychom potřebovali zlaty střed. Zatím to vypadá, že to prcek snáší a změna plenek mu nedělá problém. Rádi bychom vyzkoušeli velikost midi. Děkujeme

28. únor 2024

Zdravím jsem prvorodička a ráda bych vyzkoušela řadu plenek, které budou sedět a nedělat opruzeniny, ve kterých děťátko bude spokojené. Rádi by jsme vyzkoušeli velikost mini.dekuji

28. únor 2024

Já mám nakoupené víc značek a budeme testovat co prckovi sedne a pak pojedeme v té značce 😊
Ráda bych vyzkoušela velikost mini . Děkuji 😊

28. únor 2024

O této značce už dlouho uvažuji, vyzkoušeli jsme zatím jen dada, pampers. Od této značky jsem měla plenky u první dcery a určitě bych rada znovu vyzkoušela, jelikoz už ubehl nějaký čas a určitě kvalita bude jiná. Prosila bych velikost maxi

28. únor 2024

Pouzivali sme ruzne znacky, podle toho co jsme treva dostali..bella happy jsme pouzivali casto a porad pouzivame, mame i pants od teto znacky, tuhle radu plenek jsme jeste nevyzkouseli a radi by jsme zkusili 🙂 🍀 a velikost nejspis midi

28. únor 2024

Používám Baby Love z DM, proto ráda vyzkouším něco jiného. Syn má velikost Maxi

28. únor 2024

Jsem maminka téměř 16. měsíčního chlapečka, který má bohužel genetický syndrom. Z tohoto důvodu nás plenky budou provázet nejspíš jeste dlouho. V současné době hledáme vhodné plenky, protože ten náš malý šikula dokáže snad všechny pleny ve své velikosti během chvíle pročůrat. Měli bysme zájem otestovat plenky ve velikosti Maxi plus. Malý nyní váží 11 kg. 🙏

28. únor 2024

Naše děťátko snese jakékoliv plenky, často je měníme a zkoušíme, co které umí. Vybrali bychom velikost junior extra. Synovi jsou 2 roky a ještě stále nosí plenky.

28. únor 2024

1.3. čekáme první přírůstek, máme zakoupené Pampers premium care a chtěly by jsme vyzkoušet i jinou značku. Měly by jsme zájem o velikost newborn

28. únor 2024

Máme odzkoušeno několik značek a žádné synovi nevadili, spíš jsme hledali plenky na noc, které nepročůrá. Takže rádi zkusíme nové. Kdyby jsme byli vybráni, prosila bych velikost Junior. Děkuji 😊

28. únor 2024

Naše 20ti měsíční štěstí má prdelku citlivou, takže už moc nezkoušíme,ale plenky od Vás jsme měli v porodnici,proto bych i tyto vyzkoušela ve velikosti 4.

28. únor 2024

Na Happy-ckach jsme začínali, super plenky. Teď bereme dle ceny, střídáme dvě značky, ale snese asi skoro všechny ;) zájem bychom měli o MAXI 8-14kg 🦊🍀

28. únor 2024

Dobry den.🙂Jsem prvorodička.Naša holčička ma 7 tydnu❤, zadeček snese jakékoli plenky, ale hledáme značku, kterou budeme vždy používat. Možná to bude vaše značka?) s takovými plenkami jste se ještě nesetkali.Budu rada protestovat plenky Mini.Děkuji 🌷

28. únor 2024

Dobrý den čekáme miminko tak zatím budeme zkoušet různé značky. Budu ráda když budu moct otestovat vaše plenky velikost newborn.

28. únor 2024

Zdravím z porodnice, odkud si zanedlouho odvezeme 4. prcka Dominička Eliáška. Rádi bychom spolu vyzkoušeli novou značku plenek. U každého z dětí jsem užívala jinou značku (hugies, baby dream,colorky). U této značky bychom potřebovali velikost 2-5 kg.

28. únor 2024

Syn prozatím neměl problém s žádnými plenami a jsem za to opravdu moc ráda. Kolikrát slyším v mém okolí jak někteří snesou jen určitou značku a je mi to líto protože kolikrát ta cena plinek jen opravdu katastrofa. Je ale pravda, že tuto značku jsme ještě nezkoušeli, tak bychom rádi vyzkoušeli a velikost Junior 11-15kg

28. únor 2024

Dobrý den, jmenuji se Monika a společně se synem Matyáškem bych ráda otestovala plenky Bella Baby Happy řady Soft & Delicate. Matyáškovi bude za pár dní deset měsíců. V průběhu těchto deseti měsíců jsme vyzkoušeli relativně hodně druhů dětských plen (protože když se někomu narodí miminko, nebo když chcete dát miminku dárek pod stromeček, plenky nikdy neurazí). Co se týče pokožky, ta snesla všechny vyzkoušené plenky. Jen jsme měli u některých plen problém s tím, že se nám při vykonání potřeby stala nehoda a muselo jít všechno oblečení do pračky. U některých plen jsme zaznamenali nemilý zápach při počůrání plenky. Nikdy bych neřekla, že může být mezi plenkami tolik rozdílů. Momentálně ještě Matýsek spotřebovává darované plenky od "Ježíška". Protože už se Maty staví a dělá pár krůčků kolem nábytku, také hodně leze, tak mi jde především o jeho komfort a zadržení potřeby. Máme přibližně 2-3 oblíbené druhy plen, u kterých jsme spokojeni. V případě, že by byl Matýsek zvolen jako malý tester, přáli bychom si poslat velikost maxi - 8-14 kg.

28. únor 2024

Krásný večer, jsem maminka velice aktivní dcerky, které je 30mesicu. Od narození zkoušíme různé značky plenek, na trhu je nepřeberné množství. Skvěle nám sedly, a sedi, pouze dvě značky. Pampers Premium Care, Huggies Extra Soft. Když objevíme něco nového na testování, rady ozkoušíme. Dcera má citlivou pokožku a klademe důraz na komfort. Pokud bychom se mohly zapojit, budeme moc rády za Junior Extra. S pozdravem Mirka a Evička

28. únor 2024

Věrná jedné značce, ale rádi vyzkousime
my už jen na spaní, tak junior extra

28. únor 2024

Ráda bych si našla jednu značku, která bude vyhovovat. Mimčo by mělo přijít 8.3. takze nejspise mini 🙂

28. únor 2024

Jsem mámou tří dětí a za všechny bych dýchala, miluji je nade vše a přeji si pro ně to nejlepší. Teď, u našeho miminka, se o kvalitnější věci zajímám více, než kdy jindy, záleží mi na tom, co pro Jonáška používám. I když jeho zadeček snese každou plenku, vybírám z těch ekologičtějších variant. Budeme moc rádi testovat velikost 3, s touto značkou nemáme žádné zkušenosti, věřím, že to bude pro nás s Joníškem prima čas a dalším maminkám rádi sdělíme naše nabyté zkušenosti.

28. únor 2024

Používám dvě značky, protože ty které by mi vyhovovali Po delší době zapáchají močí a tak na noc používám jiné. Samozřejmě bych brala jedny, které by byli super v noci i ve dne. Ráda bych vyzkoušela vel.4.

28. únor 2024

Naše 1,5 letá dcera už za svůj život vyzkoušela plno značek. Různé značky plenek jsme dostali od příbuzných při narození a další jsem pak koupila, protože mě lákalo je vyzkoušet, jak budou kvalitní a zároveň třeba cenově dostupnější. Hlavním kritériem při výběru co dále kupovat pro mě bylo, aby dcera neměla opruzený zadeček a aby plenky dobře seděly a nedejbože neprotekly. Nakonec jsme zakotvili u nejvíce profláklé značky a to Pampers premium care, se kterými jsem naprosto spokojena. Je pravda, že plenky Bella Baby Happy řady Soft & Delicate jsme zatím nezkoušeli a třeba bych byla i mile překvapena 😉. Rádi bychom proto s dcerkou vyzkoušeli velikost Maxi 8-14 kg.

28. únor 2024

Hezký den, máme 11měsíční Natálku, u které jsem vyzkoušela snad všechny značky svéta 😁
Nakonec jsem zjistila, které jí sedí nejlépe ,stejně jako u prvního syna.
Ráda zkouším nové věci a pokud budou vyhovovat oběma, nemám problém testovat.
Proto se nebráníme testovat i tyto plenky a pokud by sedli jako "zadeček na hrnec" budeme i nadále věrné této značce 😊
Velikost Midi 5-9kg
Katka a Natálka

29. únor 2024

Dobrý den, mám 13 měsíční holčičku, teď už jsem věrná plenkám jedné značky, které se nám osvědčily ve všech směrech, ale ráda vyzkouším jiné cenově dostupnější. Teď máme velikost 6-10kg, ale pomalu budeme kupovat větší.

29. únor 2024

Dobrý den, u prvního syna jsem neměla problém s žádnou odzkoušenou plenkou, však jsme zůstali u značky, která pasavala na jeho tělo, aby někde neprosakovala (během dvou let měl syn 3 značky). Díky recenzím nebo poskytnutému vzorku jsme přešli na jinou značku, ale v době, kdy větší velikost používané značky už neseděla. V nejbližších dnech má přijít na svět další syn (termín porodu byl v pondělí) a pro něho bych ráda zkusila Vaše plenky 🙂 podle datumu doručení bych stála o newborn nebo spíše raději mini.
Přeji hezký den, s pozdravem Lucka.

29. únor 2024

Ze začátku jsem byla věrná jedné značce kupované v Německu, ale bohužel už jí nemůžu sehnat a tak značky střídáme, dcerka nemá zatím problém s žádnou značkou, ale stále jsme nenašly tu u které by jsme zůstaly, jde mi především o kvalitu a ne úplně vysokou cenu. Bella značku jsem zkoušela u první dcery a tenkrát jsem byla spokojená, tak třeba po testování se u nás ustálí a nebudeme kupovat jiné 😊
V případě vybraní mám prosím zájem o Junior - 11-18 kg nebo Junior extra - 15+ kg

29. únor 2024

Že začátku jsme zkusili víc plen ale pak jsem používala, jedině Happy Bella plenky byly a jsou nejlepší co se týče kvalitou a materiálem 🙂 u druhého chci určitě nadále pokračovat 🙂, kdyby se to povedlo hodili by se nám mini 3-6 kg do začátku 🙂

29. únor 2024

Mám skoro 10 měsíčního raubíře, co zeď nevydrží v klidu. Většinou zůstáváme u jedné značky, ale sem tam zkoušíme i nové. Kdyby se nám povedlo zapojit do testování, prosím.o velikost Maxi

29. únor 2024

Značku Bella máme rádi, měla jsem už možnost pár věcí vyzkoušet. A malé vše sedělo, takže, pokud budeme mít možnost testovat plenečky velikost Maxi. Určitě by nám to udělalo radost. 👌♥️

29. únor 2024

Tak jelikož sem prvorodicka a malý má teprve dva měsíce tak zkouším různé značky, aby jsem zjistila jaký je mezí ními rozdíl a které prckovi nejvíce vyhovují.Aby nám vyhovovali jak přes den tak i v noci. Rada by jsem vyzkoušela pleny Midi - 5-9 kg ty jámě ještě neměli

29. únor 2024

Tuto značku plenek jsme ještě nevyzkoušeli, ale byli bychom rádi zapojeni do testování. Rádi zkoušíme nové produkty. Syn Matýsek 13 měsíců začíná chodit, tak bychom uvítaly lehké, prodyšné a hlavně pohodlné plenky aby ho neškrtily. Nyní váží 11kg, tak bychom zkusily plenky Maxi plus.

29. únor 2024

Jsem věrná značce, synovi jsou 3 a má plenu teď už jen na spaní. Bella je prima. Junior případně prosíme.

29. únor 2024

Syn snese většinu značek. A rádi by jsme testovali plenky od 15kg výš.

1. bře 2024

Syn snese většinu plenek.
Žádný problém jsme neměly.
Ale tuhle značku jsme ještě nezkusila,tak bych byla ráda za možnost vyzkoušení 🌸🥰🍀Tak snad se poštěstí 🥰Plenky které by jsme chtěly vyzkoušet jsou Maxi plus 🌸

1. bře 2024

Dobrý den, ráda bych byla věrná jedné značce, ale kalhotky které nám vyhovovaly ve velikosti 0 a 1, nám bohužel neseděly ve větších velikostech. Syn je dlouhý, ale hubený, tak bojujeme a stále hledáme vhodné kalhotky, aby mu neprotékaly, neoprudil se z nich a nemusela jsem lepit pomalu až na druhém boku. 😉 Hodily by se nám plenky maxi nebo maxi plus, syn má 9,2 kg a necelých 80 cm, tak je přímo na rozmezí. 😊

1. bře 2024

Dobrý den. Syn má 3 měsíce a skoro 7 kg. Je trošku buclík ☺️ u prvního syna jsem happy Bella používala. Nynější syn má citlivější pokožku a tak ne každé pleny sednou. Rádi bychom našly jednu značku a tě byli věrní.

1. bře 2024

Pro spokojenost už kupujeme jednu značku, ale nikdy jsme se nebránili vyzkoušet pleny od jiných výrobců. Náš syn velmi moc pije, a pak také velmi moc čůrá, plenu musíme měnit opravdu často (cca po dvou hodinách, někdy častěji), a spotřeba plen je tím pádem neuvěřitelná 🙈 na nočník nechce, na dětské prkénko nesedne, vypadá to, že nás přebalování jen tak neopustí 😀 a to bude mít v květnu už dva roky. Velikost by odpovídala Maxi 8-14 kg 😉

1. bře 2024

My jak natrefime na znacku s kterou jsme spokojeni pak jiz nemenime uz kvuli opruzeninam a jinym. Dlouho jsme meli zahranicni znacku ale jakmile zmenili vyrobu, protekaly, syn vecne vse i na zadech a zacal byt opruzeny tak jsme presli na jinou znacku. U te jsme do ted. U miminka uvazuji kterou znacku vyzkouset prece jen za tri roky je trh uz jinde 😊 takze by jsme radi vyzkouseli velikost midi 5-9kg

1. bře 2024

Otestovali bychom ideálně Junior, ale měly by nám ještě padnout i Maxi Plus. 🙂
Syn už vyzkoušel poměrně dost různých značek (odhadem 12-14 značek), k některým se rádi vracíme, s jinými nemáme nejlepší zkušenost. Preference se v čase trochu proměnily, u miminka synovi seděly jiné značky než teď. Teď nosíme přes den většinou Pants/kalhotky a na noc normální plínky kvůli pohodlí. Rádi otestujeme něco nového, od této značky jsme zatím měli jen přebalovací podložky. 🙂

1. bře 2024

Naše malá Rebeka má 11 kg, takže bychom rádi vyzkoušeli Maxi plus, popřípadě klidně i Junior. ❤ Upřímně, plenky střídáme. Máme vytipované 3 značky, které dcerce sedí, dobře sajou a nedělají neplechu s pokožkou 😇❤ a taky na rovinu, jako matka na rodičovské, koukám co je zrovna v akci.

1. bře 2024

Mám pár dní před termínem, takže žádné značky zatím vyzkoušené nemám. Již mám koupené 3 značky na zkoušku a ráda bych zkusila i Bella Baby Happy pleny, které zatím doma nemám. Využiji velikost Newborn ☺️

1. bře 2024

Od narození syna jsem zkusila asi 4 značky plenek a se všemi jsem byla spokojená. Syn má na svém roce 8 kg, ale nálož v plence už je samozřejmě větší 😁 takže by potřeboval velikost maxi a uvidíme, co všechno plenka zvládne 👍😁

1. bře 2024

Mé dceři vyhovuje většina značek. Zkusila jsem jich víc, jelikož jsem dostala spousty plenek darem. Bella Happy jsem ale ještě nezkoušela. Dceři by seděla velikost Junior 🙂

1. bře 2024

My točíme 4 značky plen pořád dokola, podle nálady , ceny a kde je potkáme. Malý má lehce citlivou pokožku. I když teď v 18 měsících už přes den většinou chodí na nočník, tak na procházky, na noc, nebo když je unavený, nebo se chystáme na novou aktivitu, do které se "zažere" nosí plenky. Takže by stálo za to otestovat velikost Maxi plus, třeba získáme na náročné období odplenkování nové parťačky 🤩

1. bře 2024

Když se malička narodila, tak jsme používali levnější pleny. Malá ale později na ně měla silnou alergickou reakci a pleny Bella Happy jsou jediné, které snese. Ve srovnání s ostatními mi přijdou mnohem příjemnější na dotek a i dcerka je v nich spokojená. Co vnímám jako velké plus, tak že vydrží celou noc. Kdybychom dostaly možnost testování, chtěly bychom velikost Maxi plus 😊

1. bře 2024

Zatím zkouším a vybíráme plenky, které by nám nejvíce vyhovovaly. Zatím jsme neměli možnost vyzkoušet plenky Bella Baby Happy, takže by jsme to rádi napravily a plenky vyzkoušela. Takže prosím o vybrání a zaslání velikosti Midi - 5-9 kg. Předem děkujeme 😉

1. bře 2024

Nejsem Verna jedné značce , protože můj 17 mesicni spuntik se z některých plenek osype .Takze spíše zkousime a tady bychom radi vyzkoušeli velikost 4. Tyhle plenecky jsme ještě netkouseli . Děkujeme

2. bře 2024

Synovi budou tři měsíce a zatím jsme vyzkoušeli několik druhů plenek naštěstí mu žádné nevadí. Takže kupujeme většinou ty které jsou v akcí nebo naše oblíbené. Tyhle bysme rádi vyzkoušeli, bohužel jsem na ně zapomněla takže jsme ještě netušili. Ale u prvního syna jsem měla tyto plenky do porodnice. 👍👍👍
Chtěla bych zkusit 3.

2. bře 2024

Moje dcera snese téměř jakoukoliv plenku, i tak máme jednu konkrétní oblíbenou. Ale i tak se nebráním vyzkoušení těchto plen, ráda bych je zkusila, slyšela jsem na ně skvělé ohlasy. 👍🏻👍🏻
Zkusila bych pro dceru velikost 3.

2. bře 2024

Jelikož jsem prvorodička tak teprve zkouším. Koupili jsme velikost 1 ale ty jsou nám velké takže jsme teď kupovali v DM číslo 0 nikde jsem tuto malou velikost nenašla. Narodili jsme se dříve. Teď jsme týden staré. Takže na testování bych uvítala tu nejmenší velikost 0.

2. bře 2024

Většinou jsem používala jen dvě značky, ale když byla akce někde na plenky, které jsem neznala, rozhodla jsem se je zkusit, takže v poslední době zkoušíme různé značky. Syn s tím problém nemá, tak ráda vyzkouším i tyto. Velikost Junior - 11-18 kg. Děkuji

2. bře 2024

Dobrý den, mám syna, Dominička. 4,5 měsíce starého. Používáme pouze jeden typ plenek z důvodu, že jsem zatím neobjevila jiné,které bych mu ráda dávala. Chci pro něj to nejlepší, a proto kupuji stále jeden druh plenek, které mám osvědčené. Budu ráda, když vaše budou ještě lepší, než máme teď a začneme používat ty. Měla bych zájem o testování velikosti Maxi-8-14kg. Děkuji
Míša

2. bře 2024

Máme v pořadí druhou dceru, u první jsme byli věrni víceméně jedné, dvoum značkám. Teď u druhé pokračujeme těmi, co seděly první dceři, protože ji také zázrakem sedly, takže neřešíme opruzeniny. Jen tedy občasné nehody mimo plenku nastanou, jen jsem zatím neobjevila pleny, které by v tomhle byly top. Tak třeba se na nás usměje štěstí a otestujeme i něco nového 🙂 Velikost by nám pasovala Midi.
Dekuji, Šárka

2. bře 2024

U obou našich dětí jsme věrní jedné značce, a to té vaší. Dcera už je bez plen, ale teď bychom s měsíčním synem rádi vyzkoušeli tady tu novou řadu, tak snad se na nás usměje štěstí. Velikost by se nám hodila Midi 🍀

2. bře 2024

Pleny střídám, dcera snese jakékoliv. Dceři budou 2 roky, je drobnější. Rady bychom vyzkoušely velikosti Maxi nebo Maxi plus. V noci se často pročůrá.

2. bře 2024

Dobrý večer, Používám jednu značku, protože se nám během těhotenství nastřádaly a pak už nám to nějak zůstalo, když se ale syn narodil ( vlastně všechny tři mé děti 15, 10, 1) používali jsme bella happy a byla jsem moc spokojená, výkroj na pupík byl dokonalý a plenky seděly. Pokud by jsme byli vybráni,syn by potřeboval vel maxi plus. 🤭💐Děkuji Veronika a Matyášek

2. bře 2024

Jako maminka 7 úžasných dětí jsem již vyzkoušela mnoho značek, vždy jsem se však snažila, aby se děťátko cítilo dobře a abychom se vyhnuly pořízenému zadečku ♥️. Náš nejmenší roční uzlíček štěstí má hodně citlivou pokožku, je těžké najít plenky, které by ji vyhovovaly a tak neustále hledáme a zkoušíme. Proto bych moc ráda vyzkoušela tuto značku pleneček a třeba právě tyto by pro pokožku naší princezny byly ty nejlepší 🥰❤️😍

2. bře 2024

Kdyby se na nás usmálo štěstí, rádi bychom vyzkoušely velikost Maxi 🌹🌺🌸. Děkujeme maminka Dominika s dceruškou Vivinkou 🥰

2. bře 2024

Většinou používám 2-3 značky záleží dle dostupnosti v obchodě. Plenky Bella ještě neměl, proto by jsme rádi vyzkoušely. Velikost by potřeboval Maxi plus - 9-15 kg.

3. bře 2024

Dobry den. Rada bych vyzkousela plenky nejmensich velikosti. Cekame kazdym dnem prirustek, tak by do zacatku byly fajn. 🙂 Priznam se, ze nemame zadne oblibene znacky. Spise jsme vzdycky kupovaly plenky, ktere byly zrovna v akci. Nastesti jsme z zadnymi nikdy nemely problem a ani jsme nepocitili nejaky rozdil mezi znackovymi a obycejnymi plenkami z drogerie.

3. bře 2024

Střídám více značek..mam zájem o nejmenší velikost..

3. bře 2024

Dobrý den rádi bychom zkusili velikost junior. Máme odzkoušené různé značky a dítko nemělo se změnou žádný problém

3. bře 2024

Moje děťátko se co nevidět narodí, takže bych měla zájem o new Born. Vzhledem k tomu, že to bude moje třetí děťátko, tak už mám nějaké značky, odzkoušené. Jsou lepší a horší značky, takže mám oblíbené 2-3 značky a Bella happy je jedna z těch skvělých značek, ale tuhle novinku ještě samozřejmě neznám, protože rozestupy mezi dětmi mám 4 roky 🙂

3. bře 2024

Zdravim, ráda bych vyzkousela pro svou dcerku Alžbětku plenky Junior. I když je z ní velká slečna a za chvilku půjde na nočník(doufam ze to pujde lehce) :D tak stale zkousime ruzne znacky plenek. Zatim jen jedna vytvorila Betusce opruzeniny… a nebylo to moc prijemne…. Znacku Bella Happy znam jen jako prebalovaci podlozky a rada bych vyzkousela i jako plenky 🙂

3. bře 2024
Autor komentář smazal

Dobrý den. Pro malou neteřinku Amálku, 6 měsíců bych ráda získala plenky velikosti MIDI. 
Co vím od její maminky (mojí ségry), stále hledají vhodné plenky. Bydlí naproti Albertu, takže je hodně nakupují tam. Děkujeme.

3. bře 2024

Mám dvě děti v plenkách. 6 týdenní holčičku Nikolku a 2,5 letého syna Lukáška. Oba jsou plně v plenkách. Nikolka má několik druhů plenek, ráda testuji a jsem zvyklá plenky střídat, podle toho které mě kde zaujmou nebo jsou v akci a líbí se mi cena. Všechny mé děti byly s jsou bezproblémové co se týká snášenlivosti různých druhů a značek plenek, jejich kůže není m citlivá nebo alergická. Lukášek je nyní již cca rok věrný kalhotkovým plenkám značky Bebelo. Má vrozenou vadu urogenitálního systému, už byl jednou operován a ještě bude určitě nějaký zákrok potřeba, minimálně jeden. Plenky budou proto našim ,, kamarádem,, ještě delší dobu.

3. bře 2024
Autor komentář smazal

@barunkasem ano. Právě přišly

11. bře 2024

Ahojte, mamičky,
ďakujeme za vaše komentáre a za váš záujem. Výber žien na testovanie úspešne prebehol a vybrané mamičky boli kontaktované inernou poštou 🙂
Tie, ktoré si nenašli správu od nás v internej pošte, neboli vybraté.
V tomto komentári vás však označujeme úplne všetky, ktoré ste sa zapojili, aby ste dostali upozornenie o ukončenom výbere a taktiež, aby sme vám všetkým poslali 3 srdiečka. Čiže označujeme a posielame srdiečka aj vybraným aj nevybraným.

❤❤❤
Krásny deň prajeme
@94iveta, @adele229, @ajenka2022, @ajusd, @alonik, @amsetka, @andreasiklova, @andynka25, @anetka1987k, @ashantinowako, @barboraplchot, @barbuh, @barunkasem, @bertoldina, @beruskoblajz, @bruneta35, @caffelatte1, @carherine, @cicinla, @cijasek, @cimroska, @danca250893, @drobnix, @eliska111beruska, @eliskamartinek, @ellensusan, @elto, @esmska, @evakt, @evca16, @gambi000, @gimi.cz, @gretam, @hana1210, @hanaveres, @hankabro, @helenahegarova, @hope_m, @horhana, @hortenzye, @irca1996, @jackueline, @janasbit, @janasvab, @jancakoby, @janicka_7, @kaciska7, @kahomar, @kaja721966, @kajasz, @karin707, @karsta, @kaskyna, @katka_dv, @katkahav, @katkakotrikova, @kattry, @katulatko12, @khpeta, @kkuurree, @kokodak, @krisstina93, @kubesovaadelka, @kveta1, @kykysek, @lamakrelka, @lil3, @lilinkavec, @linusha, @luciavankova, @luciejak95, @luciekh95, @luciendaw, @luckamv, @ludmila34, @luidisek, @lusi004, @maja2018, @majkeeg96, @mamikajuli, @maminecka21, @maqggienka, @marketka3x3, @marketka_m, @martiii04, @martina91d, @martinova, @megankaa, @mirkazirhutova, @misaa56, @misma24, @misshhka, @missttery, @mnoukavka, @molymoly, @monikalk, @monkalinka, @mrkew, @nata22linka07, @nicolettkaaa, @nikib23, @nikisa23, @nikola38, @nikolah14, @nikolanovakova1, @nikolazerebov, @nikos10, @nikous621, @nikuska2906, @nikyliz, @nikysulcov, @pajca25, @pajtasovav, @paukycek, @petapetula89, @petul89, @petulai, @petulakopec, @piskotek2023, @prokipeta, @renatakolmanka, @romiisek1, @ronyx, @rotoprdka, @sabinka998, @sarka084, @sasakrusty, @sim11, @skavkova14, @sobinka90, @sooonix, @soukromi, @sun_sun33, @tangerina, @tehulenka, @telios, @tereza5869, @terezz1, @terezzd, @tess0290, @vandrlikova, @verca00k, @vlahy, @xxterez, @zanetkapetruska, @zdendame, @zijemesrozumem, @ztracenka93, @zuzanaproch, @zuzik8958

12. bře 2024

Začni psát komentář...

Odešli